Mennyire fontos a szex az életedben a horoszkópod szerint? (18+)

Az Oroszlánok pajkosak, az Ikrek őrültek, a Skorpió a szex megszállottja. De vajon mi jellemzi a többi csillagjegyet az ágyban?

szex horoszkóp

Kos

A Kos jegy szülöttje árasztja magából a szexuális energiát. A tüzes jegy imádja az új és izgalmas dolgokat, ezért nem csoda, ha gyakran váltogatja a partnereit. A hódítás, a fellángolás és a szerelem a mozgatórugója, ritkán nevezhető a csábítottnak, ő inkább a csábító szerepét tölti be a flörtölés során.

Bika

Az érzéki és elegáns Bikának nagyon fontos a testiség, szereti a partnerét masszírozással, simogatással kényeztetni és ugyanezt ő is szívesen fogadja. Az olyan elemek, mint az érzéki illatok, a puha szövetek és a hangulatvilágítás a Bikát közelebb hozzák a partnerükhöz. Az örömhöz vezető út is boldoggá teszi, nem csak a cél.

Ikrek

Mint minden levegő jegy, az Ikrek is hajlamos távol tartani magát a szexuális szükségleteitől. Időre van szüksége ahhoz, hogy „lángra lobbanjon”, hiszen sokszor lusta és unott. Egy nagyszerű beszélgetés és megmosolyogtató pillanat segíthet abban, hogy előbújjon a szenvedélyes szerető énje.

Rák

A Rák szeret feltöltődni és vigasztalódni a szex által a párkapcsolatokban. Az együttlét alatt éreznie kell a gondoskodást, és fontosnak tartja, hogy mindenféle téren maximálisan törődhessen azzal a személlyel, akivel épp együtt jár. Szenvedélyes igénye van a szeretetre, az odaadásra és az érzelmi biztonságra. Amint biztonságban érezi magát, a legkedvesebb és legmegbízhatóbb személlyé válik, akire bármikor számíthatunk.

Oroszlán

Nincs még egy olyan csillagjegy, ami annyira játékos, mint az Oroszlán – már ami a hálószobában töltött intim perceket illeti. A teljes lazaság jellemzi, amit kreativitással és romantikával is párosít az ágyban. Szereti a váratlan dolgokat is.

Szűz

Ha egyetlen mondattal kellene jellemezni a csillagjegyet, akkor mondhatjuk azt, hogy éjszaka egy igazi vadmacska, nappal pedig a hamisítatlan Szűz lány. A hálószoba jelenti számára azt a helyet, ahol teljesen el tudja engedni magát. Eltűnik a tökéletességre való törekvése, rendetlen és szenvedélyes lesz, az egész aktus egy felszabadító kaland számára.

Mérleg

Az elkötelezettséget kedvelő jegy szereti szabályozni a meglévő kapcsolatát, házasságát. Érzelmileg nagyon rugalmas, ugyanakkor mindenkinél jobban ragaszkodik az intimitáshoz.

Skorpió

A szex és az intimitás megszállottja a csillagjegy, ez az, ami minden gondolatát átszövi. A Skorpió egyik hajtóereje az érzelmek és a teljesítés iránti vágy. A párkapcsolatban számára a testiség nélkülözhetetlen létszükséglet.

Nyilas

A változatosság ösztönzi a jegyet. Egy kreatív, kalandos szellem él a Nyilasban, aki mindent kerül, ami monoton vagy megszokott. Egy kis kiszámíthatatlanság és sok-sok fűszer kell ahhoz, hogy előcsalogassuk az egyébként határtalan szexualitását.

Bak

Bár a gyakorlati és konzervatív hírnév mást sugallhat, a Bak a legszexisebb jegyek közé tartozik: vágyik a rendszeres szexuális élményekre, mivel így lazít. Ehhez párjának nem kell lepedőakrobatának lennie, csak megbízhatónak és kielégítőnek.

Vízöntő

A csillagjegy szabadságot igényel, a szex számára a felfedezések terepe. Kíváncsi és nyitott hozzáállás jellemzi az intimitás terén, egyáltalán nem nevezhető hagyományosnak és kiszámíthatónak a csillagjegy szexuális értelemben (sem).

Halak

A szex aktív keresője, ha biztonságban és összhangban érzi magát a másik féllel, akkor örömmel adja oda magát. Némi időre van szüksége ahhoz, hogy az önzetlen énjét kikapcsolja a hálószobában és mindig emlékeztetnie kell magát arra, hogy miközben nagyszerű dolog adni, nem hagyhatja figyelmen kívül a saját szükségleteit sem!

 

Szöveg: D. E.

Nyitókép: Thinkstock

(rd.com)