5 sztárpár megható vallomása szerelemről, házasságról

Ma 17 éve annak, hogy David és Victoria Beckham kimondták a boldogító igent –erről az egykori focista igazán megható sorokkal emlékezett meg Instagram-oldalán. Ennek apropóján 5 sztárpártól hoztuk el nektek a legszebb vallomásokat szerelemről, házasságról.

victoria_davidbeckham

David Beckham

„Szerencsés vagyok, hogy valaki olyannal találkozhattam, akit ugyanazok a dolgok vezérelnek, mint engem, és aki ugyanazt szeretné az élettől, mint én. Négy gyönyörű gyermeket alkottunk együtt, nekik pedig nem is kívánhatnék nála szeretőbb és gondoskodóbb anyát.”

(Instagram)

Victoria Beckham

„Davidnek és nekem semmit sem kell bizonygatnunk. Szeretjük egymást, törődünk egymással, párként és szülőként is erős egységet alkotunk.”

(Grazia UK)

angelina

Angelina Jolie

„Mérhetetlen tiszteletet érzek Brad iránt! Segít nekem, hogy jobb emberré váljak, és abban is támogat, hogy olyan ügyekért harcoljak, melyeket szeretek.”

(W magazine)

Brad Pitt

„Még mindig meglep, hogy a közös történelmünk – mármint Angie-é és az enyém – mennyit jelent nekem. (…) Csodálatos pillanatok, örömök és fájdalmak tükrén keresztül figyeljük a másikat, ahogy öregszik.”

(Telegraph)

goldiehawn

Goldie Hawn

„Egy hosszan tartó kapcsolatnak nem feltétele a házasság. Az inkább az összetartozásról és a kommunikációról szól. És mindkét félnek akarnia kell dolgozni rajta. Ha az egyikőtök nem hajlandó munkálkodni a kapcsolaton, az működni sem fog.”

(Porter)

Kurt Russell

„A boldogság számomra azt jelenti, amikor eltölthetek egy jó napot Goldie-val, az unokáimmal és a gyerekeimmel.”

(People)

arthurmillermarilyn

Marilyn Monroe

 „Rettentően riasztott, hogy valakinek a felesége legyek, mióta tudom, hogy egy ember sem szeretheti a másikat örökké, igazán.”

(Jegyzet)

Arthur Miller

„Elárulhatom neked, hogy szeretlek, tisztellek – mélyen a szívemben, mindentől függetlenül”

(Levélrészlet)

catherinezetajones_michaeldouglas

Catherine Zeta-Jones

„A házasság egy hosszú út, és azt hiszem, hogy az emberek manapság túl hamar bedobják a törülközőt. Holott a legjobbat kell adni magunkból, és nem szabad feladni, amikor az első probléma feltűnik – nem az lesz ugyanis az utolsó.”

(Good Houskeeping)

Michael Douglas

„Mint egy gyönyörű orchidea, vagy bármi más, amit a természet táplál, a házasság is virágzik és növekszik, de ha nem foglalkoznak vele, elsorvad.”

(People)

A power couple-ségről még többet olvashattok a Nők Lapja Szerelem különszámában – keressétek a magazint az újságosoknál!

Szerző: F.R.

Fotó: Pinterest