Átsegít a problémákon és reménnyel tölt el – Hírességek gondolatai a hitről

A hitnek számtalan formája van, egy azonban biztos: legyen szó az önmagunkba, az emberiségbe, egy jobb világba vagy egy magasabb erőbe vetett hitről, egyik nélkül sem érdemes élni. A legnagyobb hírességek számára is fontos a hit, a vele kapcsolatos gondolataik pedig mindannyiunk számára inspirálóak lehetnek.

061-meryl-streep-theredlist

„Azt, amiben hiszel, illeszd be életed minden egyes részébe. Teljes szívvel végezd a munkádat, és kérd a legjobbat és a legtöbbet másoktól is.”

Meryl Streep

24_katharine_hepburn-theredlist

„Ateista vagyok. Semmi másban nem hiszek, csak hogy kedvesnek kell lennünk egymással, és mindent meg kell tennünk embertársainkért, amit csak tudunk.”

Katharine Hepburn

064-brad-pitt-theredlist

„Hiszek benne, hogy vagyok annyira rátermett, hogy bármilyen helyzetet kezelni tudjak. Van valami megnyugtató abban, hogy megbékéltem vele: csupán ez az egy életem van, és felelősséggel tartozom érte.”

Brad Pitt

001_natalie_portman_theredlist

„Nem hiszek a túlvilágban. Úgy gondolom, hogy ez az egy életünk van, és ez az egyetlen esélyünk arra, hogy teljességében megéljük.”

Natalie Portman

030_nicole_kidman_theredlist

„Nem hagyom, hogy azok a rossz dolgok, amik velem történtek, keserűvé tegyenek. Még mindig teljes szívemmel hiszek a szeretetben, és nyitott vagyok a dolgokra, amik előttem állnak.”

Nicole Kidman

037-elizabeth-taylor-theredlist

„Az észben hiszek – de abban mindenekfelett. A gondolatoknak ugyanis teremtő erejük van.”

Elizabeth Taylor

076-emma-watson-theredlist

„Teljes erőmmel, igazán hiszek abban, hogy a szépség egy olyan dolog, ami belülről fakad.”

Emma Watson

034-angelina-jolie-theredlist

„Hívjuk bár hitnek vagy vallásnak, nem is tudom pontosan, hogy van-e igazán jó név rá. Annyi azonban biztos, hogy van valami sokkal nagyobb és magasztosabb nálunk, ami egységet teremt és gyönyörűséget csempész az életünkbe.”

Angelina Jolie

???????????????????????????????????????????????????????????????????????

„Mániákusan hiszek magamban. Ezért sohasem lehetek irigy mások sikerére. Ahogy a szomjas ember sem irigyelheti azt, aki a szeme láttára megeszik egy hatfogásos ebédet. Ő inni akar! S nem jóllakni.”

Psota Irén

ea0bf1b72c639fbc74fdb71c057a4044

„Ha az emberek nem hisznek benned, neked kell hinned önmagadban.”

Pierce Brosnan

Mi a hit? Meggyőződés? Életstratégia? Mindennapjaink üzemanyaga? Erre keressük a választ a Nők Lapja Szerkesztéslegfrissebb, 2016/47. számában. Keressétek a magazint az újságárusoknál!

Szöveg: F.R.

Fotó: theredlist.com, Pinterest