Meghan Markle és Harry herceg májusi esküvője óta mindenki azt találgatja, vajon mikor érkezik a következő royal bébi az angol királyi családba. Úgy tűnik, hogy nem kell sokat várni, néhány órával ezelőtt ugyanis az álompár bejelentette, hogy 2019 májusára várják első közös gyermeküket. Gratulálunk!

meghan markle és harry herceg

Alig egy órája az angol királyi család megerősítette azt, amit már hetek óta találgatott a világsajtó. Harry herceg gyönyörű felesége, Meghan Markle valóban gyermeket vár.

„Sussex hercege és hercegnője örömmel jelenti be, hogy a hercegnő első gyermekük érkezését 2019 tavaszára várja.”

Egyébként három nappal ezelőtt már felröppent a hír, hogy Sussex hercegnője talán babát vár, mivel Harry felesége Erzsébet királynő unokájának, Eugénia yorki hercegnőnek és Jack Brooksbanknek a pénteken megtartott esküvőjén egy hosszú, lenge ruhában és kabátban jelent meg:

A pár tegnap indult közös hivatalos útjára, amelynek első állomása Ausztrália. A repülőgépük Sydney-ben landolt, ahol néhány szemfüles újságíró azt is megfigyelte, hogy Meghan egy nagy lila mappát tart a pocakja elé:

A boldog pár végül itt jelentette be a gólyahírt, és megköszönték a májusi esküvőjük óta kapott sok-sok támogatást és szeretet. A kis jövevény jelenleg a hetedik helyen áll a trónöröklési listán.

Szöveg: D. E.
Fotók: Twitter