Mennyire hiszel a paranormális jelenségekben? Csillagjegyed elárulja!

Mindenszentek előestéjét az egyik legkísértetiesebb napnak tartják spirituális körökben, a legenda szerint ugyanis eltávozott szeretteink ilyenkor visszalátogatnak a túlvilágról. Bár a kérdéses nap már elmúlt, paranormális jelenségek az év többi napján is felbukkanhatnak az életünkben. A kérdés csak az, hogy mennyire hiszünk bennük.

Kos

Hiszem, ha látom! – ez lehetne a mottód a paranormális jelenségeket illetően, ugyanis annyira racionálisan gondolkodsz, hogy képtelen vagy elvonatkoztatni a valóságtól. Ha azonban mégis sikerül, lendülettel veted bele magad a téma megismerésébe.

Bika

Gyakorlatias személyiség vagy, aki nem utasítja el élből a természetfeletti jelenlétét, ugyanakkor a Koshoz hasonlóan saját tapasztalatra van ahhoz szükséged, hogy hinni tudj benne. Az ijesztő legendákat meghagyod a tábortűz körül összegyűlt gyerekeknek.

Ikrek

Te vagy az, akinek mindig van egy rejtélyes története, ugyanis a természetfeletti és a túlvilág az életed része. Tisztában vagy vele, hogy léteznek olyan erők, amiket nem lehet látni, csak érezni és szívesen beszélgetsz erről mindazokkal, akiket szintén érdekel a téma.

Rák

Számodra nem az a kérdés, hogy léteznek-e felsőbb hatalmak, sokkal inkább az, hogy miként kommunikálnak veled. Hiszel abban, hogy a természetfeletti jelekkel próbál téged a helyes útra terelni, ezért folyamatosan figyeled a környezetedet az újabb iránymutatásért.

Oroszlán

Nem szereted feszegetni a természetfeletti témáját, ugyanis tartasz az ismeretlentől. Teljesen érthető a félelmed, tényleg nem jó ötlet beleavatkozni a paranormális világ körforgásába, de azért rettegésre nincs okod addig, amíg nem bolygatod meg a két világ egyensúlyát.

Szűz

A témához való hozzáállásod sajátos, ugyanis van, amiben hiszel és van, amit élből elutasítasz. Például nem vonod kétségbe a szellemek létezését, ugyanakkor azt kétled, hogy visszajárnának kísérteni – ez annak köszönhető, hogy a racionális feled mindig visszahúz a valóságba.

Mérleg

Érdeklődsz a spiritualitás iránt, amennyiben az segít megteremteni a harmóniát az életedben, ezen felül azonban nem sok figyelmet szentelsz a témának. A természetfeletti lények létezésének vizsgálata nem tartozik az érdeklődési körödbe.

Skorpió

Fogékony vagy a természetfeletti világra, ezért folyamatosan figyeled a paranormális eseményeket a környezetedben és a nagyvilágban is. Ez a fajta érdeklődés a mindennapjaid része, spiritualitás nélkül el sem tudod képzelni az életedet.

Nyilas

Bizonyos kultúrák úgy tartják, hogy a lelkünk a halál után a másvilágra távozik. Te is hasonlóan vélekedsz, nem vonod kétségbe, hogy létezik a túlvilág, sőt, kifejezetten hiszel a szellemek létezésében, de a többi jelenséggel szemben már nem ennyire szilárd a véleményed.

Bak

Túlságosan földhözragadt vagy ahhoz, hogy a természetfelettit valóságosnak tartsd. Szerinted minden ilyen helyzetet logikusan meg lehet magyarázni – még a tapasztalás sem tud elmozdítani erről az álláspontról.

Vízöntő

Fogékony vagy a más dimenziók lényeinek érzékelésére, mi több, már-már a téma szakértője vagy. Minden érdekel, ami a paranormális jelenségekkel összefügg, szabadidődben is szívesen informálódsz a témában, mert azt gondolod, ha valamit ismersz, akkor nem kell tőle félned.

Halak

Őrangyalok, tündérek, szellemek, démonok: gazdag képzelőerődnek köszönhetően mindegyik létezését elfogadod, és szívesen tartózkodsz olyanok társaságában, akik szintén azt vallják, hogy ezek a lények léteznek.

Szöveg: D.A.

Fotó: Thinkstock