40 feletti gyönyörű színésznők álltak modellt a 2017-es Pirelli naptárhoz

Minden eddigi hagyománnyal szakítva készítették el az idei Pirelli naptárat. A kiadványba ugyanis a lenge öltözetű modellek helyett többségében 40 év feletti színésznőket fotóztak a ma uralkodó szépségideáloktól eltérő megvilágításban.

Nyilvánosságra hozták, hogy kik szerepelnek majd a 2017-es Pirelli naptárban, az idén 50. évfordulóját ünneplő kiadvány pedig ismét hatalmas meglepetést okozott. Míg tavaly elsőként szerepeltettek benne a lenge öltözékű modellek helyett színésznőket, sportolókat és komikusokat – akiket Annie Liebovitz fotózott –, addig idén még ennél is továbbmentek.

A Pirelli 2017-es naptárába túlnyomórészt 40 feletti színésznők kerülnek, méghozzá napjaink szépségideáljaitól eltérően, a természet megjelenés jegyében. A világhírű fotós, Peter Lindbergh olyan elismert művészeket örökített meg, mint Kate Winslet, Penélope Cruz, Nicole Kidman, Helen Mirren, Uma Thurman, Robin Wright, Lupita Nyong’o, Alicia Vikander, Julianne Moore, Rooney Mara, Jessica Chastain, Charlotte Rampling, Zhang Ziyi, Léa Seydoux és Anastasia Ignatov.

Azzal, hogy az új irányvonal a pozitív testképet és a természetességet hirdeti – a mi hatalmas örömünkre –, fontos üzenettel szolgál az önelfogadásról a fiatalabb generációk számára. Íme, az első fotók!

Kate Winslet

KATE_WINSLET_486 - MEDIUM Res

Nicole Kidman

NICOLE_KIDMAN_433 - MEDIUM Res

Penélope Cruz

PENELOPE_CRUZ_296 - MEDIUM Res

Robin Wright

ROBIN_WRIGHT_261 - MEDIUM Res

Uma Thurman

UMA_THURMAN_061 - MEDIUM Res

Szerző: F.R.

Fotó: vanityfair.com