A Nyilas örök optimizmusa és lüktető személyisége mindig arra sarkallja, hogy ne rágódjon a múlton, hanem a megannyi új dolgot tartogató jövőbe tekintsen inkább. Ennek ellenére érzelmileg mégis zárkózottabb.

nyilas csillagjegy

Igazi kalandor, aki folyton megújulásra vágyik

A jegy szülötte hirtelen fellángoló, szenvedélyes természet, aki sosem tud nemet mondani egy-egy új terület felfedezésére. Kiváló útitárs, de nyughatatlansága abban is megmutatkozik, hogy állandóan valami új dolgot szeretne kipróbálni és célt érni vele. Kalandvágya, tudásvágya és szabadságvágya nem ismer határokat.

Óvatosan szeret

Annak ellenére, hogy hirtelen veti bele magát új kapcsolatokba, nagyon is zárkózott. Nehezen enged igazán közel magához bárkit, mivel félti a szabadságát. De ha a bizalmába férkőzünk, képes lejjebb adni szabadságvágyából. A párkapcsolatban általában humoros és játékos, szereti boldoggá tenni azt, akit elfogadott párjául.

Az ígéret szép szó

A Nyilas optimista, őszinte és nagyszerűen lelkesít a legnehezebb pillanatokban is. Emellett a jegy szülöttének árnyoldala, hogy nagylelkű, de legtöbbször a felajánlásai és az ígéretei csak üres lufik. Abban a pillanatban, ahogy szükségünk lenne rá, eltűnik. Ezzel szemben ő maradéktalanul észben tartja, ha bárki bármilyen ígéretet tett neki és szereti azt minél előbb behajtani.

Túlzott önbecsülés jellemzi

A mértékletesség nem tartozik a csillagjegy fő erényei közé. A túlzás alaptermészetének része, imádja dicsérni magát, tudását, büszke véleményére, gondolataira. Nehezen viseli az ellentmondást, akaratossága a magánéletben és az üzleti életben is ugyanúgy jelen van.  Mindemellett nagyon jó társaság, aki szeret a középpontban lenni.

Kiváló üzleti érzékkel rendelkezik

A Nyilas az egyik legcéltudatosabb zodiákus. Ha valamit a fejébe vesz, senki nem állhat az útjába. Nagyon jó helyzetfelismerő képességének köszönhetően pontosan tudja, adott szituációban mit kell mondania. Éppen ezért szinte mágnesként vonzza magához a pénzt, bár sokáig nem marad nála, mivel nagyon szeret költekezni.

Összességében elmondható róla, hogy:

  • Nagy utazó, igazi kalandor
  • Jóindulatú és lelkes személyiség
  • Mértéktelen és kiszámíthatatlan

Fotó: Thinkstock

(astrology-zodiac-signs.com)