3-csillagjegy-szerelem-szerencsetlenseg

3 csillagjegy, akinek sosincs szerencséje a szerelemben

Az alábbi csillagjegyek általában csak sokadik nekifutásra találják meg a nagy Ő-t.

Az asztrológia szerint a csillagok állása nemcsak azt jósolja meg, milyen személyiségjegyek lesznek ránk a legjellemzőbbek életünk során, hanem akár azt is, mennyire lesz szerencsénk a szerelemben. Persze, mindnyájan sírig tartó harmonikus szerelemről álmodozunk, ez azonban csak keveseknek adatik meg. Van például 3 csillagjegy, akinek kifejezetten rögös utat kell bejárnia, mire megtalálja a számára tökéletes társat.

Az alábbi jegyek képviselői az átlagnál gyakrabban érezhetik úgy, hogy váratlan (és szinte megugorhatatlan)  akadályokkal kell szembenézniük a párválasztás során.

1. Bak csillagjegy (december 22. – január 20.)

A Bak csillagjegy képviselőit gyakran túl függetlennek ítélik meg a többiek.

Bár önállóságuk és szívósságuk csodálatra méltó, a társas kapcsolatok kialakításában sajnos épp ez hátráltathatja őket.

A Bakokban óriási ambíció munkál – már ami a karrierjüket illeti.

3-csillagjegy-szerelem-szerencsetlenseg

Fotó: Getty Images

Ezen csillagjegy képviselői hajlamosak munkahelyi céljaikat minden másnál fontosabbnak megítélni, ez pedig távolságtartónak és zárkózottnak mutathatja őket. Nem ritkán mondanak le családi ebédeket, randikat és hétvégi programokat is – csak hogy még egy szakmai feladatot befejezzenek, esetleg elintézzenek egy hosszú telefonhívást vagy egyeztetést. Ez a fajta viselkedés nyilvánvalóan hátráltatja őket a párkeresésben, de a meglévő viszonyaik ápolásában szintén.

Érdekel, melyik csillagjegy szülöttei a legintelligensebbek? Kattints, és megtudod!

2. Szűz csillagjegy (augusztus 24. – szeptember 23.)

Bár a Bika-Szűz párost az egyik legszerencsésebb együttállásnak tartják a szerelmi horoszkópok, a Szűz még a számára tökéletes partner mellett is gyakran boldogtalannak érzi magát. Mivel ezen csillagjegy egyik legjellemzőbb tulajdonsága, hogy mindent a legapróbb részletekig analizál, egy látszólag makulátlan kapcsolatban is azonnal képes kiszúrni a hibákat. A Szűz hajlamos a szőrszálhasogatásra, és túl sokszor koncentrál kizárólag a negatívumokra. Ennek eredményeképp életében hosszú időszakokra elmagányosodhat.

3. Nyilas csillagjegy (november 23. – december 21.)

A szerelemben szerencsétlenné teheti a Nyilast, hogy minden más csillagjegynél nagyobb igénye van a szabadságra és a függetlenségre. Az a partner, aki túl rövid pórázon próbálja tartani, bizony, nem sok jóra számíthat tőle… Bár a Nyilast egy hamisítatlan adrenalinfüggő, akit valóban a kalandok éltetnek, mélyen belül mégis mindennél jobban vágyik a kiszámíthatóságra és a stabilitásra. Ha aztán méltó partnerre talál, ez a csillagjegy tűzön-vízen át kiáll társáért.

És azt tudod, melyik az a csillagjegy, aki a legnagyobb eséllyel töri össze a szíved?

Kiemelt kép: Getty Images