Bármikor újrakezdheted – Új, Szerelem különszámmal jelentkezik a Nők Lapja!

Nők százezerei küzdenek a párkeresés nehézségeivel. Ez a tendencia hatványozottan igaz azokra, akik már túl vannak egy váláson, gyerekkel próbálnak új életet kezdeni, vagy még mindig nem találták meg a számukra tökéletes férfit. A Nők Lapja Szerelem nekik próbál segíteni - eláruljuk, pontosan hogyan!

„Ebben a lapszámunkban számtalan okot gyűjtöttünk össze, amiért érdemes újra belevágni, összeszedni a bátorságunkat, társkeresőbe regisztrálni és ismét randevúzni. Sikersztorik sora igazolja, hogy megéri – bár mi tagadás, nehéz többéves, évtizedes kihagyás után újra egy ismeretlennel beszélni az életünkről, megismerni őt (és a családját), vagyis elkezdeni egy kapcsolatot. Mégis megéri minden szerencsétlen kezdés, tétova közeledés, elhibázott randi – ha a vége egy jól működő párkapcsolat valakivel, akit szeretünk, és aki viszontszeret.”

nllovehangolo1

Ráhangolódásként kezdjük rögtön Vass Virág cikkével, aki arról írt, hogy Hollywood és a popkultúra hogyan formálja lassan száz éve a szerelemről és a kapcsolatokról alkotott véleményünket, azokkal a power couple-ökkel együtt, akik manapság a közösségi médiában teszik közszemlére a nagy szerelmet, ami – ha jobban belegondolunk – igazából csak rájuk tartozik, tartozna.

nllovehangolo2

Most, hogy elkezdtük levenni a rózsaszín szemüveget, érdemes továbblapozni Básti Julival és Puskás Tamással készült interjúnkra, melyben a pár 31 év együttlét szépségeiről és buktatóiról mesél. Nem érdemes kihagyni kerekasztal beszélgetésünket sem, hiszen Lovas Rozi, a Thália Színház ifjú színművésze, Keresztes Ildikó énekesnő-színész, Janza Kata, a Budapesti Operettszínház művésze és Koós Réka musicalszínész Koronczay Lillával közösen arra a kérdésre keresték a választ: vajon egyedül is megy-e.

Karafiáth Orsolya társkereső irodák vezetőivel készült riportjának hála érdekes statisztikai adatok és tapasztalatok birtokába juthatunk, akárcsak Szerelem a négyzeten című összeállításunkból, tesztünkből pedig kiderül, mennyire vágyunk valójában párkapcsolatra.

Természetesen a férfiak nézőpontja is helyet kap a lapban: két úriember mesél nekünk a párválasztás buktatóiról, de szóba került a kapuzárási pánik is, sőt, Bede Zsuzsa szexuálpszichológus szakértői szemmel árulja el, mi állhat a mögött, ha a nő, illetve ha a férfi nem kívánja a szexet. Értekezünk arról is, hogy vajon tényleg lejárt-e a gavallérok ideje, hazai hírességek mondják el, melyek a legjobb tanácsok, amiket valaha szerelem témában kaptak, sőt, utánajártunk annak, hogyan keressünk, és hogyan találjunk.

nllovehangolo3

Miután a fentebb említett rózsaszín szemüveg már nincs rajtunk, és sokkal valósághűbbnek látjuk a párkapcsolatokat, mint a cikkek elolvasása előtt, Tóth Krisztina, Vámos Miklós és V. Kulcsár Ildikó elgondolkodtató publicisztikáit ajánljuk, valamint rengeteg olyan összeállítást és anyagot, melyek mind-mind a szerelem témájában íródtak azért, hogy bebizonyítsuk: sosem késő újrakezdeni. Főleg, hogy a magazinnal romantikus álomutazás is nyerhető.

Szerelem_Psziche02

A Nők Lapja Szerelemben is megtalálhatók egér piktogramjaink, melyek itt, a nőklapja.hu-n megjelent, nyomtatott cikkekhez kapcsolódó anyagokat jelölik. Keressétek a magazinban az alábbi rajzokat, a cikkeket pedig weboldalunkon:

nleger

A Nők Lapja Szerelem július 1-től kapható az újságosoknál – ne maradjatok le róla!