Melyik a szerencsét hozó szimbólumod a horoszkópod szerint?

Ha úgy érzitek, hosszú idő óta elkerül a szerencse, akkor forduljatok a személyiségetekhez legjobban passzoló szimbólumukhoz segítségül!

Kos:

Igazi tüzes jegyként az élénk színek (vörös, narancs) vannak rád nagy hatással. Ezért szerencsét hozó szimbólumaid a Nap, a Hold és a csillagok. Szerezz be néhány rubinvörös ékszert, kiegészítőt! Mivel te egy igazi feng shui szerint élő ember vagy, nem állnak távol tőled a buddhista jelképek sem. A legjobban  a tibeti buddhizmus sárkány szimbóluma illik hozzád, ami az együttérzést szimbolizálja.

Bika:

Mivel téged a Vénusz bolygó határoz meg és az istennő kedvence a réz, így hozzád is ez az elem áll a legközelebb. A szerencsét hozó kiegészítőd jobb, ha rézből készül, mivel ez meghozza az életedbe a szerelmet, a gazdagságot és az egészséget is. Az otthonod biztonságát azzal is garantálhatod, ha fém patkót teszel a bejárati ajtóra.

Ikrek:

Levegő jegyként szerencsét hoz az életedbe minden, ami valamilyen madarat, pillangót vagy szitakötőt ábrázol. Ezek a légies szimbólumok a népszerűséget, a kreativitást és a szabadság érzését is elősegítik. Ha szeretnél kreatív energiát nyerni, vagy a kommunikációdon javítanál, akkor érdemes madártollat tartani az otthonodban vagy az irodai asztalodon.

Rák:

A te elemed a víz, szóval biztonságban és szerencsésnek érezheted magad, ha egy hal, delfin vagy más vízi élőlényt megformáló dolgot tartasz a holmijaid közt. Ha a szerelmi életedbe is szeretnéd elhozni a boldogságot, akkor viselj gyöngyöket vagy csempéssz az otthonodba kagylós kiegészítőket! Ha a karrieredben férne rád a szerencse, viselj ezüst, hold alakú medált!

Oroszlán:

A Nap, a Hold és a csillag szimbólumok elhozzák a szerencsét az életedbe. Tüzes jegyként érdemes lenne arany, vagy kvarcból készült ékszereket viselned, amely egy napocskát vagy valamilyen módon a tüzet ábrázolja. A macska alakú medálok is illenek hozzád, különösen, ha a szakmai pályafutásodat szeretnéd előre lendíteni. Ha utazást tervezel, mindenképpen rejts a táskádba valamelyik szerencsét hozó tárgyból!

Szűz:

Föld jegyként a természetes kristályok illenek hozzád. Főként azok a darabok, amelyekben egy kör alakú luk is található. Egyébként minden olyan tárgyat érdemes közel tartanod magadhoz, ami a Földet szimbolizálja, legyen az ékszer vagy lakásdekor. A gazdagság bevonzásához például szerezz be olyan kiegészítőket, amelyek az alma, szilva vagy barack gyümölcsöket szimbolizálják!

Mérleg:

Mint minden másik víz jegy, olyan tárgyakból lehetnek talizmánjaid, amelyek valamilyen madarat szimbolizálnak. Ha a munkában vágysz szerencsére, akkor sólyom, ha szeretnéd építeni az emberi kapcsolataidat akkor kolibri, ha pedig a szerelmi életeden akarsz javítani, akkor egy fecske alakú dolgot szerezz be!  Ha nagy kihívás előtt állsz, akkor valamilyen ametisztből készült tárgyat érdemes választanod.

Skorpió:

A végletekig kitartó csillagjegy szerencsét hozó jelképe a Hold. A Hold csakúgy, mint a víz a tudatalattidnak küld titkos üzeneteket, ha elég figyelmes vagy és hallgatsz rájuk, akkor szerencséd lehet. Továbbá a szakmai sikereidet előremozdíthatja a csillag alakú ezüstékszer, a kígyó és alma szimbólumok pedig a szerelmi életed helyrehozásában segíthetnek.

Nyilas:

Mint bármelyik másik tűz jegynek, neked is a csillagok és a Nap a szerencsehozó jelképeid. A horoszkópod jele (az íj és a nyíl) is ugyanúgy szerencséssé tehet. Ha egy szívet és nyilat ábrázoló medált viselsz egyszerre a nyakláncodon, nagy az esély arra, hogy megtaláld a másik feledet. Ha a szerelmi életedben teljesen biztosra akarsz menni, akkor részesítsd előnyben a gyöngyház színű kiegészítőket!

Bak:

A Föld elemhez tartozó csillagjegyként te azzal jársz a legjobban, ha mindig tartasz magadnál valami betonból vagy kőből készült tárgyat. A legjobb kis kövecske számodra a rózsakvarc, amely segít fókuszálni az álmaidra, vagy az ametiszt, amely segít kikerülni a csapdákat az üzleti életben és a szerelemben is.

Vízöntő:

A szárnyas teremtményeket ábrázoló kis talizmánok szerencsét hoznak számodra az élet minden területén. Ha szeretnéd elkerülni a baleseteket, mindig tarts magadnál egy katicabogár alakú tárgyat! A méh segít abban, hogy ne legyenek anyagi problémáid, a kedves kis szitakötő pedig a kreativitásodra lesz jó hatással.

Halak:

Számodra a legszerencsésebb szimbólumok a tenger, a hullámok, a folyók és a vízesések. A fémek közül a legjobb választás az ezüst, míg a szerencseköved a smaragd. Ha szeretnél szerencsés lenni a szerelemben, akkor viselj delfines ezüst medált a nyakláncodon!

Szöveg: D. E.

Fotó: Thinkstock

(raredelights.com)