3 csillagjegy szerelem horoszkóp

3 csillagjegy, aki jó eséllyel összetöri a szíved

Lássuk, hogy kik azok, akikkel inkább ne essünk szerelembe, bármennyire is csábító lenne.

„A szerelemnek múlnia kell” – énekli Zorán, és bizony igaz, a legnagyobb érzelmek is alábbhagyhatnak, ez ellen nem igazán lehet mit tenni. Viszont egyesek úgy tekintenek az összetört szívekre, mint valami trófeára, amiből nem lehet elég a gyűjteményükben, ezért gyakran vetnek véget egy kapcsolatnak mondvacsinált okokkal nem sokkal azután, hogy az elkezdődött.

És igen, ebben a csillagjegynek is nagy szerepe van, ugyanis van három, amelynek szülöttei sokkal gyakrabban törik össze a szíveket, mint a többiek, még ha nem is feltétlenül direkt. Így ha meg akarod óvni magad, akkor érdemes minél hamarabb feltenni a kérdést a potenciális nagy Ő-nek: neked mi is a horoszkópod? (Bár lehet, hogy már a kérdés miatt menekülni fog…)

Rák 

Rendkívül empatikus csillagjegyként a Rák kezdetben úgy tűnik, hogy hosszú párkapcsolatra termett. Intenzív beszélgetésekben érzékenyen érdeklődik az érzéseid iránt, és azt a csodálatos benyomást kelti benned, hogy teljesen megért. Amikor azonban készen állsz a következő lépésre, akkor azonnal előjönnek a nehézségek.
A Rák ugyanis a szorongó csillagjegyek közé tartozik, és kifejezetten pesszimista. Éppen ezért a Rák eleinte egyáltalán nem a pozitív oldalait látja egy párkapcsolatnak, hanem végiggondolja, mi minden alakulhat rosszul. Képzeletbeli listáján hamar felhalmozódik számos negatívum, amelyek sok esetben a kapcsolat kudarcához vezetnek. Viszont ha sikerül áthidalni ezeket a kezdeti nehézségeket, a Rák hűséges partnered lesz, aki minden helyzetben melletted áll.

Szűz 

A racionalitás a Szűz számára természetes, ezért a szerelmi kérdésekben sem fogja kikapcsolni az eszét. Számára egy új szerelem mindig az ár-érték arány számítással kezdődik, aminek meg kell érnie a számára. (Bár ezt nem feltétlenül anyagi értelemben kell gondolni.)
Amikor olyan partnerrel találkozik, aki feltétel nélkül belészeret, az azonnal gyanús lesz a számára, és beindul a sziréna a fejében, mivel a Szűz általában szkeptikusan és óvatosan reagál mindenre, ami érzelem. Szándékosan tartja távol magától a szenvedélyes hódolókat, hogy semmi se veszélyeztesse a megszokott rendjét, és azt is vállrándítással intézi el, hogy a másiknak esetleg összetöri ezzel a szívét.

Nyilas 

Amikor a Nyilas felhúzza az íjat, hogy kilője Ámor nyilait, általában sikerrel jár. Ez a vidám, vonzó csillagjegy született sármőr, akinek könnyen sikerül az ujja köré csavarnia másokat, így gyakorlatilag válogathat a hódolókból.
Amikor azonban a dolgok komolyra fordulnának, a Nyilas szabadságszeretete nem engedi. Pánikszerűen keresni kezdi a menekülési útvonalakat, és általában meg is találja. A Nyilas – a Szűzhöz hasonlóan – nem rágódik túl sokat azon, hogy mennyi időbe telik a másiknak kihevernie a szakítást, hiszen már várja a következő szerelmi kaland.

Kiemelt kép: Getty Images