A legfontosabb lecke, amit meg kell tanulnod a szerelmi életedben a horoszkópod szerint

A Vízöntő fél attól, hogy elveszíti a saját kis életét, a Bak nehezen engedi be a szerelmet, a Skorpió pedig nem tud bízni. Ezeket a tulajdonságokat viszont könnyen meg lehet változtatni, de ahhoz előbb fel kell ismernünk őket! Kövessétek a következő szerelmi leckéket, hogy rátok találhasson a boldogság!

szerelmi horoszkóp

Kos:

Értsd meg, hogy nem tudsz minden embert megmenteni. Nem tudod megváltoztatni őket, egyszerűen csak szeresd azokat, akik közel állnak hozzád. Nem ragaszthatod össze mások összetört szívét, nem gyógyíthatsz meg mindenkit, jó lenne, ha ezt észrevennéd végre és realizálnád!

Bika:

Nem minden tűzijáték végződik csókkal és fordítva. A szenvedély nagyszerű dolog, viszont semmi sem tart örökké és nem szól minden a pillangókról és a szivárványról. Néha fájni is fog és lesznek kevésbé derűs pillanatok is. Tanulj meg ezzel együttélve szeretni.

Ikrek:

Ha folyton csak arra koncentrálsz, hogy minden a lehető legtökéletesebb legyen, akkor el fog menni melletted a boldogság, mert nem fogod észrevenni. Amíg a legjobb embert keresed, nem értékeled a téged körülvevő csodálatos embereket. Kezdd el tisztelni és szeretni azokat, akik ott állnak melletted.

Rák:

Nincs azzal semmi baj, hogy a tenyeredben hordozod a szívedet. Ne félj megmutatni, mennyire érzékeny és sebezhető vagy, hiszen így fogod tudni beengedni az igaz szerelmet az életedbe. A szerelem pedig ne felejtsd el, mindig nyer!

Oroszlán:

Fogadd el, hogy nem mindenki tud megfelelni az elvárásaidnak. Szenvedélyesen szeretsz, de van, aki nem. Mindannyian különböző módon mutatjuk ki a szerelmünket, de csak azért, mert valaki még nem úgy közelít meg téged, ahogy te tennéd, még ne dobd el. Adj neki egy esélyt!

Szűz:

Valaki tökéletlensége szuperül beleillik a te tökéletes életedbe. Jegyezd meg, hogy soha nem fogsz olyan párt találni, aki olvas a gondolataidban és akivel minden mindig rózsásan alakul. Mert a szerelem nem tökéletes. A másik pont attól lesz számodra egyedi, és a maga módján megismételhetetlen, mert vannak bizonyos hibái. Lehet, hogy épp azokért a hibákért szerettél bele!

Mérleg:

A szerelem: kompromisszum. Sosem fifti-fifti, nincs egyenlő igazság, valamelyik fél mindig sérül valamennyire. Ezt az érzést nem lehet irányítani, szóval jobban tennéd, ha beletörődnél abba, hogy erre még te sem vagy képes!

Skorpió:

A szerelem a bizalomról szól. Tanulj meg újra bízni, ne csak másokban, magadban is! Ha már teljesen hiszel a megérzéseidben, csak akkor fogsz tudni a másik emberben is hinni. Bizalom nélkül az egész nem ér semmit.

Nyilas:

Ha továbbra is az elérhetetlent kergeted, még elszalasztod az orrod előtt lévő jót. Hihetetlen ember vagy, és ezért megérdemelsz egy olyan szeretőt, aki viszonozza is az érzelmeidet. Ne keresd, hidd el, hogy a szerelem meg fog találni, amikor készen állsz rá. Ha továbbra is üldözni fogod, akkor lehet, hogy időt fecsérelsz egy olyan emberre, aki nem az igazi társad és közben kihagyod az igazit.

Bak:

Ne védd folyton a szívedet, Bak! Egy nap jönni fog valaki, aki áthatol azokon a falakon és meghódít. De ha továbbra is ellenállsz a szeretetnek nehéz lesz megtalálni a másikat.  Engedd, hogy belépjen az életedbe, és ne tartson vissza semmi, ha az ajtódban áll. Sodródj az árral, élj a pillanatnak! A legnagyobb szerelmi történetek akkor kezdődnek, amikor a legkevésbé várjuk őket, és amikor még csak nem is keressük!

Vízöntő:

Nem kell búcsút mondani az önálló életednek azért, mert összekötöd azt valaki mással. Mivel egy igazi vad, merész és független személyiség vagy, igényled azt, hogy a párkapcsolatodban is meglegyen a külön kis életed. És ez nem baj! Képzeld, a szerelemben nem kell lemondanod erről!

Halak:

Valahogy látszik az emberen, amikor szerelmes. Kivirul. Kivéve téged. Te akkor is elégedetlen vagy magaddal. Jegyezd meg, hogy a szerelem nem fog megmenteni a belső démonaidtól. Nem fogja eltörölni a hibáidat, viszont segíteni fog a nehéz pillanatokban, kiemel a sötét órákból és motiválni fog abban, hogy önmagad legjobb változata légy!

 

Szöveg: D. E.
Fotó: Thinkstock

(thoughtcatalog.com)