GY.I.K. – Gyakran ismételt kérdések a nőklapja.hu előfizetéséről

Mi a nőklapja.hu? A Nők Lapja magazin mostantól online is elérhető, ráadásul nemcsak a magazin cikkeit, hanem naponta frissülő extra tartalmakat is találsz.  A nőklapja.hu fizetős és ingyenes tartalmakat is kínál.  Milyen extra tartalmak vannak a nőklapja.hu oldalon? Naponta friss cikkek, hosszabb lélegzetvételű olvasnivalók, videók és podcastok kerülnek fel az oldalra. A Nők Lapja magazin […]

Mi a nőklapja.hu?
A Nők Lapja magazin mostantól online is elérhető, ráadásul nemcsak a magazin cikkeit, hanem naponta frissülő extra tartalmakat is találsz.  A nőklapja.hu fizetős és ingyenes tartalmakat is kínál. 

Milyen extra tartalmak vannak a nőklapja.hu oldalon?
Naponta friss cikkek, hosszabb lélegzetvételű olvasnivalók, videók és podcastok kerülnek fel az oldalra.

A Nők Lapja magazin teljes tartalma megtalálható az online site-on?
A Nők Lapja magazin minden újságírók által készített cikke felkerül az oldalra 2020. május 6-tól, ezeket a Hetilap rovatban lehet elolvasni. Az úgynevezett szolgáltatói tartalom viszont nem kerül fel a nőklapja.hu-ra, ilyen például a tévéműsor, a keresztrejtvény vagy a társkereső rovat.

Mi az, amit ingyen elolvashatok és mi az, amiért fizetni kell az oldalon?
A nőklapja.hu oldalon található tartalmak legjavát csak előfizetéssel lehet olvasni.
• Ingyenesen elérhető rovatok:
o Fontos (hírek, aktualitások, érdekességek – rövidebb anyagok)
o Podcast (beszélgetések)
o Szerintem (véleménycikkek, amelyek egy része ingyen, a nagyobb része viszont csak előfizetéssel lesz olvasható)
• Csak előfizetéssel elérhető rovatok:
o Olvasnivaló (hosszabb, elmélyültebb tartalmak)
o Hetilap (a Nők Lapja aktuális heti tartalmai kerülnek fel ide május 6-tól minden héten)
o Videó (exkluzív videós anyagok, interjúk, riportok)
o Retró (a Nők Lapja hetvenéves archívumából válogatunk, mai szemszögből tekintve az akkori témákra)

Nők Lapja előfizető vagyok, jár nekem a nőklapja.hu?
A Nők Lapja magazin előfizetőinek hamarosan biztosítunk kedvezményes előfizetést. Ennek keretében azok, akik jelenleg rendelkeznek Nők Lapja magazin előfizetéssel (akár a Kiadónál, akár a Postánál), lehetőségük lesz csupán havi 500 Ft-ért előfizetni a nőklapja.hu-ra. Erről a kedvezményes lehetőségről hamarosan minden előfizetőt írásban tájékoztatni fogunk. Addig is javasoljuk, hogy nézz körül a nőklapja.hu oldalon, mert az első hónapban csak 500 Ft a teljes hozzáférés.

Megnézhetem valahogy, hogy milyen az előfizetőknek szóló tartalom?
Igen, erre van lehetőség: egy egyszerű regisztráció után 5 előfizetői tartalmat megnyitunk. Te döntöd el, mely cikkeket, videókat akarja megnézni. Az előfizetői tartalmat regisztráció után egy gyémánt ikonnal jelöljük, így látható, hogy mire lehet kattintani. 

Hol lehet regisztrálni?
Regisztrálni a jobb felső sarokban a Regisztráció/Belépés linkre kattintva lehet.
Ha már korábban startlap felhasználóként regisztráltál a Startloginon, akkor elképzelhető, hogy belépve érkezel a nőklapja.hu-ra. Ez esetben a jobb felső sarokban a regisztrációkor megadott neved látod. Ebben az esetben automatikusan megnézhetsz 5 előfizetői tartalmat, nem kell külön kérni.
Ha van már Startlogin regisztrációd, de nem belépve érkezel a nőklapja.hu-ra, akkor a Regisztráció/belépés linkre kattintva a Stratloginos e-mail címmel és jelszóval be tudsz lépni.

