15 titok a Bak személyiségéről és kapcsolatairól

A céltudatosságáról és összeszedettségéről híres Bak kitűnő irányító és nagyszerűen feltalálja magát a legnehezebb helyzetekben is. A magánéletben viszont sokszor ridegnek tartják.

bak

1. A Bak csillagjegy szülötte hihetetlenül leleményes. Gyakorlatias gondolkodása nagy segítségére van a párkapcsolatában felmerülő problémák gyors megoldásában is. A sok álmodozó ember között a Bak az igazi realista, aki mindig valós célokat tűz ki, és azokat mindenáron véghez is viszi. Szereti, ha társa is hasonlóan kitartó.

2. Végtelenül türelmes és fegyelmezett, míg mások épp kikapcsolnak vagy lazítanak, ő nem marad tétlen, egyszerűen nem tud leállni, ha a jövőjének a megtervezéséről van szó.

3. Másodpercek alatt képes kiismerni a másikat, így a magát sokszor álcázó Nyilasnak nincs szerencséje vele.

4. A Bak többnyire higgadt, de abban a pillanatban, ahogy kihozzák a béketűréséből képes a szavaival megsemmisíteni másokat.

5. Rendkívül zárkózott, nem szereti kinyilvánítani az érzelmeit, ezért legtöbbször ridegnek tartják.

6. A zodiákus szülötte először mindig megvizsgálja a másik embert, és csak azután von le bármilyen következtetést. A zárkózottságából fakadóan nagyon szkeptikus, csak azt hiszi el, amit a saját szemével lát, ezért nem bízik meg akárkiben, kevés igazán őszinte emberi kapcsolata van.

7. Vigyázat, utálja, ha megvárakoztatják! A hihetetlenül hatékony és pontos Bak ki nem állhatja, amikor valaki egy megbeszélt találkozóról vagy randevúról elkésik. Ilyenkor úgy érzi, más rendelkezik az ő drága idejével.

8. Nem felejt könnyen, szóval, ha valaki elárulja, vagy valamivel megbántja, akkor nem lesz egyhamar békülés.

9. Legyen szó karrierről vagy szerelemről, a Bakot az élet minden területén a végtelen precizitás és a maximalizmus jellemzi, és ugyanezt várja el a másik féltől is. Ebből fakadóan a vezető típusú Oroszlánnal sokszor konfliktusba keveredhet.

10. Az egyik legokosabb jegyet nehéz kijátszani, ezért a magabiztos és határozott Skorpiónak nem árt óvatosabbnak lennie vele. El kell fogadnia, hogy ezzel a zodiákussal nem lehet mindenféle őrült játékot játszani.

11. A higgadt Bak nagyon jó és mérlegelendő tanácsokat ad. Problémamegoldó képessége lehetővé teszi számára, hogy minden helyzetben meghozza a legjobb döntést. A sokszor bizonytalan Vízöntő, Ikrek vagy Rák jegyűek keresve sem találnának a Baknál tökéletesebb társat maguk mellé.

12. A Bak imád csípős megjegyzéseket tenni. Bár a legtöbben viccesnek találják, vannak, akik nehezen kezelik a humorát. Éppen ezért a sértődékenyebb Rákkal és Skorpióval legtöbbször nem ápol jó kapcsolatot.

13. Ha a rendkívül türelmes Mérleg vagy a következetes Bika jegyűek a kegyeibe férkőznek, végtelenül hűséges társra találhatnak benne.

14. Szereti a saját dolgait túlgondolni, hajlamos a stresszre. Mivel inkább tervezős típus, a spontán és kalandvágyó Nyilassal nem alkotnak jó párost.

15. A zárkózott jegynek azzal sincs semmi problémája, ha egyedül marad. Valósággal rajong a barátaiért és a családjáért, de hagyni kell neki némi teret, hogy elvonulhasson és csak magával foglalkozhasson. Szerencsére az érzéki Rák és az okos Szűz ezt tökéletesen megérti.

Illusztráció: Thinkstock

(zodiacfire.com, astrology-zodiac-signs.com)