Bár a tavalyi év is tartogatott jó pár izgalmas eseményt az angol királyi családot illetően, 2019-ben is lesz mit várnia azoknak, akik kedvelik a royal famíliát. Lássuk, pontosan melyek ezek!

Meghan Markle és Harry herceg szülők lesznek

Meghan Markle terhes

Az újdonsült királyi pár még 2018 októberében jelentette be, hogy 2019 tavaszán szülők lesznek. Meghan Markle májusra várja a szíve alatt hordott baba világra jöttét. A gyermek neméről még semmit nem lehet tudni, abban viszont sokan egyetértenek, hogy Harry herceg fantasztikus apa lesz.

Sarolta első osztályba megy

Sarolta és György

A kis hercegnő még 2018 januárjában kezdte meg az iskolai előkészítőt és idén szeptemberben már első osztályba megy. Állítólag a kis királyi sarj ugyanabba a suliba fog járni, amelybe bátyja, György herceg is. Nagyon reméljük, hogy a Györgyéhez hasonló, első nap az iskolában-fotót nem felejtik el elkészíteni a szülők!

Egyéves lesz Lajos herceg

Károly hetven

Ne feledkezzünk meg a másik kis csemetéről sem, akinek Katalin tavaly áprilisban adott életet! Lajost a születése után nem sokkal meg is keresztelték, illetve a Károly herceg hetvenedik születésnapján készült családi portrén is szerepelt. Bízunk benne, hogy édes mosolyát újra láthatjuk majd a gyermek első szülinapján, ami 2019 áprilisában lesz!

Új otthonba költözik Meghan hercegné és Harry herceg

meghan markle és harry herceg

Sok fontos eseményt tartogat 2019 az ifjú párnak. Első közös gyermeküket már az új otthonunkban fogják köszönteni, 2019-ben ugyanis a pár elhagyja a Kensington Palotát és a Windsor birtokon a Frogmore Cottage lesz az új bázisuk. A Londontól mindössze 30 mérföldnyire lévő családi ház öt hálószobás.

Meghan megnevezi a támogatni kívánt szervezeteket

Meghan Markle

Év elején a hercegnének meg kell neveznie azokat a jótékonysági szervezeteket, amelyek mellett az elkövetkező időben ki fog állni és akiket minden erejével támogatni fog. Sussex hercegnéje a májusi esküvő óta már mutatott némi érdeklődést néhány egyesület felé, ilyen volt például a Hubb Közösségi Konyha is. Nyilvános szereplései során többször is említette, hogy elsősorban a nők jogainak és az egyenlő bánásmód hangsúlyozására fog összpontosítani.

Nyilvánosan debütálhat II. Erzsébet hetedik dédunokája

Zara és Mike Tindall

Nem a kis Lajos az egyetlen újszülött a családban! A királynő unokája, Zara még 2018 júliusában adott életet második kislányának. A kis Mia testvérét Léna Erzsébetnek nevezték el, és ezidáig még nem mutatták be a nyilvánosság előtt. Hátha 2019-ben erre is sor kerül…

Összeállította: D. E.

Fotók: Pinterest

(people.com)