A 86 éves menyasszony lett az újrakezdés és a kortalan szerelem jelképe

Tényleg sosem késő újrakezdeni – ékes példa erre Millie Taylor Morrison, aki néhány nappal ezelőtt, 86 évesen állt ismét oltár elé a saját maga által tervezett ruhában. A róla készült fotó azóta bejárta a világot, és az életszeretet, illetve a kortalan szerelem jelképe lett.

5807d0b81a00008f205ba8d0

Egy fájdalmas válást, vagy a szeretett házastárs elvesztését nagyon nehéz feldolgozni. A kezdeti sokk és a gyászidőszak letelte után viszont egy addig ismeretlen érzés, a magány veszi át az uralmat a mindennapok felett. Kijutni rendkívül nehéz belőle, csak rengeteg munkával lehetséges újra harmóniába kerülni magunkkal és a világgal.

Millie Taylor-Morrison 41 évnyi házasság után vesztette el férjét, aki 1992-ben hunyt el. A nő a hitbe menekült: minden vasárnap templomba járt, ahol egy véletlennek köszönhetően újra találkozott a család egyik régi barátjával, Harold Morrisonnal. Mivel a férfi súlyos beteg volt abban az időben, Millie felajánlotta, hogy minden vasárnap elkíséri az istentiszteletre. Egyre többet beszélgettek, majd azt is eldöntötték, összeköltöznek – az esküvő így egy idő után magától értetődő döntésnek tűnt. Millie, aki az ötvenes években modellként is dolgozott, maga tervezte a ruháját, egy lenyűgöző lila darabot, ami elvarázsolta a 200 fős násznépet. A róla készült fotó vasárnap óta terjed az interneten, és még a legszkeptikusabbakat is arra figyelmezteti, hogy sosem szabad feladni.

A Nők Lapja legfrissebb, 2016/42-es számában cikket olvashattok arról, mi mindent lehet tenni a magány ellen, az aktuális Nők Lapja Pszichében pedig az újrakezdésről és az újratervezésről találtok több írást is. Keressétek mindkét magazint az újságárusoknál!

Szöveg: F.R.

Fotó: facebook.com/simmsrn