Milyen Valentin-napi helyszín illik hozzád a csillagjegyed szerint?

Mennyire vagyunk romantikusak? Milyen a számunka ideális társ? A csillagjegyünk nagyon sokat elárul a személyiségünkről, többek között azt is megmutatja, hol érezhetjük magunkat a legjobban a kedvesünkkel például a szerelmesek napján.

valentin-napKos

Mivel a csillagjegy szülötte imádja az aktív sporttevékenységeket, és nagyon szeret a természetben lenni, ezért hozzá leginkább a szabadtéri randihelyszínek illenek. Romantikus piknik a parkban, netán egy jó kis tollasozás, de a téli időszakban választhatjátok a szánkózást vagy a korcsolyázást is kültéri programnak.

Bika

A Bika szereti élvezni a luxust és a kényeztetést, egy finom vacsorát például nagyra tud értékelni. Akkor a legelégedettebb, ha minden körülötte forog. Sokszor nincs szükség arra, hogy mélyen a pénztárcánkban nyúljunk: egy finom bor, mellé néhány, csokoládéba mártott földieper, és máris kész a Bika számára lenyűgöző Valentin-nap.

Ikrek

Ha valaki el akarja nyerni az Ikrek szívét, jó, ha körülnéz a kulturális programkínálatban. Egy új film premierje, egy izgalmas könyvújdonság vagy valamilyen popzenei koncert nagyszerű módja annak, hogy elkápráztassuk a jegy szülöttjét.

Rák

Mindegy, hogy borkóstolás vagy főzés kettesben, a gondoskodó csillagjegynek az a legfontosabb, hogy romantikusan, meghitt körülmények között legyen párjával ezen a különleges estén. Készüljünk többféle recepttel, vásároljunk be a hozzávalókból, és ne feledkezzünk meg néhány palack francia borról sem!

Oroszlán

A csillagjegyek közül az egyik legvidámabb és legélénkebb az Oroszlán. Bármi, ami a zenét vagy a táncot jelenti, az érdekli őt, és szórakoztatja. Ezért ha boldoggá akarjuk tenni, irány a táncház, vagy vegyünk pluszórát egy vérprofi tánctanártól!

Szűz

Az egészségtudatos Szűz nagyra értékeli, ha a párja olyan közös programot szervez a szerelmesek napjára, amely kedvez a testnek és a léleknek is, segít a belső egyensúly megteremtésében. Menjetek jógázni, jelentkezzetek önkéntes munkára, vagy látogassatok meg egy állatmenhelyet! A lehető legjobb tulajdonságát hozza ki a jegyből ez a program: mégpedig az együttérzést.

Mérleg

A művészlélek Mérleg szívesen látogat színházi előadásra, kiállításra. Imádja felfedezni a múzeumok aktuális tárlatait, de akár egy komolyzenei koncertprogramnak is örül, mivel a zene szerelmese.

Skorpió

A Skorpió rajong a divatbemutatókért, de szívesen foglal asztalt a legújabb koktélbárokban is, ezért ha a tökéletes estét szeretnénk megszervezni a számára, akkor érdeklődjünk körbe a baráti körünkben, hogy milyen fantasztikusan menő és új helyről hallottak mostanság.

Nyilas

A Nyilas mindig szeret felfedezni és megismerni új dolgokat, ha épp egyedül van, szívesen szervez random utazásokat magának. Ha párban, akkor annak örül a legjobban, ha közösen új kultúrák szokásait fedezitek fel. A távoli országok konyhaművészete elkápráztatja, de szívesen tanul új dolgokat, ezért az is nagyszerű ötlet, ha valamilyen csoportos túrára iratkoztok be, ahol új ismereteket sajátíthattok el.

Bak

Higgadt személyiség, nem szeret előre tervezni, a szolid és visszafogott élet híve. Kedveli a spontán dolgokat, és kevéssel is beéri. Nem kell extravagáns kirándulást szervezni, hogy lenyűgözzük a csillagjegy szülöttjét. Készítsünk lejátszási listát a kedvenc dalaiból, gyújtsunk gyertyát, és költsünk el egy romantikus vacsorát az otthonunkban!

Vízöntő

Az érzelmes Vízöntő hajlamos a szélsőségekre. Szereti az izgalmat és a fordulatokat, ezért nála azzal sem lőhetünk mellé, ha pattogatott kukoricával és a kedvenc sorozatával várjuk haza Valentin-nap estéjén. Az olykor a humanitárius oldalát is megvillantó Vízöntő szívesen látogat olyan helyekre, ahol jót cselekedhet, vagy másokkal jót tehet.

Halak

Nem meglepő, hogy a víz-jegy szülöttei imádják az idejüket a vízparton vagy a víz közelében tölteni. Ha nem tervezünk téli kiruccanást valamelyik mediterrán országba, irány a gyógyfürdő, vagy szervezzünk wellnessprogramot! A szauna sem maradhat ki!

 

Fotó: Thinkstock

(bustle.com)