Vannak, akik már egészen korán rátalálnak az igaz szerelemre, de az is előfordul, hogy valaki többször is megégeti magát, mire rájön arra, hogy milyen típusú pár passzol hozzá leginkább. Titokban mindenkinek van egy ideálja, szerencsére a horoszkóp segítségével kideríthető, hogy melyik csillagjegyhez ki illik.

Kos:

Olyan párra vágysz, aki foggal-körömmel ragaszkodik hozzád.

Tüzes jegyként, amikor szerelembe esel, nem félsz megmondani és kimutatni az érzelmeidet. Ezért olyan társra van szükséged, aki elfogadja, hogy magabiztos és kalandvágyó vagy. Valakire, aki képes kezelni a te erős, odaadó személyiséged.

Bika:

Olyan párra vágysz, aki elfogad minden bűnöddel együtt, ugyanakkor elismeri a teljesítményedet.

Nem szeretsz kapcsolatokba beleugrani. Te azt a párt keresed, aki ugyanazokat a dolgokat kedveli, amiket te, aki szereti a barátaidat és a családodat, és akivel közösek a céljaitok is. Egy türelmes és szeretetteljes férfi mellett vagy igazán boldog, aki nem erőszakolja magát rád, de nagyon szeretne megismerni.

Ikrek:

Olyan párra vágysz, akinek arany szíve van és elbűvöl a spontaneitásával.

Nem szeretsz unatkozni, de a férfiak többsége, akikkel korábban találkoztál, úgy vetted észre, hogy nem ugyanazzal az energiával és intellektussal rendelkeztek. A kapcsolataid azért futottak eddig zátonyra, mert neked egy olyan szenvedélyes és izgalmas valakire van szükséged, aki megért, miközben képes szórakoztatni is.

Rák:

Olyan párra vágysz, aki alkalmazkodik a hangulatváltozásaidhoz és akinek már a jelenléte elég ahhoz, hogy kikapcsold a külvilágot.

Egy párkapcsolatban nálad csak az érzelmek diktálnak, ezért egy olyan társat keresel, aki kedves és megnyugtató, aki megérti az érzelmeidet és pontosan tudja, mivel tud mosolyt csalni az arcodra egy-egy helyzetben.

Oroszlán:

Olyan párra vágysz, aki tudja, mit akar és magabiztosságával kellemes hangulatot kelt a környezetében.

Uralkodó csillagjegyként erős személyiséged van és nagy-nagy szenvedély jellemez a párkapcsolatodban is. Általában olyan férfi mellett érzed jól magad, aki magabiztos, határozott és hasonlóan gondolkodik. Hiába vagy igazi vezéregyéniség, boldoggá tesz, ha a magánéletben néha megmondják, hol a helyed.

Szűz:

Olyan párra vágysz, aki soha nem adja fel.

Végtelen szenvedélyedből és érzékiségedből kifolyólag nem tudsz túllépni a múltbéli sérelmeken. Olyan emberre van szükséged, aki szelíd és türelmes, aki képes megtörni a zárkózottságodat, áthatol a falaidon, nem játszik játékokat, és szeretne a legjobb barátod és a szerelmed lenni.

Mérleg:

Olyan párra vágysz, aki annyira szeret téged, mint amennyire te őt.

Te mindent azonnal akarsz, ami azt jelenti, hogy a tökéletes szerelmet is, és ezért sok párkapcsolatba bele is ugrasz. Ez nem baj, de ha az igazit keresed, akkor válassz egy érzéki férfit, aki törődik a szíveddel és a közös jövőtökkel is.

Skorpió:

Olyan párra vágysz, aki igazi férfi és tudja, hogyan kell gondoskodni rólad.

Alapvetően jól kijössz az emberekkel, elfogadod a másikat a párkapcsolatban, de ha bekopogtat az ajtón az igazi ízig-vérig tökéletes férfi, akkor képes vagy az addigi életedet egy pillanat alatt magad mögött hagyni. A legfontosabb, hogy intelligens és őszinte legyen, ugyanakkor szüksége lesz némi humorra is, hogy elkápráztasson téged.

Nyilas:

Olyan párra vágysz, aki a szívében még gyerek és mindenféle mókában benne van.

Imádsz játszani, nevetni, úgy vagy vele, hogy az élet túl rövid ahhoz, hogy komolykodjunk és mindent túlgondoljunk. Ezért olyan emberben találod meg az igazit, aki veled együtt tud örülni minden közös percnek. A féltékenykedést ki nem állhatod, ezért jobb, ha a párod inkább titokban tartja, ha hatalmába kerítette a zöld szemű szörny.

Bak:

Olyan párra vágysz, aki tiszteli a függetlenséged, de nyitva áll az ajtaja, ha segítségre vagy vigaszra szorulsz.

Te az a típus vagy, akinek valójában semmi szüksége egy férfira, mégis akarod, hogy legyen. Hosszú ideig keresed az igazit, mert nem engeded meg bárkinek, hogy áttörjön a falaidon. Olyan okos és szeretetteljes társsal érzed magad igazán jól, akinek te jelented a főnyereményt.

Vízöntő:

Olyan párra vágysz, aki átugorja a felszínes csevejeket és rögtön a szívedhez szól.

Szereted a komoly és intellektuális beszélgetéseket, ezért olyan férfira van szükséged, aki pontosan érti a gondolatmenetedet. Ugyanakkor az őszinteséget is fontosnak tartod, illetve nem szereted, ha kontrollálnak: szükséged van szabadságra és spontaneitásra is.

Halak:

Olyan párra vágysz, aki imád nosztalgiázni és igazi hős szerelmes.

Az egyik legromantikusabb jegy vagy a zodiákusban, szereted, ha udvarolnak neked, nem riadsz meg a régimódi, hős szerelmes attitűdtől sem. Ezért meg kell találnod azt az embert, aki hajlandó a világ végéig is elmenni érted és egy életre tervez. Értékeled a legkisebb gesztusokat is, és biztos akarsz lenni abban, hogy akit választottál, az csakis téged szeret.

Szöveg: D. E.

Fotó: Thinkstock

(herway.net)