3 csillagjegy

3 csillagjegy, akinek lételeme, hogy bántson másokat

Vannak, akik zsigerből képesek bántóan viselkedni, ami összefügghet horoszkópjukkal.

Manapság csillagjegy legyen a talpán, aki képes mindenki irányába kedvességet sugározni, hiszen lépten-nyomon azt tapasztaljuk, hogy az emberek egyre kevésbé viszonozzák ezt a gesztust, vagy csak azért fordulnak felénk szívélyesen, mert valamit szeretnének tőlünk. Ám mindezek ellenére legalább önmagunk miatt érdemes megőrizni ezt a ritka kincset, felülemelkedni mások gorombaságán és hosszú távon önazonosnak maradni saját lelki békénk érdekében.

Ez azonban még nehezebb, ha az alábbi csillagjegyek valamelyikével hozott össze a sors, ugyanis ezek a zodiákusok minden alkalmat kihasználnak, hogy belénk rúgjanak. Ráadásul úgy tűnik, ennek a belső motivációnak egy része eredendően születési jegyük sajátosságaiból adódik, hiszen

valamennyien impulzívak, erőteljes karakterek, hajlamosak a bosszúra,

és bizonyos szempontból még szórakoztatja is őket, ha beleköthetnek másokba.

Természetesen nem azt mondjuk, hogyha ezen állatövi jegyek valamelyike alatt születtél, akkor alapvetően gonosz természetű vagy, ám a most következő csillagjegyek hajlamosak lehetnek arra, hogy másoknál kegyetlenebb viselkedést tanúsítsanak.

1. Kos csillagjegy (március 21. – április 19.)

A Kos csillagjegy szülöttjei magabiztosságukról és határozottságukról ismertek, mely tulajdonságok tökéletesen kiszolgálják versenyszellemüket. Ám ez a törtető természet empátia hiányában gyakran csaphat át agresszióba, és miközben nemcsak a saját, de mások határait is feszegetik, figyelmen kívül hagyhatják környezetük érzéseit. 

3 csillagjegy

Fotó: Canva

A Kosok már szóban is kegyetlenek tudnak lenni, főleg ha terveik nem úgy alakulnak, ahogy azt ők elképzelték. Ezesetben feldühödnek, kiborulnak, és anélkül, hogy belegondolnának, ezzel kit fognak megbántani, sértő dolgokat vágnak mások fejéhez. Képtelenek veszíteni, ilyenkor úgy érzik, sarokba szorították őket, mely helyzet pedig ebből. csillagjegyből a legrosszabbat hozza ki.

Ha egy mód van rá, kerüljük a Kossal kialakult versenyhelyzeteket, mert hamar megtapasztalhatjuk mérgező, rosszindulatú gyűlöletüket, és vele együtt a különös utórezgéseket is. Ugyanis miután lecsillapodtak, újra vidámak és megnyerőek lesznek, csak már kegyetlenségük tárgyának nem lesz könnyű magához térnie a megrázkódtatásból. 

Érdekel, melyik csillagjegy szülöttjei hajlamosak a depresszióra? Kattints, és megtudod!

2. Skorpió csillagjegy (október 24. – november 22.)

A Skorpió csillagjegyűek szenvedélyes, erős akaratú, mély érzésű személyiségek, melyhez intenzív szenvedélyek, hevesség és titokzatosság párosul. Már ebből is látható, hogy mindez együttesen talán nem a legjobb kombináció, főleg ha arról van szó, hogy empátiával kell fogadni egy nehezebb helyzetet. Elég egyetlen bizonytalanság, hogy érzéseik kibillenjenek egyensúlyukból, ami felerősíti bennük a birtoklási vágyat, a féltékenységet, a mások manipulálására való hajlamot. 

Ennek eredményeként a Skorpiók a legkegyetlenebb csillagjegyek tudnak lenni, és gond nélkül képesek átgázolni másokon, hogy megszerezzék, ami a boldogulásukhoz szükséges.

Szívtelenségük gyakran abban mutatkozik meg, hogy rosszindulatúvá válnak azokkal szemben, akiket megbántottak, mintha az illető hibája lenne, amiért a Skorpió útjába állt.

Nehéz megtalálni velük a közös hangot egy nézeteltérés után, mivel ezek a tulajdonságok hosszú távon rendkívül károsak lehetnek az őket körülvevő személyekre nézve.

3. Bak csillagjegy (december 22. – január 20.)

A Bak csillagjegy jellemzően ambiciózus, kitartó és céltudatos, ám ez a lendület gyakran csap át munkamániába, a siker féktelen hajszolása közben pedig törekvéseik könnyen áldozatokat szedhetnek. Vágyaik bűvöletében hajlamosak elhanyagolni személyes kapcsolataikat, irányítóvá és követelőzővé válhatnak, és anélkül bántalmazhatják érzelmileg környezetüket, hogy azt egyáltalán észrevennék. 

A Bak veszélyes lehet, ha valami vagy valaki akadályozza a vágyai felé vezető utat, ilyenkor felszínre tör szunnyadó sötét oldala is. Az addigi szabályokat sutba dobva viselkedése gyökeresen megváltozik, ami rosszabb esetben bántó kegyetlenkedésekben nyilvánul meg. Ha a Bakok úgy látják, ez a nézőpontváltás még segítheti is karrierjüket, megfeledkeznek magukról, élvezni kezdik mások szerencsétlenségét, és fennhangon hirdetik, régi rosszakarójuk végre elnyerte méltó büntetését. 

Arra is kíváncsi vagy, hogy féltékenységre, irigységre melyik három csillagjegy hajlamos a leginkább? Mutatjuk a versenyszellemtől túlfűtött zodiákusokat

Kiemelt kép: Canva