Mi az, amit nem szeretsz a nyárban? Horoszkópodból kiderül!

A nyár többnyire a felhőtlen szórakozás, a kikapcsolódás időszaka. Többnyire. De néha elviselhetetlen a hőség, bosszantó, hogy nem jut mindenre időnk, és nem tudunk egész nyárra szabadságot kivenni. A horoszkópunk nemcsak a nyaralási szokásainkra mutat rá, hanem azt is elárulja, hogy mi az, amit nem szeretünk a forró hónapokban. Lássuk!

nyaralás

Kos:

Nem tudják veled tartani a lépést.

Ha beköszönt a nyár, akkor te teljes erőbedobással veted bele magad a fülledt éjszakákba. Mindegy, hogy a tengerpartra indulsz, vagy áttáncolod az estét, szereted a forró hónapok minden pillanatát maximálisan megélni. Egyetlen baj van: nehezen találsz olyan társat, aki tartja veled a lépést.

Bika:

Hőségriadó!

Nagyon érzékeny vagy a környezeti hatásokra, ez pedig azt jelenti, hogy semmit sem szeretsz jobban a hőségben, mint bekuckózni a négy fal közé. Őszintén örülsz annak, hogy mások élvezik a forróságot, strandra járnak és süttetik a hasukat, de neked ez egyáltalán nem hiányzik. Inkább az árnyékos helyeket keresed ilyenkor.

Ikrek:

Semmire nincs idő.

Semmit sem utálsz jobban, mint lemondani programokat, de mivel társaságkedvelő személyiség vagy, így ezt nem is teszed meg. Ennek az az eredménye, hogy a nyár végére végtelenül fáradt és kimerült vagy, ráadásul elképesztően bosszant, hogy a szabadságod ideje alatt egyáltalán nem sikerült kipihenned magad.

Rák:

Nem szereted a felszínességet.

A nyár számodra az álmodozás és a felhőtlen pihenés időszaka. Egyetlen dolog tud kiábrándítani: azok az emberek, akik mindenáron be akarják bizonyítani, hogy az ő nyaralásuknál és alakjuknál nincs szebb a világon. Érzékeny vagy és a végletekig őszinte, nem érted, mások miért ennyire felszínesek.

Oroszlán:

Az embereknek tudniuk kellene, hogy születésnapod van.

Már teljesen hozzászoktál ahhoz, hogy a nyaralások miatt sosem tudod megtartani a szülinapi bulidat a születésed napján vagy, hogy az egyik legfontosabb ember sosem tud ott lenni, mert éppen akkor megy vakációzni. Fel a fejjel! A Rák és a Szűz ugyanebben a cipőben jár.

Szűz:

A nyár egy káosz.

Beleértve a sok homokot, ami a kocsidba kerül, a vizes törölközőket, a lemondott találkozókat – a nyár számodra sokszor maga az összevisszaság. A maximalizmusodnak és a precizitásodnak ez az időszak egyáltalán nem kedvez, sokszor érzed úgy, hogy jobb lenne, ha végre elkezdődne a tanév.

Mérleg:

Nyáron is divatosan.

Abban egyetértünk, hogy a divat sokkal több annál, mint a strandpapucs, a farmersort vagy a maxiruha. De ez egyszer próbáld meg elfogadni, hogy a nyári divat sosem lesz olyan elegáns, mint a téli, és inkább hagyd a réteges öltözködést!

Skorpió:

Legyünk már túl ezen!

A vibráló és forró nyár sohasem fogja megnyugtatni a sötét és titokzatos lelkedet. Általában csak októberben tér vissza az energiád, amikor a nyári időszámítás véget ér és végre beköszönt a kellemesen hűvös ősz.

Nyilas:

Nincs elég szabadnapod.

Az évnek ebben az időszakában rengeteg új helyre és eseményre szeretnél ellátogatni. A számodra ideális világban az egész nyár a szabadságról szólna. A realitás viszont az, hogy mindez nem lehetséges, hiszen a felnőttek világában munka is létezik.

Bak:

Néha neked is elfogy az erőd.

Annak ellenére, hogy a csillagjegyek közül számodra a legfontosabb az ambíció, nyáron sokkal lustább vagy, mint az év bármelyik másik részében, de ezt nehezedre esik bevallani. Ez a lustaság egész nyáron jellemző rád, hajlamos vagy megfeledkezni a függőben lévő ügyeidről és kevésbé fontosak a céljaid is.

Vízöntő:

A nyár ugyanolyan évszak, mint bármelyik másik.

Szerinted egy kicsit túl vannak értékelve a nyári hónapok, hiszen az évnek vannak ennél sokkal szebb időszakai is, mint a szép színekben pompázó ősz, vagy a zimankós tél. Arról nem is beszélve, hogy ilyenkor általában mindenki olyan egyhangú lesz: csak a vízparti nyaralásról vagy egy fagyi-kehelyről posztol képet a közösségi oldalára.

Halak:

Régen minden jobb volt.

Mindig megtalálod a módját, hogyan használd ki és élvezd maximálisan a nyarat. Egy baj van, hogy te mindig csak az előző évi vakációról ábrándozol. Könnyen válsz nosztalgikussá, és bármilyen egzotikus nyaralást is terveztél az idei évre, úgyis a tavalyit fogod hiányolni.

Szöveg: D. E.

Fotó: Thinkstock

(elitedaily.com)