A zodiákus segít kideríteni, ki illik a legjobban hozzánk, mitől vagyunk igazán boldogok, milyen az egészségi állapotunk, de arról is árulkodik, mi az, amitől a legjobban rettegünk életünk során.

Kos:

Folyamatosan vívódsz. Kalandot akarsz, ugyanakkor nyugalmat is. Nem akarsz unalmas életét, de szeretnél arról megbizonyosodni, hogy kapcsolataid tartósak és nem átmenetiek. Bizonytalanságod miatt állandó félelemben élsz, attól tartasz, hogy elveszíted azt az embert, aki a legfontosabb az életedben.

Bika:

Két lábbal állsz a földön és szereted a nyugalmat, a harmóniát az életedben. Ezért rettegsz még annak a gondolatától is, hogy a komfortzónádon kívül kerülj. Abban a pillanatban, hogy megkérdőjeleződik a kényelmes életed, olyan testi tüneteid jelentkeznek, mint a mellkasi szúró fájdalom vagy a nehézlégzés.

Ikrek:

A legfontosabb számodra kifejezni magad, megnyilvánulni. Ezért gyakran félsz attól, hogy mi van, ha ez egyszer nem fog sikerülni. Gyakran aggódsz amiatt, hogy mégsem vagy olyan tehetséges vagy intelligens, mint ahogyan azt elsőre gondoltad.

Rák:

Semmitől sem félsz jobban, mint az elutasítástól. A nagyon érzékeny személyiséged tehet erről, ettől vagy olyan sebezhető. Továbbá félsz attól is, hogy soha nem találsz olyan embert, aki képes megbecsülni mindazt, amit te adni tudsz és tartasz a visszautasítástól is.

Oroszlán:

Bár a félelmet nem ismerő, erős vezetőnek tűnsz, valójában rettegsz attól, hogy nem értékelnek eléggé, hogy alulbecsülnek. A néhanapján jelentkező belső bizonytalanság tud csak ledönteni a lábadról.

Szűz:

Utálod a káoszt magad körül. Szeretsz mindenhová időben érkezni, és semmi sem zavar jobban, mint a rendetlenség. Rettegsz attól, hogy a dolgok nem úgy mennek, ahogy elképzelted.

Mérleg:

Félsz a konfrontációtól, és minden erőddel azon vagy, hogy békét és harmóniát teremts a környezetedben. Feladatodnak érzed azt, hogy az emberek körülötted boldogok és elégedettek legyenek. Mérlegként távolságot tartasz azoktól az emberektől, akik negatívak vagy folyton stresszelnek. Sosem szeretnéd felbosszantani a többieket.

Skorpió:

Félsz a kudarctól, attól, hogy csalódást okozol azoknak, akik a legfontosabbak a számodra. Bizonyos dolgokban elképesztően bizonytalan vagy, és attól is rettegsz, hogy nem fogod tudni teljesíteni a kitűzött céljaidat, az álmodat. A legmélyebb érzéseidet titokban tartod, de mindennél jobban félsz attól, hogy egyszer ezeket valaki kiismeri, megtudja.

Nyilas:

Mindenki tisztában van azzal, hogy végtelen energiával rendelkezel, ezért az is nyilvánvaló, hogy mi a legsebezhetőbb pontod: a kontroll. Félsz elveszíteni a szabadságodat, ezért szinte képtelen vagy a teljes elköteleződésre.

Bak:

A fő célod, hogy elérd mindazt, amiről valaha is álmodtál. Tele vagy ambíciókkal és motivációkkal, és a lendületed másokat is inspirál. Mindazonáltal nagyon félsz attól, hogy nem vagy elég tehetséges ahhoz, hogy megfelelj az elvárásoknak. Gyakran félsz attól, hogy senki sem érti meg, mit is akarsz pontosan csinálni az életedben.

Vízöntő:

Az egyetlen dolog, amitől rettegsz, az az, hogy távol kerülj a szeretteidtől. Utálsz abba belegondolni, hogy elveszítheted azokat, akik a legközelebb állnak hozzád.

Halak:

Kreatív és érzékeny személyiséged nem fogadja jól a kritikát. Félsz a konfrontációtól, ezért kerülöd az ilyen szituációkat is. Egyszerűen nem tudod kezelni és elfogadni mások véleményét és megítélését.

Szöveg: D. E.
Fotó: Thinkstock

(thoughtcatalog.com)