Nehezen hisszük, de igaz, vannak emberek, akiknek nem gyötrelem egyedülállónak lenni, hanem maga a kiteljesedés. Nézzük, mely csillagjegy szülötte vállalja önként és dalolva a szingliséget!

A legtöbb ember arra vágyik, hogy párkapcsolatban éljen, ám vannak olyan csillagjegyek, akik társ nélkül is ugyanolyan boldogok és elégedettek. Természetesen ellene sincsenek a párkapcsolatnak, de semmiképpen sem előfeltétele, alapja a boldogságuknak.

Vízöntő

A Vízöntő imád családban élni, rajong a társáért, a gyerekéért, de ugyanúgy rajong azokért a percekért, órákért is, amikor maga lehet. A Vízöntő ugyanis alapvetően magának való típus. Így ha véletlenül úgy hozná a sors, hogy elválik például, akkor sem keseredik annyira neki látszólag, mint a kívülállók elvárnák… A Vízöntő szereti saját maga társaságát, szívesen fordít időt saját magára – akár sportolásról van szó, akár filmnézésről, olvasásról. És ezeknek az énidőknek tulajdonképpen egy párkapcsolatban is meg kell találja a helyét, idejét. Néha a saját párjának is úgy tűnik, hogy jobban szereti a szabadságát, mint a vele élő társát.

Nyilas

A Nyilas kicsit önző, és kifejezetten szabadságszerető ember. Irányítani is szeret, de az egyenjogúságot minimum megköveteli magának. Nincs ellenére a párkapcsolatban élés, sőt, de énidőre gyakran szüksége van, azt pedig nagyon nem szereti, ha megmondják neki, hogy mit csináljon. Szívesen alkalmazkodik, nem teher neki, de ha „dirigálás” veszi kezdetét, azonnal reagál. Nem is csak elutasítással, hanem azzal, hogy váratlanul kezébe veszi az irányítást. Nem ritka, hogy egy Nyilas inkább randevúzni szeret, mint elköteleződni. Ha valaki túl szoros kapcsolatra vágyna vele (és ezt mindig a Nyilas ítéli meg), a Nyilas könnyen lehet, hogy megfutamodik.

Ikrek

Az Ikreknek két arca van, ami nem könnyíti meg a vele való együttélést. Kissé nehéz természete miatt minden nap más és más hangulatban van, és nem hogy a partnere nem tudja, hogy mégis mit szeretne, mire vágyna az Ikrek, de sokszor saját maga sem. Döntést sem hoz könnyen, hiszen minimum kettő, de inkább több szempontból próbálja megvizsgálni az adott helyzetet. És ha még a partner is szeretne beleszólni, hát az már kész fennforgás, zűrzavar… Mivel az Ikrek mindezt a zsigereiben érzi, és meggyőződése, hogy valójában bármit gondol is, neki van igaza, előfordul, hogy inkább egyedül marad.

Kiemelt kép: Getty Images