Nincs talán még egy annyira összetett és titokzatos csillagjegy, mint a Vízöntő, de most megpróbáljuk 15 pontban összefoglalni azt, amit tényleg tudni kell róla. Kis személyiséghatározó Vízöntőkről, nem csak Vízöntőknek.

vízöntő-felhő

1. A Vízöntőt legtöbbször hűvös természetként jellemzik, ezért sokan meglepődnek, amikor előbukkan dühös, kissé forrófejű énje.

2. A jegy szülöttje nagyon rosszul hazudik. Ha fabábu lenne, az orra nagyon hosszúra nőne. ;)

3. Hajlamos sokkal többet gondolni a rossz szokásaira, mint bármelyik másik zodiákus.

4. Távol tartja magát az erőszakos és egoista személyektől, képes akár egy beszélgetés kellős közepén tovább állni, ha ilyennel találkozik. És persze nem foglalkozik a következményekkel, ahhoz túlzottan szabadelvű.

5. A Vízöntőtől nem áll távol a gonoszkodó szarkazmus, de mindez annyira természetesen fakad belőle, hogy általában nem okoz sértődést.

6. Nagyon érzelmes, de ezt az oldalát csak a kivételes embereknek mutatja meg.

7. Kiszámíthatatlan természetétől nem állnak távol az úgynevezett „őrültségek”. Ő az, aki képes Budapestről átruccanni Londonba, ha igazi angol reggelire vágyik.

8. Igazi rebellis jegy, még egy fához is képes magát hozzákötözni, ha tiltakozni kíván a kivágása ellen. Gyakori, hogy a törvénnyel is meggyűlik a baja.

9. Persze tanul a hibáiból, sosem követi el kétszer ugyanazt a baklövést. Legközelebb magántulajdonná nyilváníttatja a fát, hogy elkerülje a tiltakozással járó kellemetlenségeket. :)

10. Mindig az újítás, a vérfrissítés mellett voksol, mint úttörő elődei: Abraham Lincoln, Thomas Edison, Charles Darwin, Wolfgang Amadeus Mozart, netán Virginia Woolf.

11. A Vízöntő úgy szívja magába a tudást, mint a szivacs a vizet.

12. A csillagjegy szülöttje nagylelkűen osztogatja a második esélyeket.

13. Szókimondó, ami a szívén, az a száján.

14. Néha annyira bizarrul viselkedik, hogy joggal gondolják róla, talán egy másik bolygóról érkezett.

15. Nem szabad lebecsülni vagy kinevetni, bármilyen elképesztő ötlettel áll elő, mert úgyis véghezviszi az elképzelését – ez az ő szuperképessége.

Szöveg: D.A.

Forrás: zodiacfire.com

Fotó: Thinkstock