Kislányként arról álmodoztunk, hogy majd egy szép napon rátalálunk a másik felünkre és egy megható esküvői ceremónián ki is mondjuk a boldogító igent. A tündérmesébe illő történetet azonban gyermeki fejjel nem nagyon álmodtuk tovább, pedig fontos, hogy a szürke hétköznapokban is ugyanolyan boldogan éljünk. Már csak az a kérdés, hogy alkalmasak vagyunk-e a feleség szerepre? És ha igen, akkor milyen típusú arák leszünk? A horoszkópunk erről is árulkodik!

szerelmes horoszkóp

Kos:

Igazi utazó feleség vagy. Bármerre jártok a szerelmeddel számodra az a legfontosabb, hogy megörökítsd a pillanatot. Imádod a kalandokat, függetlenül attól, hogy épp egy tengerentúli utazásról vagy egy hegyi túráról van szó. Minden ismeretlen dolog felfedezésében társ vagy, és ez még inkább összehoz téged a pároddal.

Bika:

A támogató feleség szerepében tetszelegsz. Ha te egyszer valaki mellett elköteleződsz, akkor soha többé nem kérdőjelezheti meg senki a szeretetedet. A párod tudja, hogy melletted nyugodtan vállalhat nehéz kihívásokat, mert te otthon előteremted a biztonságot, a stabilitást. Olyan kapcsolatot alakítasz ki, amire a legtöbb ember nagyon irigy. Tisztában vagy azzal, hogy a szerelmetek bármilyen akadályt képes legyőzni.

Ikrek:

Melletted az ember nem unatkozik, szenvedéllyel éled az életet. Gyermeki izgatottsággal és kíváncsisággal figyeled a világot, tudod, hogy a pároddal előttetek álló lehetőségek végtelenek. Éjjel megálmodod az előttetek álló közös napokat, és mindig be is tartod a szavad.

Rák:

Nincs olyan érzékeny férfi, aki nemet tudna mondani a te szerelmes és érzéki énednek. Míg a legtöbb kapcsolat ellaposodik, és egy idő után már nem akkora az odafigyelés, nincs akkora szerepe az érintésnek, addig a te életedben ezeknek mindig lesz helye, számodra két ember együttlétében ez a legfontosabb. A szeretet mindennél jobban kell neked, ápolod, óvod és értékeled a másikkal való kapcsolatodat.

Oroszlán:

Titokzatos vagy, aki éhezi mások figyelmét. Egy olyan valaki, aki mindig tesz valamilyen benyomást másokra. Intelligens és céltudatos nőként a társaságodat gyakran megleped valamilyen plusz információval. Minden férfi meg akar ismerni és a barátod akar lenni.

Szűz:

Az ész irányít, nagyon reálisan látod a világot, ezért minden bizonnyal te a sikeres feleségek táborát erősíted. Minden férfi mögött egy erős nő áll, és ez rád pontosan igaz! Te vagy az a barát, családtag és partner, akihez a leggyakrabban fordulnak a többiek is tanácsért. Igazi szikla vagy, akire támaszkodhatnak a szeretteid.

Mérleg:

A társasági élet mindennél fontosabb számodra, mivel igazi vezéregyéniség vagy.Ezért a boldogító igen kimondása után sem fordítasz hátat a baráti, üzleti kapcsolataidnak. A párkapcsolatban olyan emberrel lobbansz szerelemre, aki maximálisan szeret téged, így a szerelmetek a legjobbat hozza ki belőletek.

Skorpió:

Melletted az ember nem unatkozik! A párkapcsolatban – ha gúnyolódással vagy iróniával is, de – folyton azon dolgozol, hogy megmaradjon az a bizonyos szikra kettőtök között. Szerinted ez a titka a boldog és hosszú párkapcsolatnak. A folytonos civódás!

Nyilas:

A férjednek nemcsak a szerelme, hanem a legjobb barátja is vagy. Amikor az emberek arról beszélnek, hogy a legjobb barátjukba szerettek bele, akkor egészen biztos, hogy annak a valakinek Nyilas a csillagjegye. Az a típus vagy, aki minden mókában benne van, képes vagy folyamatosan nevetni, imádod a szabadságot, a végtelennek tűnő közös kirándulásokat, spontán vagy, olyan, akivel minden pillanat természetes.

Bak:

A klasszikus feleség vagy, aki a „régi iskola” elvei szerint éli a közös életet. Pontosan tudod, hogy milyennek kell lennie egy jó feleségnek, szerinted egy jó arának pontos feladatai vannak, amit végre kell hajtania. Különleges ízlésed van és általában olyan partnert választasz, aki nagyon hasonlít ebben hozzád. Óvatosan kezeled a privát szférát, senkit nem engedsz be és senkinek nem mesélsz róla, mert ez csak rád és a párodra tartozik.

Vízöntő:

Igazi hippi és imádni való lényed van. Mindig megvannak az egyedülálló ötleteid arról, hogyan akarod élni az életet. A párkapcsolatban is sajátos szabályokat hozol. Az emberek gyakran féltékenyek a párodra, mert te pontosan eltervezed a közös életeteket.

Halak:

Érzékeny és kreatív, úgyis mondhatnánk, hogy művészi vagy. Elbújsz a világ elől, hogy kialakíthasd az otthonos, közös fészketeket. A férjed végtelenül vonzódik hozzád a különleges látásmódod miatt. Folyton tanítod és inspirálod a másikat, úgy, hogy közben te is magadba szippantod a párod ismereteit. A romantikus és tartós szerelem híve vagy.

Szöveg: D.E.
Fotó: Thinkstock

(thoughtcatalog.com)