Hogyan nézhetem meg az 5 előfizetői tartalmat?
Regisztráció után automatikusan 5 előfizetői tartalomra kattinthatsz, és ha belépve tartózkodsz az oldalon, láthatóvá válik az is, hogy melyek az előfizetői tartalmak, mert ezeket egy gyémánt ikonnal jelöljük. Ha gyémánt ikonos cikkre vagy videóra kattintasz, akkor cikkenként/videónként egy „kreditet” elhasznál. Amikor már csak egy-két kattintás maradt, akkor egy sárga figyelmeztető sáv meg fog jelenni, amiben értesítjük az olvasót, hogy az ingyenes lehetőségek hamarosan elfogynak.

Meddig nézhetem meg az 5 előfizetői tartalmat?
Nincs időbeli korlát. De ha kattintottál ötször az oldalon, akkor nincs további hozzáférésed a fizetős tartalmakhoz.

Feliratkoztam a Nőklapja.hu hírlevélre, én is kapok 5 ingyenes tartalmat?
Nem, be kell regisztrálnod a nőklapja.hu oldalon a jobb felső sarokban található Regisztráció/Belépés linkre kattintva.

Honnan tudom, hogy hányat tudok még kattintani?
Onnan, hogy a következő előfizetőknek szóló anyagot már nem fogod tudni végigolvasni, megnézni, hanem egy sárga figyelmeztető sáv jelenik majd meg, hogy már nem tudsz több tartalmat megnézni, és itt tájékoztatunk arról, hogyan lehet előfizetni.

Hogyan tudok előfizetni?
Legegyszerűbben a jobb felső sarokban található Előfizetek gombra kattintva, vagy a lezárt előfizetői cikkeken megjelenő sárga „fizetőkapuk” bármelyikéről eljutsz a megrendelő oldalra.

Mennyibe kerül az előfizetés?
A nőklapja.hu havi megújuló előfizetése az első hónapban csak 500 Ft, a második hónaptól 1490 Ft.
Elő lehet fizetni csomagban egy évre is: így a nőklapja.hu és a Nők Lapja magazint is megkapja az előfizető mindössze havonta 1805 Ft-ért (éves díj: 21.660 Ft). Ez esetben a Nők Lapja magazint bármilyen, a megrendeléskor megadott címre postázzuk, tehát akár meg is ajándékozhatsz valakit a nyomtatott lappal.

Lehet-e más magazinnal és nem a Nők Lapjával csomagban megvásárolni a nőklapja.hu előfizetést?
Egyelőre csak a Nők Lapja magazinnal van közös csomag.

Fizethetek-e átutalással/csekkel?
Nem, a nőklapja.hu csak regisztrációt követően és bankkártyás vásárlással vehető igénybe. 

Fizethetek-e minden hónapban, de nem megújuló előfizetéssel? Vagy fizethetek-e háromhavonta pl?
Nem, egyelőre csak havi megújuló bankkártyás előfizetés vagy az egy évre szóló, egyösszegű csomagajánlat közül lehet választani.

Mit jelent a megújuló előfizetés?
Az úgynevezett havi megújuló előfizetés azt jelenti, hogy az első vásárláskor megadott bankkártyáról a Kiadó minden hónapban leemeli az előfizetési díjat. Hasonlóan működik pl. az HBOGO, a Spotify vagy a Netflix is. Így az előfizetés kényelmes, nem kell arra figyelni, hogy mikor jár le, mikor kell befizetni a következő havi díjat, ráadásul Te döntöd el, meddig fizetsz elő.

