Melyik Nők Lapja-kiadvány illik hozzád a horoszkópod szerint?

Nem tudjátok, mit ajándékozzatok karácsonyra? Mit szólnátok a magazin-előfizetéshez? Rendhagyó horoszkópunkkal ebben segítünk: a csillagjegyek alapján vesszük sorra, hogy melyik zodiákushoz melyik Nők Lapja-magazin passzol.

Kos

Az érzelmileg túlfűtött Kos, elsőre talán úgy tűnhet, hogy ignorálja társát a párkapcsolatban, de valójában mindenkinél szenvedélyesebb, ha rátalál az igazira. A megfelelő partner felkutatásához minden követ megmozgat és kíváncsi természete folyton arra sarkallja, hogy a szerelem terén igazi szakértő legyen, hogy minden kérdésre tudja a választ, ezért leginkább a Nők Lapja Psziché illik hozzá.

Bika

Az intelligens és kedves Bika különösen szereti a természetet. Kreativitásának és lelkesedésének köszönhetően, ha épp nem egy következő extrém sportot próbál ki, akkor a kertben tevékenykedik. Az otthona szépítésénél csak egy dolgot szeret jobban: a hasát. A Nők Lapja Kert és virág, a Nők Lapja Enteriőr vagy a Nők Lapja Konyha és Desszert magazinokban mindig talál érdekes témákat.

Ikrek

Az Ikreket a végtelen tudásszomjáról ismerhetjük meg a leghamarabb. Nyitott az új ismeretek felé, szereti sok dologban kipróbálni magát, és nagyon fogékony a művészetekre. Éppen ezért, nem véletlen, hogy a Nők Lapja színes oldalaiban találja meg örömét, melyben kedvenc kulturális témáit és híres emberekkel készült interjúkat is talál.

Rák

Az egyik legérzelmesebb csillagjegy, számára mindennél fontosabb a család. Érzékenysége, odaadása és gondoskodása nem ismer határokat, bármit képes megtenni gyermekeiért. Úgy érzi, a családi fészek nyugalmát és biztonságát az ő feladata megteremteni, ezért mindent elkövet, hogy a témában profi legyen. Nem véletlenül illik hozzá a Nők Lapja Gyerek vagy a Nők Lapja Iskolaválasztó magazin.

Oroszlán

A legerősebb és legnagyobb energiájú jegy imád színházba járni, művelődni. Életöröm és optimizmus jellemzi, magabiztosan építgeti és szépíti saját környezetét, lakóhelyét. Szereti a fényűző és szép dolgokat, gyakran les el különböző lakberendezési tippeket, hogy még különlegesebb otthont alakíthasson ki magának, ezért az ő kedvenc inspirációs forrása lehet a Nők Lapja Enteriőr.

Szűz

Az erkölcsös életű és maximalista Szűz nagyon kreatív, kézügyessége remek és szereti, ha mindennek megvan a maga helye. Folyamatosan azon dolgozik, hogy rendezett és szép környezetben fogadhassa az otthonába látogató vendégeket, ezért gyakran merít ötleteket az olyan kiadványokból, mint a Nők Lapja Advent vagy a Nők Lapja Enteriőr.

Mérleg

A stílusos és kifinomult csillagjegy végtelen áhítattal szolgálja az esztétikum érdekeit. Nem áll tőle távol a művészeti tevékenység, egyéniségének köszönhetően otthonának minden szegletében ő maga tükröződik vissza. Érdeklődési köre a társadalom, a kultúra és a különféle művészetek, de rajong a modern és trendi kiegészítőkért is. A Nők Lapja, a Nők Lapja Enteriőr és az Advent magazinok is kitűnően passzolnak a személyiségéhez.

Skorpió

A zodiákus kíváncsi természetét elsősorban maga a kutatás érdekli. Mindenféle témában otthon érzi magát, vonzza a természet, fogékony a művészetekre, imád kísérletezni a konyhában. Egy igazi felfedező, aki szívesen forgatja a Nők Lapja-kiadványok bármelyikét.

Nyilas

A kalandvágyáról ismert csillagjegy szívesen lapozgat természetről szóló magazinokat, de mivel nagyon érdeklik embertársai, ezért szeret elmélyedni a lélek legmélyebb bugyraiban is. Számára ideális választás lesz a Nők Lapja Psziché vagy a Nők Lapja Ezotéria.

Bak

A nagy kihívásokról ábrándozó Bak vonzódik a múlthoz és a hagyományokhoz. Nem véletlenül választ legszívesebben olyan szakmai pályát, mint a régészet vagy valamilyen történelemmel kapcsolatos foglalkozás. Szeret nosztalgikus hangulatba kerülni – szívesen olvas régi korokról, írókról, történelmi személyekről. És szerencsére pontosan tudja, hogy ezeket a témákat a Nők Lapjában is megtalálja.

Vízöntő

A csillagjegy a rá jellemző végtelen kreativitást nagyon jól kibontakoztatja nemcsak a szakmájában, hanem a megjelenésében és a saját környezetében is. Otthonát folyton szépítgeti, és ez igaz a belső térre és a kertjére is.  Igazi konyhatündér szerepében is tetszeleg, imád új recepteket kipróbálni. Ezért számára ideális választás a Nők Lapja Enteriőr, a Nők Lapja Konyha vagy a Nők Lapja Desszert magazin.

Halak

A zodiákus személyiségéhez hagyományosan a gyógyítást és a gondoskodást társítják. Nem áll tőle távol a pszichológia, a természetgyógyászat és a tanácsadás. Misztikus érdeklődésű, így gyakran fordul az asztrológia felé, ha kérdések merülnek fel benne a jövőjét illetően. A legjobban hozzá a Nők Lapja Ezotéria és a Nők Lapja Psziché magazinok illenek.

Nyitókép: Archív