Ha vertek már át, ha árult el hozzád közel álló, nem kell magyaráznunk, miért is jó, ha elébe mész az ilyesminek.

Elárulva lenni az egyik legpusztítóbb érzés, sőt testileg-lelkileg az egyik legkárosabb dolog, ami az ember életében történhet. Az, ha átvernek, megcsalnak bennünket szorongáshoz, depresszióhoz, önértékelési zavarokhoz és akár pszichoszomatikus tünetekhez is vezethet. Bár a csillagok természetesen nem mondják meg pontosan, hogy ki fogja majd elárulni a bizalmunkat, arra igenis fel tudják hívni a figyelmet, hogy melyek azok a csillagjegyek, amelyek esetében a szokásosnál is fokozottabb körültekintéssel érdemes eljárni, és résen kell lenni még az emberi kapcsolatokban is. 

Ikrek

Az Ikrek hírhedtek arról, hogy határozatlanok és időnként következetlenek is tudnak lenni, valamint hogy nehezen döntenek. Amikor pedig elhatározták magukat, megint csak nehezen mondják ki a végső szót. Ez sokszor sodorja őket nem tisztázott helyzetekbe, amiben aztán sérülnek a velük kapcsolatban lévők. Legendásan kétarcú személyiségük ráadásul akkor mutatkozik meg a legjobban, amikor a másik ember szinte nem is számít rá. Bár az Ikrek szellemesek és bájosak, ezért nagyon jó a társaságukban lenni, könnyen át tudnak váltani arra, hogy egy pillanattal a kellemes csevegés után már sértegessenek a hátad mögött, vagy akár erőteljes flörtölésbe kezdjenek a partnereddel. Az egyik percben a legjobb barátodnak mutatják magukat, a következőben pedig egészen váratlanul hátat fordíthatnak neked, ezért nem árt az óvatosság velük kapcsolatban.

csillaghullás nyári este

Mit üzennek a csillagok? (Fotó: Getty Images)

Skorpió

A Skorpió az egyik leghűségesebb jegy, azonban ha mégis árulásra adja a fejét, az utolsó pillanatig titkolja, ezzel pedig nagyobb fájdalmat okoz, mintha felvállalná, mi történt. A Skorpió jegyét a Plútó, a titokzatosság bolygója uralja, ezért ha egy viszony eltussolásáról van szó, a Skorpiók kifejezetten dörzsölt játékosok. Mondják azt is, hogy a Skorpió, ha egyszer megszeret, szeretni fog, egészen addig, amíg csak ugyanazt a tiszteletet és szeretetet adod neki, mint ő neked. Ha azonban rájön, hogy természetesnek veszed a rajongását, vagy hűtlen vagy hozzá, nem habozik bosszút állni. A bosszú pedig váratlan és fájdalmas lesz. 

A Skorpió emellett sokak szerint a legmanipulatívabb csillagjegy. Szülöttei veszélyesek, mert nem bőbeszédűek, így sosem tudhatod igazán, mit gondolnak, ezért amikor szúrnak, az váratlan és nagyon fájdalmas. Érdemes velük vigyázni azért is, mert nagyon jók abban, hogy kiszedjék belőled a legféltettebb titkaidat, és az első adandó alkalommal visszaéljenek vele. 

Halak

A Halak sok pozitív tulajdonságuk mellett arról is ismertek, hogy időnként hajlamosak túlságosan érzelmesek és lobbanékonyak lenni, emellett sokszor kissé sekélyesek és felszínesek is. Így lehetséges, hogy egy Halak jegyű ember még akkor is kedélyesen elcseveg veled és barátságosnak tűnik, ha valójában nem is kedvel igazán, és meglepően indulatosan reagál, miközben nyugodtnak ismerted meg. A Halak emellett nagyon jól el tudják rejteni érzelmeiket és kiválóan alkalmazkodnak másokhoz, ezáltal könnyen megtévesztik a környezetüket, aki többet lát bele a velük való kapcsolatba, mint amennyi abban valóban van. Amikor kiderül, hogy a kapcsolat mégsem volt olyan mély, mint azt a másik fél gondolta, jön a felismerés: megtévesztettek bennünket. 

Csillagjegyeink természetesen nem határozzák meg életünk döntéseit, és minden csillagjegynek vannak jobb és kevésbé szerencsés tulajdonságai. Az, hogy valaki melyik csillagjegyben született, nem determinálja emberi kapcsolatait, inkább egyfajta iránytűként, támpontként szolgál. 

Kiemelt kép: Getty Images