A szeszélyes időjárást, a nosztalgikus pillanatokat, vagy talán a fa alatti ajándékozást? Vajon te mit szeretsz a legjobban a karácsonyi időszakban? Az asztrológia erre a kérdésre is megadja a választ!

horoszkóp

Kos: Imádod a karácsonyi felhajtást

Nincs még egy olyan csillagjegy, aki úgy szeretné az ünnepek előkészületeit, mint te. Már december elején elkezded feldíszíteni a lakást, a kerted karácsonyi hangulatáról sem feledkezel meg, ezért mindenhová fényfüzéreket csavarsz. Szerinted nem lehet elég korán elkezdeni az ünnepi étkek elkészítését sem, mindig öt-hat fogással leped meg a családot.

Bika: Édességből sosem elég ilyenkor

Te inkább a karácsonyi édességeknek, mintsem a karácsonynak hódolsz. A Vénusz az uralkodó bolygód, ezért elkápráztatnak a fán lógó egyedi díszek és az ünnepi dekorációk is. Nem meglepő az sem, ha néhány különleges, kézzel készített darabot aggatsz a fádra!

Ikrek: Az ajándékbontásnál nincs szebb pillanat

A kíváncsiságodnak egyszerűen nem tudsz határt szabni! A többiek minden évben sokat fáradoznak azon, hogy eltitkolják és jó helyre rejtsék előled az ajándékokat, mert te vagy az a csillagjegy, aki képes addig kutatni, amíg idő előtt rá nem jön arra, hogy mit kap.

Rák: Amikor előkerülnek a régi fotók és videók

Érzékeny és gondoskodó személyed a legjobban azt a részt várja a karácsonyban, amikor közösen bekuckóztok a családdal a tévé elé és nosztalgiáztok egy kicsit. Ilyenkor előkerülnek régi fotók, sőt néhány régi videó is, amiken jó elrévedezni.

Oroszlán: Karácsonyi bevásárlás azokkal, akiket szeretsz

Sok dolgot nem tudnak rólad az emberek, például azt, hogy imádsz a szeretteid arcára mosolyt csalni. A szívedben te valójában egy nagy gyerek vagy, aki imád vásárolni (általában csupa olyan dolgokat, amelyekre semmi szükséged).

Szűz: A fenyő illata

Föld jegyként odáig vagy minden olyan dologért, ami a természetet jelképezi. Az otthonodat bejáró fenyőillat elkápráztat, még akkor is, ha csak illóolaj formájában párologtatsz.

Mérleg: A karácsonyi csomagolás

Mivel te az a típus vagy, aki minden helyzetben ügyel a megjelenésére, ezért nálad karácsonykor az ajándékok becsomagolása is központi szerepet játszik. Csak a legszebb mintájú papírok jöhetnek szóba, azok, amelyek tökéletesen passzolnak a karácsonyfádhoz!

Skorpió: Amikor megírod a karácsonyi bevásárlólistát

Tény, hogy te mindig pontosan tudod, hogy mit akarsz. Így már december elején listád van arról, hogy idén mit szeretnél kérni a többiektől, vagyis a Jézuskától, és ezt nem félsz közölni.

Nyilas: Imádod, ha havazik

Ha van rá lehetőséged, olyan helyen töltöd az ünnepeket, ahol hófödte csúcsokat és havazást láthatsz. Kalandvágyó vagy, ezért nálad szóba jöhetnek a téli sportok is. Míg te siklasz, a többiek szürcsölik a forralt bort a hüttében.

Bak: Mikulásnak öltözni

Bár nem vagy egy ünneplős típus, de a karácsonyi hagyományokat kedveled. Ez azért is lehet így, mert a szüleid gyermekkorodban is tartották ezeket. A tél jól áll neked, Bak!

Vízöntő: A fagyos időt

Tudtad, hogy levegő jegyként odáig vagy a hidegért? Ráadásul, sokkal jobban kedveled a fagyos időszakot, mint bármelyik másik, veled egy kategóriába sorolt csillagjegy.

Halak: A karácsonyi csodákat

Igazi álmodozó és gyermeki lélek vagy a szíved mélyén, ezért felnőttként is hiszel a karácsonyi csodákban. Az sem fura, ha csokoládét és tejet hagysz a Mikulásnak december 6-án és természetesen te szenteste a Jézuskától várod az ajándékokat.

Szöveg: D. E.
Fotó: Thinstock

(elitedaily.com)