A zárkózott Bak szívét elnyerni nem könnyű feladat, de ha egyszer a kegyeibe férkőzünk, akkor egy rendkívül értékes, izgalmas és hűséges társra találhatunk benne. Céltudatossága és lojalitása a munka világában is jellemzi.

bak

A biztonsági játékos

A jegy szülötte egyszerre képviseli az időt és a felelősséget. Természeténél fogva hagyománytisztelő, komoly és megfontolt. Ezzel egyetemben hatalmas függetlenségi vággyal rendelkezik, ami lehetővé teszi számára a gyors előrelépést a magánéletében és a munkahelyén is. Az önuralom mestere, nagyon jó vezető, képes egyszerre sok emberre odafigyelni. Imád tervezni, tudja, hogy a hibáiból tanulhat, és nagyon szeret mindenféle új dolgot kipróbálni, hogy a megszerzett tapasztalataiból szintén építkezhessen.

Uralkodik a szerelemben

Nem könnyű elnyerni a Bak szívét, de ha az a bizonyos fal megtörik végre, akkor a bizalmába férkőzhetünk, és akár egy életre szóló kapcsolat is kialakulhat. Más zodiákusokkal való kapcsolata meglehetősen bonyolult, mivel elképesztően zárkózott személyiségtípus. Érzelmeit eleinte inkább a cselekedeteivel mutatja ki, gyakran évek kellenek ahhoz, hogy azokról nyíltan beszélni tudjon. Ennek ellenére rendkívül fontos számára a szerelem. Igényes a párválasztásban, ezért az is előfordulhat, hogy csak nagyon későn házasodik. Házasságában folyton azon dolgozik, hogy a párját a saját igényei szerint átformálja.

A barát, aki próbára tesz

A Bak intelligens, stabil és megbízható személyiség, jól mutatja ezt az őt körülvevők száma is. Jól megválogatja a barátait, csak olyan embert enged magához igazán közel, aki nem gátolja meg őt a céljai elérésében, tudja, hogy hol van a határ, és a végletekig hű hozzá. A Bak jegy szülötte türelmes és higgadt, de abban az esetben, ha csalódást okoz neki valaki, vagy megbántja, könyörtelenül bosszút áll.

Akinek a család a legfontosabb

A szokások, hagyományok követője. Szeret nosztalgiázni, szívesen elevenít fel gyermekkori történeteket, és imád meghitt perceket tölteni a szeretteivel. Szülőként nagyon szigorú, de tisztességes és következetes, nem fél a felelősségtől, igazi gondoskodó típus.

Precíz tervező

A karrierjében hajlamos hatalmas elvárásokat állítani saját maga felé, de elkötelezettségének és kitartásának köszönhetően mindig eléri a célját, nincs félbehagyott munka. Nagyra értékeli a kemény munkát és a hűséget. Jól összpontosít, nagyon leleményes, és szívesen áldoz a szabadidejéből is a munkájára, ha tudja, hogy a végeredmény kifizetődő lesz. A pénzügyi szekcióban, nagy koncentrációt igénylő pozíciókban találja meg a helyét, de a számítástechnika és a programozás világa sem áll távol tőle.

Összességében elmondható róla, hogy:

  • zárkózott és független,
  • céltudatos és számító,
  • ritkán idegeskedik, higgadt természet.

Fotó: Thinkstock

(astrology-zodiac-signs.com)