Ezt szeretik benned a legjobban az emberek a horoszkópod szerint

Akár hisszük akár nem, a csillagjegyünk sokat elárul arról, hogy kik vagyunk és azt is, hogy hogyan viszonyulunk más emberekhez és persze ők hozzánk. Természetesen minden személyiség más, és életünk során jó pár változáson is átesünk, de az állatövi jegyünk mégis meghatározza a viselkedésünket.

Kos:

Pozitív személyiség és hozzáállás

Hatalmas erő van benned, és ezt a környezeted is érzi. Megbízható és komoly vagy, mindenki tudja, hogy veled nem lehet szórakozni. Mivel a tűzjegyűek közé tartozol, merész, bevállalós, olykor megállíthatatlan vagy. A barátaid és a családod is szeretik, hogy pozitív a hozzáállásod, hogy nagyon szórakoztató vagy.

Bika:

Türelmesség és érzékiség

A Bika jegy szülötteként szeretsz a középpontban lenni, ellenállhatatlan, becsületes és megbízható vagy, ugyanakkor az életedben mindig az öröm megélésére törekszel. Szórakoztató társra találnak benned a barátok, ismerősök.

Ikrek:

Kiváló észjárás és helyes gondolkodás

Keveredik benned a hevesség és az intelligencia, mindemellett kiváló beszélgetőpartner vagy, aki néha képes kicsit túlzásba is vinni a „mesemondást”. Magabiztosság jellemez, nem félsz semmitől, számodra nem léteznek határok, kaméleon személyiségeddel sokakat vonzol.

Rák:

Kivételes memória és erős empátia

Egyértelműen te vagy a legérzékenyebb jegy, aki szeret nosztalgiázni, valamint hihetetlenül fogékony a dolgokra. Bátran kijelenthetjük, hogy a különleges hatodik érzékkel is rendelkezel. Végtelenül gondoskodó és empatikus természetedet szereti a környezeted. A veled kapcsolatban álló embereknek vigyázniuk kell, mert ha egyszer megbántanak téged, azt sosem felejted el.

Oroszlán:

Különleges karizma és vicces személyiség

A jegy szülötteként igazi komédiás vagy, imádsz szórakozni és a középpontban állni. Nem mindig tudsz segíteni a társaidnak, abban viszont nagyon jó vagy, hogy örömet szerezz a környezetednek – és ezt nagyon kedvelik benned. Művészi, karizmatikus, élettel teli személyiség vagy, számodra egy nagy parti az élet, ahol gyermeki humoroddal érvényesülhetsz.

Szűz:

Precíz gondolkodás és pontosság

Szűzként nagyon tudatos és összeszedett jegy vagy, aki olykor kissé hűvösnek tűnhet, nyugodtságoddal viszont jó hatással vagy a környezetedre. Számodra a legnehezebb feladatok sem okoznak gondot, mondhatni célodnak tekinted, hogy jól végezd a munkád. Nagyon pontos vagy és kitűnő rálátásod van az apró részletekre is.

Mérleg:

Ellenállhatatlan sárm és diplomatikusság

Aphrodité gyermeke vagy, egész egyszerűen elragadó, amit a körülötted lévő emberek is azonnal észrevesznek. Kíváncsian állsz a világhoz, emiatt imádod a társaságot és a bájos társalgásokat. Mérlegként kifejezetten profin tudod elemezni a történéseket. Csábítóerőd kimagasló.

Skorpió:

Szexuális vonzerő és pszichés készségek

A jegy híres vonzerejéről és szexuális kisugárzásáról, szenvedélyessége különleges adottság, vagy ha úgy tetszik hatalom. Sokak számára azonban félelmetes és ijesztő lehetsz emiatt. Izgalmas személyiség vagy, aki képes belemerülni a psziché mélységeibe, szinte percek alatt. A szemed kiváló, meglátsz minden olyan dolgot, ami a felszín alatt rejtőzik, ezt a titokzatosságot pedig imádja a környezeted.

Nyilas:

Filozofikusság és optimista viselkedés

A Nyilas túlcsorduló optimizmusa ragadós. Végtelenül színes személyiség vagy, aki tele van életerővel és energiával, igazi nagyvilági ember, intelligens, időnként kifejezetten filozofikus. Szeret téged a környezeted, mert bármikor felhívhatnak valami izgalmas tervvel.

Bak:

Sikeres és bölcs személyiség

Hasonlóan a Kosokhoz a Bak jegy szülöttei is a győzelemre játszanak. Bölcs vagy és határozott, emellett annyira ambiciózus, amilyennel csak ritkán találkozni. A választásaid mindig jó befektetésnek bizonyulnak, aki rutinos, de kellőképpen szigorú is tudsz lenni. Sokak számára példakép lehetsz.

Vízöntő:

Emberség és egyedi mentalitás

Különleges szellemi és mentális képességekkel vagy megáldva, aki nemcsak emberséges, de egyedi módon képes a kollektív gondolkodásra. Kifejezési módod nagyon eredeti, néha ugyan furcsa lehetsz, mégis fantasztikus gondolkodás jellemez. Szeretnek az emberek, mert nagyszerűen lehet veled beszélgetni.

Halak:

Ragyogó képzelőerő és álmodozás

A Halak szülötteként elmondható rólad, hogy igazi művész vagy, álmodozó lélek, ragyogó látnok és nagyon okos jellem. Különleges álmaid vannak, és néha zavartnak tűnhetsz a külvilág számára, gazdag fantáziádnak köszönhetően viszont imádnak az emberek. Szórakoztató vagy és minden társaságban különleges jelenségnek számítasz.

 

Szöveg: L. J.

Nyitókép: Thinkstock

(leaf.tv)