Milyen hatással lesz a szerelmi életedre a júliusi „vérhold” – a horoszkópod szerint?

Pénteken különös jelenséget figyelhetünk meg az éjszakai égbolton, ugyanis sor kerül a század leghosszabb holdfogyatkozására. Az asztrológusok szerint az úgynevezett „vérhold” hatását minden csillagjegy érezni fogja, néhányan talán erőteljesebben, mint mások…

holdfogyatkozás

Kos:

Egyáltalán nem lesz jó hatással rád a holdfogyatkozás, könnyen dühbe gurulsz majd és meglehetősen feszült leszel. Ami a szíveden az a szádon, ezért egyszerűen nem tudod visszafogni magad a holdfogyatkozás idején. Mindegy, hogy párkapcsolatban vagy egyedül élsz, a feszültség levezetéséhez inkább válaszd a sportolást, irány az edzőterem!

Bika:

Nagy próbatétel elé állítja a párkapcsolatodat a „vérhold” – a jelenség hatására jelentkező érzelmi bizonytalanság labilissá tehet a szerelemben. Ugyanakkor ez nagy hatással lesz a szakmai pályafutásodra is! Nyugalom, egy kis erőfeszítéssel minden a helyére kerülhet, és sokkal boldogabb és stabilabb leszel a párkapcsolatban, mint azelőtt bármikor.

Ikrek:

Meglehetősen immunis vagy az égi jelenségekre, de azért nem árt óvatosnak lenned, nehogy valami meggondolatlanságot kövess el! Tapasztalt, virgonc és gyors csillagjegyként tartsd nyitva a szemed és készülj fel, mert ha a holdfogyatkozásra érzékeny jegyekkel (mint a Rák vagy a Kos) kerülsz össze, érzelmi kirohanásoknak lehetsz szem- és fültanúja!

Rák:

Először is, hatalmas ölelést küldünk, mert a zodiákus legérzékenyebb csillagjegye nagyon igényli a biztonságot és a védelmet! Nem csoda, hogy a holdfogyatkozás is hatással lesz rád, de a szerelmi életedre szerencsére csak minimálisan. Ha régóta olyan kapcsolatban tengődsz, amiben nem vagy boldog, akkor van egy jó hírünk: a „vérhold” megadja majd a szükséges energiát és erőt ahhoz, hogy lépj, és soha ne nézz vissza!

Oroszlán:

Vigyázz, mert a hatalmas egód és a szerelmi életed is egy csapásra összeomolhat. Itt az idő, hogy egy kicsit magadba szállj és átgondold, hogy mik a valódi erősségeid. Ha ezt megteszed, nagyon könnyen átvészelheted ezt a holdfogyatkozást.

Szűz:

Pontosan tudod, hogy hogyan kell elkényeztetni a másikat. De a különleges égi jelenség bekövetkezése után jobban teszed, ha minden eddiginél jobban koncentrálsz a párodra! Sajnos a másik fél sokkal érzékenyebben reagálhat, így neki lehetséges, hogy szüksége lesz a fokozott támogatásodra. Ezzel biztosíthatod őt afelől, hogy minden körülmények között számíthat rád.

Mérleg:

A „vérhold” segíteni fog abban, hogy különválaszd a számodra hiteles embereket, azoktól, akik kevésbé fontosak. Sok olyan embernek szüksége lehet rád ezen a napon, akiket sokkal érzékenyebben érint a holdfogyatkozás, mint téged, ezért készülj fel, hogy megfelelő támaszuk lehess!

Skorpió:

Rád elsősorban érzelmileg lesz nagy hatással a jelenség, de semmi olyan nem történhet, amivel ne tudnál fél kézzel elbánni. Biztos, ami biztos, augusztus végéig inkább ne tégy meggondolatlan lépéseket a szerelmi életedben. A holdfogyatkozás összességében a javadra lesz, hiszen ez egy olyan nem várt hatást hoz, amit nagyon jól kézben tudsz tartani, ráadásul még arra is rámutat, hogy valamit nagyon jól csinálsz.

Nyilas:

A szerelmi életedet minimálisan befolyásolja a „vérhold”, és jó lenne, ha most nem foglalkoznál azokkal a csillagjegyekkel, akikre nagy hatással van. Nem árt, ha megerősíted a párkapcsolatodat: csempéssz bele extra optimizmust és vidámságot, beszélgess a pároddal, kérdezd meg, hogy érzi magát és fejtse ki azt is, hogy mit érez veled kapcsolatban. Ez segíteni fog abban, hogy ne sérüljön a viszonyotok.

Bak:

A holdfogyatkozás hatással lehet a szerelmi életedre, és ha épp szingli vagy, akkor is érinteni fog a dolog, az ismerőseid által. De te csak folytasd azt, amiben a legjobb vagy: koncentrálj a céljaidra! Ugyanis, ha ezt tartod szem előtt, akkor elérheted a stabilitást az életedben.

Vízöntő:

Ha az érzelmekről esik szó, te nagyon objektív vagy. Viszont most, a „vérhold” ideje alatt, hajlamos leszel durva és szélsőséges döntéseket is meghozni. Ez kihatással lesz a szívügyekre is, de próbálj meg megfontolt és higgadt maradni, a fontos döntéseket pedig inkább halaszd későbbre! A megbánás sajnos ide már kevés lenne.

Halak:

Vízjegyűként érezni fogod a holdfogyatkozás hatásait, de természetesen tudat alatt pontosan tudod, hogy hogyan kerüld el ennek az érzelmi hatását. Ha valakivel együtt élsz, akkor most légy sokkal türelmesebb, bár tudjuk, hogy ez sok energiát igényel, de ez a legjobb, amit tehetsz!

Szöveg: D.E.
Fotó: Thinkstock

(bustle.com)