megcsalas

Ezek a párosok hajlamosak megcsalni egymást a horoszkóp szerint

Kíváncsiak vagytok arra, vajon melyik férfitípus hajlamos a leggyakrabban a hűtlenségre? Az asztrológiához bátran fordulhattok segítségért: kideríthetitek, hogy mely csillagjegyek párkapcsolatában fordulhat elő a legtöbbször megcsalás.

Kos és Bika:

Mindkét csillagjegy nagyon erős személyiséget feltételez, de nagyon különbözően vélekednek a hűségről és a monogámiáról. Míg a Kos inkább kezdeményező típus, addig a Bika az érzéki oldaláról híres. Neki szüksége van az érzelmekre és az intimitásra egy párkapcsolathoz, míg a Kos általában nyitott az új dolgokra. Ebből kifolyólag a Kos gyakrabban lép félre.

Ikrek és Mérleg:

A két jegy odáig van egymásért már az első pillanattól. A Mérleget elkápráztatja az Ikrek természete és incselkedése, habár keveset tud az Ikrek kötelességtudatáról, ami teljesen ellentétes az ő szabadságvágyával. Ez feszültséget okozhat, és a korai szakaszban sok bonyodalmat eredményez.

Rák és Bak:

A Rák örömmel észrevételezi, hogy a Bak mennyire pedáns és illedelmes, aki viszont nem tud felülkerekedni a Rák túlságosan szentimentális énjén. Pontosan tudja, hogy a Rák könnyen elkezd unatkozni egy kapcsolatban. Félrelépés azért történhet a kapcsolatuk során, mert a Bak sohasem tudja maximálisan kielégíteni a Rák szexuális igényeit.

Oroszlán és Nyilas:

A két csillagjegy még a szerelembe is szerelmes. Bár az Oroszlán tehetsége a hálószobában kevésnek bizonyul és nem elég arra, hogy lekösse a folyton kalandokra vágyó Nyilas figyelmét. A két jegy közötti kezdeti kémia ellenére a Nyilas soha nem fog elköteleződni az Oroszlán királyi bánásmódja iránt.

Skorpió és Halak:

Ha azt gondolnátok, hogy ez a páros olyan, mint a borsó meg a héja, akkor nagyot tévedtek. Az igazság az, hogy ezek ketten nagyon sunyin tudnak bánni egymással. Itt a megcsalás nem egy egyoldalú dolog, mindketten hajlamosak hazudni a másiknak. A kapcsolatuk tökéletes példája annak, hogy azt kapjuk vissza, amit adunk.

Vízöntő és Szűz:

Teljesen különböző energiákkal bírnak, de az intellektusukban nagyon is hasonló jegy a Vízöntő és a Szűz. Bár elsőre a Vízöntő vonzereje elkápráztatja az ártatlan Szüzet, a vízjegy egyáltalán nem szent. Rövid idő elteltével a Szűz már nem tud mit kezdeni a Vízöntő spontaneitásával – ami végül elszeparálódáshoz és internetes párkeresők böngészéséhez vezet…

Szöveg: D. E.

Fotó: Thinkstock

(popsugar.co.uk)