A legnagyobb hibák, amiket elkövethetsz a párkapcsolatodban a horoszkópod szerint

Az intimitás és a megbecsülés kölcsönös érzéséből fakadó szerető kapcsolat kiépítése életünk egyik legnagyobb feladata. De mindannyiunknak vannak hibái, amelyek akadályozhatják az ideális kapcsolat kialakítását. Az asztrológia jó módja annak, hogy pontosabb képet kapjunk erősségeinkről és gyengeségeinkről.

Kos

Maga a megtestesült romantika. A legszerethetőbb csillagjegyként képes hegyeket megmozgatni a szerelméért, figyelmes és összhangban van a szeretett ember kívánságaival és vágyaival. De ugyanezt elvárja a partnerétől is. Energikus és szenvedélyes személyiség, akit néha elfog a kétség, hogy vajon a másik fél is ugyanúgy szereti-e. Ez a legnagyobb hibája, hiszen ez könnyen konfliktushoz vezethet, pláne, ha a nagy odaadását nem viszonozzák.

Bika

Ha van bármi, amiről felismerhető a csillagjegy, az az, hogy rendkívül erős. Ő az, aki viszonylag korán otthont épít és családot alapít, imádja az egyszerű, szeretetteljes és nyugodt életet. Viszont ez a tökéletes otthon a Bika legnagyobb gyengesége is: az állandó, megszokott mindennapi rutin a másik felet könnyen elbizonytalaníthatja abban, hogy valóban ezt a kissé unalmas életet szeretné-e élni.

Ikrek

A szeszélyes Ikrek mindig tudja, mit akar, ugyanakkor eléggé kiismerhetetlen a párkapcsolatban, különösen, ha folyamatos harcban áll a párjával. Ez a felgyülemlett frusztráció kellemetlenséget okozhat, és arra kényszerítheti őt, hogy falat építsen, mert az érzelmei sérültek.

Rák

Az érzelmes csillagjegy valódi szenvedéllyel és igaz szerelemmel szeret. Sajnos ez azt is jelenti, hogy a párján kívül a közeli hozzátartozóit is túlfélti, hiszen mindenkiről gondoskodni szeretne, aki fontos neki. A kérdés az esetében az: vajon képesek vagyunk-e elfogadni, hogy egyszerre többen is jelen vagyunk a párkapcsolatban?

Oroszlán

Az uralkodó csillagjegy büszke, ugyanakkor nagyon lelkes és figyelmes a szerelmével. Szeretné, ha mindenki imádná, ezért nagyon nehezen kér segítséget, különösen azoktól nem, akiket szeret és csodál. Makacs, szeretne a legtökéletesebb lenni, de ez hosszú távon mindkét fél számára frusztrációt okozhat.

Szűz

A pontosságra és tökéletességre való törekvés a kapcsolataiban is jellemzi a Szűz csillagjegyet. Nagyszerű barát, de a magánéletben kissé idegesítő lehet a precizitásra való törekvése. A legapróbb dolgok is szemet szúrnak neki, ezért a legjobb megoldás az, ha hagyjuk neki, hogy megmutassa számára mi a legjobb, így úgy érezheti, hogy törődünk az igényeivel.

Mérleg

A Mérleg szereti, ha a dolgok egyensúlyban vannak, a magánéletében is szereti megtalálni az arany középutat. Mégis, az igazságérzete megnehezítheti számára bizonyos helyzetekben a döntéshozatalt. A Mérleg minden lehetséges forgatókönyvet megfontol, ilyen a házasságkötés vagy a lakásvásárlás kérdése is. Ez sokszor idegesítő lehet a másik fél számára, ezért mindenképp olyan párral jöhet ki hosszú távon, aki kellő türelemmel rendelkezik.

Skorpió

Amikor a Skorpió szerelembe esik, akkor a másikat testestől-lelkestől akarja. A szenvedélytől és a romantikától túlfűtött csillagjegy az egyik legmegbízhatóbb partner a zodiákusban. A hangsúly inkább a „szerelembe esésen” van, a Skorpió ugyanis gyakran falakat állít másokkal szemben, hogy megvédje a szívét. Ha valaki ezt a falat ledönti, már egyszerűbb dolga lesz, de odáig nagyon hosszú út vezet.

Nyilas

Bár a Nyilas jegy szülötte szeret tartozni valakihez, a párkapcsolat mégis nagy kihívást jelent a számára. A kalandor jegy sokszor érzi úgy, hogy meg kell szereznie a kiszemeltet, akár egy másik kapcsolat árán is. Ez a vadászösztön az egyik alapvető személyiségjegye. Számára fontos, hogy mindig izgalmas, fordulatos és pezsgő legyen a kapcsolat, különben könnyen hűtlenné válhat.

Bak

A Bak jegyben rátalálhatunk az igazi lelki társunkra, hiszen mindenkinél jobban ismer. Fő vonása a szeretet és a hűség iránti ragaszkodása, de kemény modora a család és a barátok közötti konfliktusokhoz vezethet. Képtelen a rövid csevejekre, nem kéri ki mások véleményét nézeteivel kapcsolatban, ez pedig könnyen vezethet hosszan tartó haraghoz.

Vízöntő

Nehezen fejezi ki az érzelmeit a szeszélyes csillagjegy. Szeret elmerülni a saját kis világában, ezért, ha bárki megkísérelné meghódítani  a szívét, akkor tudnia kell, hogy teret kell hagyni neki. Olyan valakire van szüksége, aki tiszteli a gondolkodásmódját.

Halak

Ha a Halaknál válásra kerül a sor, az egyik fő oka biztos, hogy a pénz. Folytonosan idealista álmot kerget, ennek ellenére a pénzzel nem tud bánni. Eltitkolja a párja előtt, ha nagyobb összeget ad ki valamire, vagy ha megvesz egy újabb felesleges dolgot, a pénzzel való rossz kapcsolata a párkapcsolatára is rányomhatja a bélyeget.

 

Szöveg: D. E.

Fotó: Thinkstock

(popsugar.com)