Brad Pitt iskolapéldája annak a ritka férfiúi sármnak, ami szinte minden korosztályt képes levenni a lábáról. Hogy mi a titka? Szerintünk egyebek mellett ez a nyolc dolog. Vigyázat, összeállításunk nyomokban humort is tartalmaz!

Remek színész. Bár Oscar-díjat még csak produceri munkásságáért kapott, azért mi már jó néhány alkalommal odaítéltük volna neki az Akadémia elismerését. Például a Benjamin Buttonban megformált szerepéért biztosan.

benjamin-button

Még akkor is vonzó, ha úgy fest, mint egy jeti. Tisztában vagyunk azzal, hogy nem minden a külső, de azért ritka az olyan férfi, akinek még ez az elhanyagolt megjelenés is jól áll. Valószínű, hogy az amerikai People magazin is így gondolja, mert kétszer is megválasztották a világ legszexisebb férfijának.

brad-a-jeti

Az csak hab a tortán, hogy úgy nézett ki a gimnáziumban, mint bármelyikünk. Talán érdemes lenne az évkönyvet újra fellapozni, ki tudja, kire bukkanunk benne. :)

brad-gimi

Anno még görögül is tanult azért, hogy Jennifer Aniston szüleit – akik görög származásúak – lenyűgözze.

brad-jen

Remek barát. Hiába telt el közel két évtized az Ocean’s eleven – Tripla vagy semmi óta, ő és George Clooney azóta is jóban vannak.

brad-és-george

Jól áll neki a szoknya. Azt gondoljuk, ezt nem kell magyarázni. ;)

brad-trója

Dollármilliókat adományoz jótékonysági célokra. Több mint negyven non-profit szervezet tagja, többek között az UNICEF-é és az Orvosok Határok Nélkül programé is, de saját alapítvánnyal is büszkélkedhet: a Jolie-Pitt Foundation 2006-ban alakult, hogy segítse az árván maradt vagy rossz körülmények között élő gyerekek örökbefogadását, illetve hogy megkönnyítse az AIDS és HIV fertőzött gyerekek életét.

brad-jótékony

Nem utolsó sorban pedig azért szeretjük, mert újságírónak tanult. Bizony, Brad a Missouri Egyetemen a betűvetés mesterségét választotta, csak aztán a filmezés vonzóbbnak bizonyult számára. Kár érte, szívesen láttuk volna a Nők Lapja csapatában. ;)

brad10

Szöveg: D. A.

Fotó: Archív, Pinterest, IMDb