9 kedves pillanatfotó + 1 videó, amelyből kiderül, Harry hercegért odáig vannak a gyerekek

Az már korábban kiderült Harryről, hogy a szívén viseli a gyermekek és az idősek sorsát, de a királyi pár jelenleg is tartó ausztráliai hivatalos útján történt szívmelengető momentum felvételeit látva most már abban is biztosak vagyunk, hogy a herceg csodálatos apja lesz a leendő gyermeküknek. Egyébként nem ez volt az első alkalom, hogy egy kisember odáig volt Harry hercegért…

Harry herceg és Meghan Markle hivatalos útjuk első állomásán, Ausztráliában jelentették be az örömhírt még hétfőn, miszerint 2019 májusában újabb családtaggal bővül az angol királyi család. A gólyahír közlése után a pár Dubbo városába látogatott, ahol a helyi iskolás gyerekekkel szerveztek programot nekik. Itt találkoztak az ötéves Luke Vincenttel, aki amikor meglátta a herceget azonnal a karjaiba ugrott, majd megsimogatta a királyi sarj vörös szakállát.

Természetesen Meghan is odaguggolt az aranyos gyermekhez és megölelte a fiút, de Luke-ot láthatóan sokkal jobban érdekelte a herceg haja és arcszőrzete, ezért kibújva Meghan karjaiból inkább még egyszer Harryhez fordult.

A megmosolyogtató jelenetről még egy videó is készült:

Nem ez volt az első alkalom, hogy a herceg levett a lábáról egy gyermeket kedves személyiségével. Íme néhány korábbi fotó, ami bizonyítja, hogy könnyen megtalálja a közös hangot a legkisebbekkel is:

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Today, The Duke and Duchess of Cambridge and Prince Harry met children about to set off for the trip of a lifetime onboard a British Pullman, sister train to the Orient Express. The children were nominated by Their Royal Highnesses’ Charities Forum which brings together their key charities to benefit from each other’s different specialisms and experience and make wonderful things like today’s journey happen! The event is supported by film charity BAFTA of which The Duke of Cambridge is President. Their Royal Highnesses met cast and crew of the forthcoming film Paddington 2 who will join the children on their journey through the English countryside.

Kensington Palace (@kensingtonroyal) által megosztott bejegyzés,

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Hello Chichester 👋🇬🇧 #RoyalVisitSussex

Kensington Palace (@kensingtonroyal) által megosztott bejegyzés,

Szöveg: D. E.
Fotók: Instagram