salma-hayek-bikini

Az 50 pluszos Salma Hayek bikinis fotóinál már csak humorát imádják jobban rajongói

Követői odavannak Salma Hayek új képeiért – és a színésznő önironikus humoráért.
  • Salma Hayek idén lesz 58 éves, de ma is előszeretettel oszt meg magáról bikinis fotókat.
  • Legutóbbi, vicces képeiért egyenesen megőrülnek rajongói.
  • Hogyan tartja formában magát hatvanhoz közel Salma Hayek?

Ha bárkit a nyugati világban megkérdeznénk, hogy szerinte kik a valaha élt legszexibb sztárok, Salma Hayek neve minden bizonnyal felmerülne a beszélgetésben. Az idén 58 éves színésznő szexepilje tagadhatatlan, bármely korosztály képviselőit elvarázsolja erőlködésmentes csáberejével. Mindez persze nem kizárólag ragyogó megjelenésének köszönhető, hanem elragadó személyiségének és sziporkázó humorának is.

Erről tanúskodik legutóbbi Instagram-bejegyzése is, amelyben három bikinis képet osztott meg magáról – azzal a képaláírással, hogy „amikor a családod nem hagyja, hogy békében bikinis fotókat készíts magadról”. A vicces bejegyzésben az látható, ahogyan a színésznő épp egy létrán mászik ki a tengerből egy hajó fedélzetére, szemből azonban valaki épp vízsugárral támadja őt. Hayek arca az ez elleni védekezés közepette kissé eltorzul.

Nem ez az első alkalom, hogy Salma Hayek viccet csinál saját magából. Egyre többen követik őt önironikus bejegyzései és megszólalásai miatt is. Tavaly például attól olvadtak el rajongói, hogy élő adásban vallotta be: túl lusta volt fodrászhoz menni, úgyhogy aznap reggel szempillaspirállal fedte el ősz hajszálait. Még korábban pedig őszintén mesélt arról is, milyen kegyetlenül kínozzák a menopauza tünetei.

Így tartja formában magát Salma Hayek

Sokan kíváncsiak a sztár titkára, hiszen valóban elképesztően néz ki, csak úgy árad belőle a magabiztosság – közel a hatvanhoz is. Pedig Salma Hayek, mikor 2020-ban smink nélkül pózolt a People Magazin Beautiful Issue-jában, nyíltan beszélt arról, hogy korábban borzasztóan önkritikus volt. Csak manapság gyakorolja egyre nagyobb sikerrel az önelfogadást.

„Amikor mostanában a 30-as vagy 40-es éveimben készült képeimet nézegetem, sokkal szebbnek látom magamat, mint amilyennek akkor tettem – mondta Salma Hayek. – Most, amikor belenézek a tükörbe, egy csomó mindent észre sem veszek, és arra gondolok, milyen nagyon fogom szeretni magamat majd még 10 év múlva!”

salma-hayek-bikini

Salma Hayek a 2024-es Oscar-gálán (Fotó: Lionel Hahn/Getty Images)

És hogy mivel tartja formában magát a mindennapokban Salma Hayek? „A testem egészségi problémái miatt valahogy az életem részévé vált egy furcsa meditáció, amit folyamatosan fejlesztek. Órákig tudom csinálni, közben elvesztem az időérzékemet, mert annyira szórakoztató! – osztotta meg anno rajongóival. – Nem olyan, mint mikor ücsörögnek az emberek és a semmire gondolnak. Valójában az energia érzékeléséről szól… és közben különböző érzések és érzetek mozognak és táncolnak bennem.”

Salma Hayek hozzátette, hogy frekvenciaterápiás gépeket is gyakran használ, de akkor is az a meggyőződése, hogy a meditációnak köszönheti fiatalos megjelenését. „Néha, amikor meditáció után kijövök a szobából, megjegyzik mások, hogy már megint húszévesnek nézek ki. Amikor viszont egy ideig nem csinálom, az arcom elkezd megereszkedni, minden elkezd szétesni a testemben.

A férjem nem hisz az egészben, amikor viszont nagyon rossz a helyzet, egyszerűen csak megkérdi, hogy »Jógáztál már ma?«

Még csak nem is hajlandó a nevén nevezni a dolgot!” – mondta nevetve a színésznő.

Salma Hayek rendszeresen oszt meg magáról smink nélküli fotókat is.

Kiemelt kép: Salma Hayek a 2024-es Oscar-gálán – Fotó: Lionel Hahn/Getty Images