A horoszkópunk remek támpontot adhat a párválasztás során, utat mutathat abban is, hogy milyen karrier illik a személyiségünkhöz, és ha a humor felől közelítünk, azt is elárulhatja, hogy melyik érzelemkifejező hangulatjel passzol hozzánk leginkább.

TáncolóVízöntő: A táncoló ikon

A Vízöntő csillagjegy szülöttei lényükből kifolyólag végtelenül optimisták, a szabadság jellemzi őket, és az egész életet egy igazi játékként fogják fel. A folyamatos ragyogás és a jókedv hozzátartozik a személyiségükhöz, ezért mások is imádnak a társaságukban lenni.

 

 

Halak: A gondolkodó emoji

A hihetetlenül megfontolt csillagjegyűek az igazán mélyen gondolkodók táborát erősítik. Érzékenyek és álmodozók, gyakran elvesznek a saját világukban, és néha előfordul, hogy nehezen találják meg a helyüket a valóságban. A Halak jegy szülötteinek időt kell hagyni arra, hogy feltöltődjenek, és átgondolják életük következő fontos lépését.

 

Kos: A futó hangulatjel

A magabiztos Kos jegyűek pontosan tudják, hogyan szerezzék meg azt, amit akarnak. Imádják irányítani a társaikat, nagyon jól illik hozzájuk a vezetőszerep, és kreativitásuknak köszönhetően folyton új ötletekkel állnak elő. Ha valamit elhatároznak, semmi sem állhat az útjukba, hogy véghez vigyék. Addig küzdenek és hajtanak, amíg el nem érték a céljukat.

 

 

Bika: Az erő emoji ikon

Erős személyiség és makacsság jellemzi az eltökélt csillagjegy szülötteit. Semmilyen esetben sem befolyásolja őket mások véleménye, mindig van egy tervük, amit bármi áron véghez visznek, és senki nem bizonytalaníthatja el őket ebben.

 

 

 

Ikrek: A táncoló ikrek emoji

Mi más is lehetne az abszolút társaságkedvelő, barátságos és mindig hatalmas baráti körrel rendelkező csillagjegy hangulatjele, mint a táncoló ikrek ikon?! Imádják társaságban tölteni a szabadidejüket, a nevetés és a móka ilyenkor alapvető.  Az Ikrek igazi támogató és segítő barát, akire bármikor számíthatnak az ismerősei.

 

 

Rák: A félénk hangulatjel

A sokszor szégyenlős és visszahúzódó Rák csillagjegy szülöttei szeretnek másokról gondoskodni, és nagyon odaadóak. Érzékenyek, és lételemük, hogy az őket körülvevőknek megoldást találjanak a problémáikra. Mindent nagyon mélyen élnek meg, a felszínes csevegésnél sokkal többre tartják a nagy beszélgetéseket, amikor kölcsönösen megnyílhatnak egymásnak a partnerrel.

 

 

Oroszlán: A tündöklő csillag ikon

Az Oroszlán jegyűek rendkívül éberek, a karizmájuk és a szenvedélyességük nem marad észrevétlen: amint belépnek egy szobába, minden tekintet rájuk szegeződik. Ők a domináns fél a társalgásban, az önbizalmuk irigylésre méltó. Igazi szupersztárokként ünneplik őket, akárhová is mennek.

 

 

Szűz: A dollárjel

A nagyon gyakorlatias és mindent elemző Szüzek általában sokkal sikeresebbek, mint az őket körülvevő embertársaik. Bár időt kell nekik hagyni arra, hogy átgondolják a dolgaikat, a döntéseik végül mindig jól megalapozottak. Mindenkinél jobban védik a családtagjaikat és a hozzájuk közel állókat, gyakran még a gondjaik megoldásában is ők segítenek.

 

 

Mérleg: A béke hangulatjel

A diplomatikus Mérlegek ritkán vesznek részt vitákban, szeretik békés úton megoldani a konfliktusokat. Igazán lágyszívűek, és nagyon kedvelik az embereket. Kiváló kommunikációs készséggel rendelkeznek, pontosan tudják, hogy melyik pillanatban, mit kell mondani ahhoz, hogy elrendeződjenek a dolgok.

 

 

Skorpió: A kacsintó emoji ikon

A rejtélyes csillagjegyhez általában már az első pillanattól kezdve vonzódnak a többiek. Intenzitásukkal és mágikus karizmájukkal mindenkit azonnal levesznek a lábukról. Elképesztő szexualitás jellemzi őket.

 

 

Nyilas: Az üdvözlő hangulatjel

Az okos és szellemes csillagjegy szülöttei akkor is elmondják az igazat másoknak, ha az fájdalmas. Az állandó tudásszomj jellemzi őket, mindent tudni akarnak az őket körülvevő világról, ezért a kalandvágyuk is csillapíthatatlan.

 

 

 

Bak: A Hold ikon

A Bakok nagyon ravaszak és hűségesek. Kevés embert engednek magukhoz igazán közel. Barátként támogatók és védelmezők, ugyanakkor szeretik meghagyni azt a bizonyos távolságot, amelyre másoknak is szüksége van.

 

Szöveg: D. E.

Nyitókép: Thinkstock

(thoughcatalog.com)