Meddig lesz így előfizetésem? Meddig újul meg?
Az előfizető dönt arról, hogy meddig fizet elő. Bármikor leállítható az előfizetés az mc.hu oldalon belépést követően a profil oldalon.

Hol tudom leállítani a megújuló előfizetést?
A megújuló előfizetést bármikor le lehet állítani az mc.hu oldalon belépést követően a profil oldalon.

Meddig állíthatom le a megújuló előfizetést, ha nem akarom, hogy a következő hónapban is levonják a díjat a bankkártyámról?
A megújuló előfizetés fordulónapját az mc.hu oldalon belépést követően a Profil/előfizetéseim menüpontban megtalálod. Az ezt megelőző nap éjfélig kell leállítani az előfizetést ahhoz, hogy a következő időszakra vonatkozó előfizetési díj már ne terhelődjön a bankkártyára.

Mi történik, ha leállítom az előfizetést? Azonnal megszűnik a hozzáférésem az oldalhoz?
Ha leállítod a megújuló előfizetést, akkor az előfizetőknek szóló tartalmainkhoz természetesen még hozzáférsz a már kifizetett előfizetői periódusod végéig.

Mi van, ha már fizettem, de nem teszik az oldal?
Ha először vásároltad meg a terméket, 14 napon belül lehetőséged van elállni a vásárlástól, ezt kérjük, jelezd az ügyfélszolgálaton, és visszakapod a már befizetett 500 Ft-ot. Ez esetben a jelzésedet követően azonnal elvesszük a hozzáférést az oldalhoz.
Ha 14 nap után gondolod meg magad, kérjük, lépj be az mc.hu oldalon és a Profilodban állítsd le a megújuló előfizetést.

Meg tudom osztani az előfizetői tartalmakat a barátaimmal mondjuk facebookon?
A cikkek megoszthatók, de az elolvasásukhoz előfizetésre, vagy regisztrációval kapott hozzáférésre lesz szükség.

Olvashatjuk többen egy regisztrációval az oldalt?
Egy előfizetéssel egyszerre két eszközről lehet nézni a tartalmakat.

Mi a különbség a nőklapja.hu és az nlc.hu között?
A nőklapja.hu a 70 éves Nők Lapja márka online kiterjesztése. Ugyanolyan érdekes és megbízható tartalmakat, fontos témákról szóló cikkeket találsz majd itt, mint bármelyik másik Nők Lapja márkával ellátott magazinban. Online, tehát naponta frissülő olvasmányos tartalmak és videók, podcastok kerülnek fel a site-ra. Olyan lesz, mint a Nők Lapja magazin, csak még frissebb, gyorsabb és fiatalosabb.
Az nlc.hu az egyik vezető női hírportál Magyarországon, ami 18 évvel ezelőtt valóban a Nők Lapja Café-ként indult útjára, de az azóta eltelt idő alatt már egy teljesen önálló, a Nők Lapjától független márkává nőtte ki magát. Naponta sokszázezer nőnek kínál érdekes és friss tartalmakat, többségében inkább rövidebb cikkeket, aktualitásokat. Érdemes mindkettőt követni!

Látássérültek számára akadálymentes a nőklapja.hu?
Oldalunkat a felolvasó szoftverek többségével lehet használni.

Ki az adatkezelő? Biztonságban lesznek-e az adataim?
Természetesen minden jogi szabályt betartva kezeljük az adataidat. A fizetéshez szükséges adataid ugyanúgy biztonságosan, titkosítva kerülnek kezelésre, mint bármilyen más internetes vásárlási tranzakció során. Az adatkezelési tájékoztatónak megtalálod a nőklapja.hu oldal legaljára gördítve.

Mit tegyek, ha vásárlásnál regisztráltam és elírtam az e-mail címemet?
Jelezd az ügyfélszolgálaton!

Nem tudok belépni az oldalra, pedig vásároltam, és levonta a kártyámról a pénzt!
Jelezd az ügyfélszolgálaton!

Nem kaptam visszaigazoló e-mailt a vásárlásról!
Jelezd az ügyfélszolgálaton!