Türelmes, gyermeki, határozott, törtető... Vajon életed nagy szerelme milyen személyiséggel rendelkezik? Az asztrológia nemcsak arra ad választ, hogy milyen feleség leszel vagy, hogy mi vár rád az elkövetkező időszakban, azt is megtudhatod a segítségével, hogy kivel fogod leélni az életed!

horoszkóp

Kos:

Lelkes és bátor vagy, szereted a szabadságot és szereted az olyan embereket, akik sok szempontból ugyanolyanok, mint te. Például ugyanolyan merészek. A tökéletes pár számodra valaki, aki nem fél semmitől, aki nem lepődik meg a döntéseiden, és aki mindenben hajlandó neked megfelelni.

Bika:

Ami ebben a pillanatban a tiéd, azt örökre birtoklod. Az esetek többségében így gondolod. Ezért hozzád mindenképpen egy olyan személy illik, aki a végletekig hűséges. Az sem érdekel, ha a másiknak tengernyi hibája van, ha biztosít téged afelől, hogy maximálisan lojális lesz hozzád.

Ikrek:

Utálsz egyedül lenni, ezért mindent elkövetsz azért, hogy párban járj. Az ideális személy számodra valaki olyan, aki imád kommunikálni, aki képes kifejezni az érzelmeit és nagyon figyel arra, amit te mondasz. Olyan valakit keresel, aki képes elviselni és kezelni a drámáidat is, vagy akár egy viccel elütni a legnehezebb pillanatokat.

Rák:

Csendes és érzékeny lélek vagy, egy párkapcsolatban arra vágysz, hogy a másik fél is hasonlóan romantikus legyen. A tökéletes számodra olyan, aki képes megérteni és elfogadni a legmélyebb gondolataidat és hangulatváltozásaidat is. Bár ismeri az összes hibádat és sebezhető pontodat, mégis veled marad, mert maximálisan megbízik a szerelmedben és tudja, hogy mindig hű leszel hozzá. Meleg étellel vár haza és gondoskodik rólad akkor is, ha egy betegség ledöntene a lábadról.

Oroszlán:

Ahogy az élet minden területén, a szerelem terén is imádsz uralkodni, ugyanakkor szereted a romantikus pillanatokat. Az igazi számodra olyan valaki, aki egyetlen csettintésedre ugrik és mindent megcsinál neked, ha szépen kéred. Nem érzi fenyegetve magát a közeledben és nem ijed meg az ambiciózus énedtől sem. Annak ellenére is szeret, hogy úgy viselkedsz a párkapcsolatotokban, mint egy főnök. Te pedig ügyesen játszol. Ha úgy érzed, túllőttél a célon, akkor nyomban ellensúlyozol egy kis romantikával.

Szűz:

Két lábbal állsz a Földön. A melléd rendelt személy pedig tökéletesen megérti, hogy nem rohansz vad és elérhetetlen célok után. Sőt, ezért is szeret téged. Gyakorlatias, logikus éned egyszerűen elkápráztatja a párodat, ő megérti azt, hogy a divatos ajándékok helyett hasznosakat kap tőled. Az igazi azt is elfogadja, ha a hullámvölgyek időszakában egyedül akarsz lenni, nem kényszeríti magát rád a feszült pillanatokban.

Mérleg:

Te vagy a kiegyensúlyozottság mintaképe. Nem is csoda, hogy a másik feled pontosan ugyanolyan megfontolt és mindent mérlegelő személy, mint amilyen te vagy. Olyan valaki, aki soha nem akarja kihasználni a figyelmedet. Nem hirtelen haragú, nem keresi veled a vitát és nem bosszant fel még jobban, ha azt látja, hogy rossz napod volt. Értékeli a kedvességed, kedveli az átgondolt döntéseidet és az őszinte empátiádat.

Skorpió:

Ne zavard! Ez a legfontosabb, amit a téged megkörnyékező embernek először meg kell jegyeznie veled kapcsolatban. Cinikus vagy, ugyanakkor szeretetre szorulsz. Az igazi számodra egy megbízható személy. Valaki, aki soha nem provokál téged. Valaki, aki soha nem akar ártani neked. Lehet, hogy sokszor ijesztő a természeted, de egy idő után a hódolód rájön arra, hogy egyáltalán nem kell félni tőled, ha egyszer megszerezte és sikerül fenntartania a bizalmadat. A te igazid minden szempontból elkötelezett az irányodba.

Nyilas:

Kalandvágyó vagy és vicces. Mindig igényled a jó hangulatot, ezért olyan párra van szükséged, aki elviseli a pezsgő személyiségedet. Az igazid optimista, mulatságos és mindig nevet a vicceiden. Értékeli, hogy vagy neki és megbecsül téged. Rövid idő alatt képes rádhangolódni: tudja, mikor vagy boldog, mikor vagy szomorú – és olyankor együtt nevet vagy sír veled.

Bak:

Sokszor vagy maradi és túlságosan tervező típus, ami megijesztheti az udvarlóidat. Ezért olyan valakire van szükséged, aki segít egy kicsit ellazulni, ugyanakkor támogat is az elképzeléseidben. Mindent megkönnyít a számodra és kimozdít a szürke hétköznapokból, a monotonságból.

Vízöntő:

Gyakran tartanak furának a viselkedésed és a gondolkodásod miatt, ugyanakkor lenyűgözöd az embereket az intelligenciáddal. A tökéletes pár számodra egy olyan ember, aki elfogadja és betartja a szabályaidat. Aki tanulmányozza és együtt él az elképzeléseiddel.  Szereti a mélységedet, imád veled felfedezni és megvalósítani dolgokat, és szívesen osztjátok meg egymással a tapasztalásaitokat is.

Halak:

A legédesebb és legromantikusabb csillagjegy vagy. Olyan párra van szükséged, akinek hasonlóan gyermeki énje van. Aki benne van a csínytevésekben, aki néha őrjítően féltékeny, aki szeret ígérgetni. Nem tudod elképzelni magad egy komoly és érett személlyel, mert abból sosem lehet igazi gyermeki románc. Olyan életre szóló kaland, ami tele van nevetéssel és energiával.

Szöveg: D. E.

Fotó: Thinkstock

(thoughtcatalog.com)