A végletekig optimista Nyilas, ha egyszer a fejébe vesz valamit, akkor azt mindenáron véghez is viszi. De vajon a szerelemben is ennyire céltudatos?

 1. Amellett, hogy szeret álmokat szőni, a Nyilas elképesztően szereti az életet, imád a társaság középpontjában lenni és mindig van egy-két kedves szava a társához. Olyan típus, aki még a legnehezebb szituációkban is inkább az erősségeire összpontosít.
 2. A szintén vicces és életszerető Kossal nagyon jól kijön, egy egészen ígéretes kapcsolat alakulhat ki közöttük. A Nyilas szenvedélyessége a Kosra is jellemző, nagyon jól kiegészítik egymást, ha bárki el akarja venni a kedvüket, egyszerűen mosolyognak egyet és továbblépnek.
 3. A Nyilas őszinte és becsületes személyiségének köszönhetően az egyik legszerethetőbb az összes csillagjegy közül.
 4. Közvetlensége és vicces élcelődése társának segít abban, hogy mindig az élet napos oldalát nézze. Az Ikrek jegy szülöttei szerencsére azonnal felveszik vele a ritmust, és rendszeresen izgalmas szópárbajokba keverednek. Folyton izzó párkapcsolatukban nem ritka a heves vita, amit mindig romantikus békülés követ.
 5. Imádja a függetlenségét, ezért legtöbbször a saját útját járja. Kevés dolgot utál jobban, mint az értelmetlen szabályokat, amelyeket rákényszerítenek. A szintén nyílt Vízöntővel könnyen megértik egymást és akár egy életre szóló szerelem is kialakulhat közöttük.
 6. A Nyilas nagyon sokszor türelmetlen, nem szeret várni, mindent azonnal akar. A Rák és Bak csillagjegyűekkel emiatt nem számíthat hosszú távú kapcsolatra, a hirtelenségét és szenvedélyes természetét az Oroszlánnal tudja még jobban kibontakoztatni.
 7. Olvas mások személyiségéből, egy pillanat alatt feltérképezi a másikat. Képes olyan tulajdonságokat is felvenni, ami egyáltalán nem jellemző rá, csak azért, hogy a másik szemében jobb színben tűnjön fel.
 8. A becsületesség az egyik fő jellemvonása a jegynek, ez az, amit a másikban is keres, így ha valaki megpróbál neki hazudni, azt rögtön fülön csípi.
 9. Ki nem állhatja az önző és az örök vesztes típusú embereket. Inkább három lépés távolságot tart tőlük.
 10. Nehezen lehet kihozni a sodrából, igazi tervező típus, aki mindig tíz lépéssel mások előtt jár. Nagyon okos, és bármelyik állatövi jeggyel is kerül össze, hiba lenne alábecsülni intelligenciáját és észjárását. A finom és különleges kisugárzású Mérleg pontosan tudja, hogyan kell lázba hozni a lelkes és dinamikus csillagjegyet.
 11. Kalandvágya és a megújulás iránti igénye nem ismer határokat, szabadságát mindennél jobban félti. Nem szereti, ha párja ellenőrzi, ezért csak óvatosan vele: ha megpróbáljuk megzabolázni, lehet, hogy nyúlcipőt húz. A folyton gyanakvó Skorpióval ezért nem alkotnak jó párost.
 12. Vigyázat! Ha kihozzuk a sodrából, vagy megsértjük, előveszi kevésbé bájos arcát. Nála csak egy esélye van a párjának, és ha egyszer netalán eljátsszák a bizalmát, mindennek vége.
 13. Nem fél kockáztatni. Ahhoz, hogy nyerjen érdemes nagy tétben játszania, ezért szeret mindent egy lapra feltenni.
 14. Kreatív és mindenkinél kíváncsibb. Ezért nem ritka, ha művészeti pályán helyezkedik el. Folyamatosan kérdez, tanul és új információkat gyűjt be.
 15. Mindig benne van a legnagyobb bulikban is, igazán spontán és folyton jókedvű,  emiatt az emberek szívesen tartózkodnak a közelében. A birtoklásra hajlamos Bikát ez nagyon zavarja, ezért könnyen konfliktusba keveredhetnek.

Fotó: Thinkstock

(zodiacfire.comastrology-zodiac-signs.com)