Melyik retró személyiség lennél a horoszkópod szerint?

Úgy döntöttünk, egy kis időutazásra invitálunk benneteket: a horoszkóp alapján kideríthetitek, melyik múltbéli személyiség bőrében, illetve melyik évtizedben éreznétek jól magatokat.

Kos

kos

Szabadság és függetlenség jellemez, amihez kellő makacsság is társul, így a ’70-es évek igazán ideális lenne számodra. Mivel utálsz beleolvadni a tömegbe, ezért különösen élveznéd a cenzúrázatlan öltözködést, beszédet és viselkedést, ahogyan a csillagjegy szülöttei, Diana Ross vagy Hugh Hefner is tették.

Bika

bika

Értékeled a luxust és az élvezeteket, akárcsak Audrey Hepburn vagy Frank Sinatra, ezért jól éreznéd magad egy olyan korban, ahol a kifinomultság még erénynek és nem bélyegnek számított, illetve, ahol a visszafogottsággal lehet érvényesülni, nem pedig a harsánysággal.

Ikrek

ikrek

Szórakoztató jelenség vagy, aki ráadásul imádja a figyelmet, ezért az ’50-es években valószínűleg könnyen magadra találnál. Mivel kedveled a nem mindennapi dolgokat és folyton keresed az újdonságot, ezért Marilyn Monroe vagy akár John F. Kennedyhez hasonlóan, ügyesen érvényesülnél ebben az időszakban.

Rák

rák

Szeszélyes és meglehetősen önfejű vagy, ami érzékeny személyiségedből fakad, ezért egy olyan korban és egy olyan világban lenne ideális helyed, ahol semmi nem változik, hiszen rosszul tűröd az újdonságot, akárcsak Diana hercegnő vagy Louis Armstrong.

Oroszlán

oroszlán

Olyan kisugárzással rendelkezel, amivel képes vagy bárkit az ujjad köré csavarni, így joggal mondható, hogy a diktátor szerepében éreznéd kellemesen magad. Te vagy az, aki bármelyik korban tökéletesen megállná a helyét, mert kellő magabiztossággal rendelkezel ahhoz, hogy kitűnj a tömegből, akárcsak Jackie Kennedy vagy Robert De Niro.

Szűz

szűz

Rendszeretetednek és előrelátásodnak köszönhetően képes vagy a káosz közepén is megtalálni a stabil pontot. Kritikus világszemléleted miatt nem lehet egykönnyen fogást találni rajtad, így például Hollywood aranykorában, kiteljesedhetnél, ahogyan Sophia Loren vagy Orson Welles tette.

Mérleg

mérleg

Mivel harmóniában élsz önmagaddal, ezért a kisugárzásod is erről árulkodik. Kedvességed és barátságosságod miatt leginkább az igazi nagyokhoz – például Brigitte Bardot-hoz és Charlton Hestonhoz – lehetne hasonlítani, ők ugyanolyan nyugalmat tudtak maguk körül teremteni, akárcsak te.

Skorpió

skorpió

Tele vagy érzelmi energiákkal és szenvedéllyel, az ösztöneid hajtanak előre az életben. Intenzíven éled meg a mindennapokat, akárcsak a 40-es években Grace Kelly vagy Richard Burton. De ahogyan ők is, neked is vigyáznod kell azzal, mennyire adod ki magad másoknak, ugyanis könnyen kihasználhatják érzéseidet.

Nyilas

nyilas

Energikus ember vagy, aki lelkesedéssel vág bele mindenbe, szerencsére ehhez kellő önbizalommal és optimizmussal is rendelkezel. A ’60-as években Jane Fonda és Woody Allen is hasonló játékossággal – és olykor hiúsággal – élte az életét – ebben a korszakban valószínűleg te is jól éreznéd magadat.

Bak

bak

Kifinomult, fegyelmezett, ugyanakkor ambiciózus hozzáállásod hasonlít a régi hollywoodi sztárok, például Marlene Dietrich vagy Humphrey Bogart viselkedésére. A társadalom véleményére sokat adsz, akárcsak ők. Hosszú évek élettapasztalata kell ahhoz, hogy belásd, mennyire nincs értelme ennyire függni mások megítélésétől.

Vízöntő

vízöntő

Nem tűröd, hogy kihasználjanak és elnyomjanak, a függetlenség és a szabadság mindennél lényegesebb számodra. Nem véletlen, hogy olyan ideálokat állítasz magad elé, mint Mia Farrow vagy Paul Newman, mert ők azt a fajta eltökélt hozzáállást tükrözik a szemedben, amit te is magadénak szeretnél tudni.

Halak

halak

Álmodozás és művészi kifejeződés jellemzi a személyiségedet, ami szerencsére kellő kreativitással és képzelőerővel is párosul. Az olyan művészek vagy tudósok nyomában járva, mint Albert Einstein könnyen rálelhetsz önmagadra, de a múzsa vagy ikon szerepében, amilyen Elizabeth Taylor volt a maga idejében, szintén kiteljesedhetsz.

Szöveg: D.A.

Fotó: Pinterest