3 csillagjegy, aki számára nem olyan könnyű a szexuális élet

Vannak, akiknek az életük egyik pillére, és vannak, akiknek minden más lényegesebb. Aztán vannak olyanok is, akik csak szeretnék, hogy legyen nekik, sőt rendben legyen, és valamiért mégis elégedetlenek, valamiért mégsem jön össze. Nézzük, melyik az a három csillagjegy, akik az utóbbiak miatt keseregnek.

Nemrégiben megjelent egy cikk egy külföldi párról, akik úgy élénkítették fel a szexuális életüket, hogy minden nap „kényszerítették” magukat a szexre. A kényszer természetesen később élvezetté alakult, a kapcsolatuk pedig kivirágzott újra.

Módszerüket mindenkinek ajánlják, de tudjuk, hogy vannak, akiket hidegen hagy, és vannak, akiknek pedig valamiért csak nem akar összejönni a kiegyensúlyozott szexuális élet. Ezt is nyugodtan fogják a csillagjegyükre.

Rák (június 21. – július 22.)

A Rák jegy szülöttje nagyon érzelmes ember, tele van szeretettel. De ugyanúgy tele van bizonytalansággal is. Könnyen megbántódik, megsértődik, és nehezen kommunikálja, hogy mi is a baja tulajdonképpen. Főként, hogy talán nincs is a tudatában néha annak, hogy valójában semmi különös a probléma, csak saját magának nehezíti épp az életet.

csillagjegy szex horoszkóp

Szexuális életünknek köze lehet a csillajegyünkhöz is? (Fotó: Canva)

Mindezek miatt a párkapcsolata sem teljesen kiegyensúlyozott sokszor, pedig másra sem vágyik jobban, és boldog lenne egy izgalmas szexuális élettől is, de az pont a fenti aggodalmak miatt nehezen adatik meg neki. Fontosabb neki az érzelem, mint a szex, de ha az ágyban is ez kerül szóba, nos, akkor valóban nehezített a pálya… Szóval a Rák többre vágyna, kevésbé unalmasra, sokkal izgalmasabbra, de egyelőre nála bukik el a történet. Érdemes lenne egy laza, féktelen, érzelemmentes próbát tenni, hátha sikerrel jár.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

A Szűz csillagjegyűt minden érdekli. A munkája, a lakása, egy jó étel, egy jó ital, egy jó pasi/csaj, így ő alapvetően elvárja az érdeklődése és a perfekcionizmusa okán, hogy legyen szexuális élete, és az kellőképpen izgalmas legyen. Viszont a Szűz valahol zárkózott, nehezen megnyíló személyiség, még akkor is, ha munkahelyen, nagyobb baráti körben kedélyesen elbeszélget, és mindig érdeklődik, mosolyog.

Így viszonylag

nehezen engedi el magát egy kezdődő kapcsolatban, és tulajdonképpen a bizalom dolgában nem áll túl jól régóta – jól – működő párkapcsolatokban sem.

És ha már tökéletességre törekvés: a helyzet az, hogy a Szűznek a tökéletes szex egyszerre kifinomult és mégis lélegzetelállító. Flott és intelligens. Ember legyen a talpán, aki ebben folyton partner tud lenni. Úgy, hogy már említettük, a Szűz önbizalma nincs éppen a topon, és könnyen lehet, hogy el is tereli a figyelmét valami sokkal érdekesebb: például, hogy milyen tapétára cserélje a jelenlegit a hálószobában.

Halak (február 19. – március 20.)

A Halak csillagjegyben született ember nagyon szenvedélyes. Szívesen bújik ágyba, érzelmes, tüzes, fantáziájának csak a csillagos ég szab határt. Ő az, akinél a rutin egyáltalán nem jön be, sem a bátortalanság. A probléma így számára azt jelenti, hogy hogyan találjon hozzá hasonlóan izgalmas partnert – mert az nem kérdés – számára legalábbis –, hogy ő maga az.

Szeret kapni, de adni is. Az elvárásai így igen magasak, a hosszú ideje tartó párkapcsolatokban is, de ott legalább lehetőség nyílik előbb-utóbb arra, hogy mindent megbeszélhessenek, és összecsiszolódhassanak a szex terén is. Ha viszont párt, partnert keres a Halak, valóban nincs könnyű dolga, de mentségére szolgáljon, nem számon kér, megsértődik, hátat fordít, ha nem úgy alakulnak a dolgok, ahogyan vágyná, hanem (nem sokkal jobb) értetlenkedik, görcsössé válik – de ezt legalább megtartja magának. Nyilván ez neki nem ideális, de ha ezt felismeri, annyival könnyíthet a sorsán, hogy megpróbál az aktuális partnerrel kicsit türelmesebb lenni – amíg ő is bízik, megnyílik.

Kiemelt kép: Getty Images