Minden számla kiegyenlítődik egyszer... Ezen csillagjegyek számára épp mostanában!

Sokunk számára az egyik legnehezebb feladat az életben, hogy megtanuljuk elfogadni az igazságtalanságot. Amikor kipécéznek az iskolában, amikor mi dolgozunk a legtöbbet, mégis a munkatársunk kapja az előléptetést, amikor évek óta keményen fogyókúrázunk, a barátunk viszont bármit megehet. És akkor még csak az apróságoknál tartunk… Vannak azonban időszakok, amikor kiegyenlítődni látszanak a számlák. Az alábbi 3 csillagjegy számára ilyen idők következhetnek most.

3-csillagjegy-karma

Egyszer fent, egyszer lent (Fotó: Getty Images)

Ők azok, akik számára az eljövendő napok igazán nagy meglepetéseket tartogathatnak. Persze, ezek között lehetnek pozitív és negatív élmények is, összességében azonban mindegyikből tanulhatnak majd valamit. Fontos, hogy belássuk: a jó és a rossz dolgok egyaránt utolérnek mindannyiunkat, de már csak a saját lelki békénk érdekében is célravezetőbb, ha igyekszünk önmagunk legjobb verziójává válni.

1. Bak (december 22. – január 20.) 

A Bak eleve egy igencsak magának való csillagjegy, a most következő időszakban pedig még inkább befelé fordulhat. Egyrészt több életterületen is épp most érik majd be a munkája gyümölcse, és emiatt sokan irigykednek rá, másrészt pedig a napokban visszajuthat egy-két ellensége fülébe az a sok minden, amit róluk mondott a hátuk mögött. Bizony meglehet, hogy fel kell húzni a frontvonalakat, és hosszan tartó rivalizálás kerekedik az egészből – de, lásd be, kedves Bak, valahol számítottál már erre.

Íme 3 csillagjegy, aki csak megjátssza, hogy jó barát.

Te is tudod, hogy nem lehet folyamatosan büntetlenül pletykálkodni. Az viszont, hogy kiderül az igazság, új lehetőségekkel is kecsegtet: végre őszinte, sallangmentes kapcsolatokat alakíthatsz ki ezekkel az emberekkel. Még az is megeshet, hogy a kezdeti feszültségek után ezek a viszonyok kölcsönös tiszteletbe, mi több, barátságba fordulhatnak. Nem egyszer láttunk már ilyet a történelem során! Építő kritikára pedig mindenkinek szüksége van…

2. Kos (március 21. – április 20.)

A Kos csillagjegy szülötte is a saját bőrén érezheti a napokban a karma működését. Mivel sokaknak segített így vagy úgy az elmúlt hónapokban, számíthat rá, hogy rengeteg kedvességet kap vissza a környezetétől. Ami azonban az akaratosságát illeti, mást mutat a helyzet. Bár a Kos puszta jó szándékból látja el tanácsokkal a hozzá legközelebb állókat, meg kell tanulnia nem beavatkozni mások életébe.

A Kos általában úgy véli, mindenkinél jobban tudja, mit hogyan kellene csinálni, mostanában viszont ez a határozottság akadályozhatja boldogulását. Lesz ugyanis valaki, aki ugyanolyan erőszakosan próbál kitörni a Kos irányítása alól, mint amilyen agresszíven ő próbál mindenkit a markában tartani. Kedves Kos, ezúttal tényleg célravezetőbb lesz engedned a szorításból! Hidd el, nem fog összedőlni a világ, sőt. Mindenkinek a javára válhat, ha most így teszel – bizony, még neked is.

3. Ikrek (május 21. – június 21.) 

Az Ikrek egy igazán elbűvölő csillagjegy, aki határtalan kreativitásával és állandóan a maximumon pörgő energiaszintjével sokak szívébe egy szempillantás alatt belopja magát. Azonban ahogyan senki, úgy ő sem tökéletes: egyik alapvető jellemhibája például, hogy nehezen marad hűséges és határozott. Könnyű kibillenteni (vagy akár egyenesen elcsábítani) őt, és épp emiatt keveredhet kalamajkába a következő napokban – ismét.

Összecsaphatnak a hullámok az Ikrek feje felett, ugyanis az elmúlt hónapok füllentései és sumákolásai most mind egyszerre kerülhetnek napvilágra, ezt pedig nem mindenki fogadja majd olyan lazán. A csillagok szerint az Ikrek társas kapcsolatai megsínylik a következő időszakot, de, ahogyan minden, ez is hoz némi jót az érintettek életébe: kiderülhet, hogy ezek a viszonyok talán eleve nem álltak elég szilárd alapokon. Ezt felismervén az Ikrek végre elengedheti ezeket a kapcsolatokat, és több figyelmet áldozhat azokra az emberekre, akiket őszintén tisztel és szeret. Kedves Ikrek, te magad is jobban fogsz járni, ha így teszel.

3 csillagjegy, aki nagy eséllyel egyedül marad öregkorára. 

Kiemelt kép: Getty Images