Pillanatképek a 90 éves Hugh Hefner életéből

Ma ünnepli 90. születésnapját a Playboy magazin atyja, Hugh Hefner, éppen ezért összegyűjtöttünk néhány emlékezetes pillanatot az életéből. Kattints a galériáért!

hefner-nyitó

Hugh Hefner főiskolás volt, amikor először megfogalmazódott benne a Playboy gondolata, azonban az isteni szikrától a megvalósításig – az első szám 1953-ban látott napvilágot – több évnek kellett eltelnie. Eközben Hefner dolgozott az Esquier magazinnak, sőt, kartonnyomóként is, de az életrajzát tekintve ezek egyértelműen csak lényegtelen félinformációk, hiszen a Playboy az, aminek köszönhetően mindenki megismerhette a nevét.

Hugh nem csupán a férfimagazin vezetője volt, de ő maga is playboy életet élt. Megszámlálhatatlanul sok barátnőt elfogyasztott – a nálunk is vetített A Playboy-villa lányaiból kiderül, hogy néha több nővel is járt egyszerre –, de háromszor nősült is – a frigyekből összesen négy gyermeke született.

A 90 éves Hefner ma is aktív, és ugyanúgy élvezi az életet, mint fiatalabb korában. Alábbi galériánkat végiglapozva betekintést nyerhetsz élete néhány meghatározó pillanatába.

Galéria | 11 kép

Pillanatképek a 90 éves Hugh Hefner életéből

Pillanatképek a 90 éves Hugh Hefner életéből

Fotó megosztása:

Szöveg: Debreceni Andrea

Fotók: Christopherlewer, Instagram.com/hughhefner