Az életed mely területére érdemes fókuszálnod idén ősszel? Horoszkópod elárulja!

Az ősz az elmúlás és a lezárás időszaka. A természet óriási változáson megy keresztül, de ne felejtsétek el azt, hogy ez egyben az előkészítés ideje is: mind mentálisan, mind fizikailag és érzelmileg is felkészülünk a hosszú téli hónapokra. A csillagjegyek alapján kiderül, hogy mi az, amin mindenképpen érdemes változtatni ebben az időszakban.

horoszkóp

Kos:

Bízz az univerzumban!

Az ősz beköszöntével sokkal nyitottabb vagy, jó a kapcsolatteremtő készséged és ugyanígy a környezeted is nyit feléd. Itt az ideje, hogy búcsút mondj a belső szorongásodnak, és inkább fókuszálj arra, hogy vannak emberek, akikre bármiben számíthatsz. A világegyetem figyel rád.

Bika:

Munkára fel!

A Nap ebben az időszakban halad át a hatodik házadon, ami azt jelenti, hogy nagy változások állhatnak be a napi rutinodban és az egészségedet illetően. Mennyire vagy benne abban, hogy most a munkádra is fokozottan figyelj? Érdemes rá fókuszálni, a kozmosz ugyanis azt akarja, hogy ebben az időszakban még inkább tartsd szem előtt a céljaidat.

Ikrek:

Átöleled magad

Izgalmas eseményeket tartogatnak az előtted álló őszi napok. A Nap elárasztja fénnyel az autentikus ötödik házadat, ami a kreativitásodra és az érzelmeidre is jó hatással lesz. Ennek eredményeként jobban fogod értékelni magad, mint eddig bármikor.

Rák:

Tápláld az érzelmes énedet!

Az elkövetkező időszakban nálad a legnagyobb hangsúlyt a család kapja. Egyébként is érzelmes jegy vagy, de most minden perced a szeretteiddel akarod tölteni. Csendesülj el, és ne törődj a külvilággal, fókuszálj azokra, akik a legfontosabbak számodra!

Oroszlán:

Mondd ki, amit gondolsz!

Régóta szeretnél valaminek hangot adni? Akkor eljött az ideje, a Nap ugyanis a harmadik házadban jár, ami a kommunikációdra nagyon jó hatással van. Te vagy a társaság közepe, nincs ellenedre a kapcsolatfelvétel másokkal. Szóval nincs semmi baj azzal, hogy ha azt is elmondod, mi nyomja a lelked…

Szűz:

Kezdd el értékelni magad!

Fogadd be az élet örömeit, sütkérezz mások figyelmébe, mivel az ősz az értékek és az önbecsülés időszakát hozza el számodra. Amit te nagyon is megérdemelsz.

Mérleg:

Újulj meg!

Végre itt a szülinapod, és te valósággal ragyogsz! A csillagjegyek közül te vagy az, aki mindig káprázatos első benyomást kelt, de mit szólnál ahhoz, ha most egy kicsit újítanál a külsődön? Ne sajnáld magadtól a kényeztetést!

Skorpió:

Töltődj fel!

A Nap a tizenkettedik házon halad át, ezért ebben az időszakban folyton fáradt vagy, legszívesebben hibernálnád magad a születésnapodig. Kitartás! Az elkövetkező időszak néhány pillanata remek lesz arra, hogy kicsit több időt tölts magaddal.

Nyilas:

A barátok évszaka

Társaságkedvelő jegyként mindig örülsz annak, ha együtt lehetsz a barátaiddal. Nos, ez az elkövetkező hónapokban még inkább jellemző lesz rád, mivel jó hangulatban, barátkozós kedvedben vagy. Itt az ideje, hogy összejövetelt szervezz a barátnőkkel.

Bak:

Célra tűzz!

Mindig is ambiciózus típus voltál, de ősszel nem a feladatokra, hanem inkább az eredményeidre fókuszálsz. A karrieredben hozott döntésekre, a tudatos lépésekre figyelsz, hogy még jobb pozícióba kerülj. Csináld azt, amihez a legjobban értesz!

Vízöntő:

Tágítsd a látókörödet!

Végre derűsebben fogod látni a világot, és képes leszel hinni magadban. Kalandokra vágysz és tesztelni fogod a határaidat. Egyetlen dolgot kell megjegyezned: bármi lehetséges.

Halak:

Teremts kapcsolatot!

Egy meglehetősen titokzatos ősz előtt állsz, mivel épp egy nagy átalakulás közepén tartasz. Sokkal több intimitásra vágysz a magánéletedben, ezért készen állsz arra, hogy nagyon közel engedj magadhoz valakit…

Szöveg: D. E.

Fotó: Thinkstock

(elitedaily.com)