3 csillagjegy aki egyedül marad öregkorára

3 csillagjegy, aki nagy eséllyel egyedül marad öregkorára

Vannak magányos csillagjegyek és társaságkedvelők, de érdekes módon mindez nem befolyásolja azt, hogy kik azok, akik nagy eséllyel maradnak egyedül időskorukra. Lássuk, kiből lesznek leginkább mogorva, másokat maguk mellől elmaró vénemberek/asszonyok?

Persze mindenki egyedül van a halála pillanatában, de azért nem mindegy, hogy az embert úgy éri-e a vég, hogy előtte szerető emberek társaságában lehetett, vagy már évek óta magányos farkasként élt. Vannak magányos csillagjegyek és társaságkedvelőek, de érdekes módon mindez nem befolyásolja azt, hogy kik azok, akik nagyobb eséllyel maradnak egyedül időskorukra.

Pedig a magány és az elszigeteltség kapcsolatban van a korai halálozással, illetve rossz egészségügyi állapottal is – mindezt már rég megfigyelték. És ez azokra is igaz, akik egyébként szeretnek egyedül lenni. Arról, hogy miért olyan veszélyes a magány, korábban írtunk már.

Ha gondoltad volna, ha nem, van három csillagjegy, aki nagyobb eséllyel jut erre a sorsra. Természetesen sok mindenen múlik, hogy valaki magányos lesz időskorára, a személyiségbeli hiányosságainkat nem húzhatjuk rá az asztrológiára. 

 egyedul öregkor magány

Ha nem vigyáz, ez a 3 csillagjegy magára marad! (Fotó: Getty Images)

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

A Szüzek szinte minden más csillagjegynél jobban odafigyelnek az egészségükre, emiatt aztán gyakran túl is élik házastársaikat. Sokan közülük már a hipochondria határát súrolják, pedig ők azok, akik aztán soha nem felejtik el bevenni a étrend-kiegészítőket, figyelnek a vitaminok és egészséges zsírok kényes egyensúlyára. Egészséges szívükben azonban jócskán benne van az önsorsrontás, ha arról van szó, hogyan tudnak megférni másokkal. 

Mivel igen maximalisták és kritikusok, hajlamosak kicsinyeskedésre, állandó panaszkodásra, és arra, hogy mások háta mögött pusmogjanak – ez pedig egyenes út ahhoz, hogy mogorva öregemberek legyenek, akikkel még a saját unokáik sem szívesen töltenek időt. Egyébként – ha ez valakit megnyugtat – saját magukkal szemben is könyörtelenek, bár ez csak még frusztráltabbá és keserűbbé teheti őket.

3 csillagjegy, aki boldogabb, ha egyedülálló.

Nyilas (november 22. – december 21.)

Ahogy egy Szüzet nem lehet megakadályozni abban, hogy megőrjítsen a szőrszálhasogatásával, úgy a  Nyilast abban, hogy azt csinálja, amit ő akar, és ha egyedül akarja, akkor bizony egyedül. Szüksége van énidőre, nem szereti, ha dirigálnak neki – egy párkapcsolatban márpedig ez könnyen előfordulhat, ebből aztán egyenesen következik, hogy nem mindig könnyű vele kapcsolatban lenni.

Kicsit önző, irányítani is szeret – egyik sem túl problémás dolog, de ha mind összeér benne, a rossz tulajdonságok igazi bombasztikus mixet alkotnak ahhoz, hogy egy keserű vénember/asszony legyen, aki mellől menekülnek mások. Főleg, hogy nagyon nyersek és őszinték tudnak lenni, ami néha érzéketlennek vagy konfrontatívnak tűnhet. 

Vízöntő (január 20. – február 18.)

A Vízöntő, noha imád családban élni és rajong a társáért, a gyerekeiért, igen gyorsan képes is kiábrándulni az emberekből. Ő az, aki ha válásra kerül sor, nem csügged annyira, mint amennyire elvárnák az emberek, emiatt sokan azt hiszik, hogy valamiféle remete.

Igazság szerint hajlamos is erre, képes az elefántcsonttornyában kuksolni, csak hogy elkerülje az örökös csalódást, ami – szerinte – biztosan megtörténik. A Vízöntőknek valójában semmilyen problémájuk nincs a gondolattal, hogy egyedül haljanak meg, számukra kielégítő, ha el tudják ütni az időt valamivel. Ha pedig megszokták ezt az állapotot, képes még a saját családtagjaiktól is elszigetelni magukat.

Van három csillagjegy, aki viszont szinte sosem marad egyedül öregkorára.

Kiemelt kép: Getty Images