Az egyik legnagyobb félelmünk nőként az, hogy kirepülnek a gyerekek, tönkremegy a házasságunk, és végül egyedül maradunk. Ennek a 3 csillagjegynek viszont nincs min aggódnia.

Egyedül születünk és halunk meg, de a kettő között akkor vagyunk egészségesek, ha szeretetteli kapcsolatok vesznek körül. Kezdve a szüleinkkel, akik mellett biztonságban fejlődünk, majd jönnek a bizalmas barátok, később pedig a párkapcsolatok és a gyerekek.

Persze egy dolgozó anya fuldoklóként küzd napi öt perc énidőért, és el sem tudja képzelni, milyen lehet egyáltalán magányosnak lenni. Pedig ahogy idősödünk, és a gyerekek is kamaszodnak, már elgondolkodunk azon, hogyan telik majd életünk következő pár évtizede.

Akik vidékre költöztek, sokszor ott nem találják a helyüket, régi barátaik máshol élnek, sokan külföldre is elmentek egy jobb életért. Az egykor szoros barátságok szakadozhatnak, ahogy zajlik az élet és elsodor minket egymástól. A gyerekek, akiket nem lehetett levakarni rólunk és a fürdőszobába is követtek bennünket, idővel nemcsak külön szobát, de külön lakást is igényelnek, a házasság fénye megkopott, és erősen elgondolkodunk azon, kik állnak valóban mellettünk.

Ez a 3 csillagjegy a legjobb anya – állítólag.

Ez a 3 csillagjegy viszont örökké a társaság középpontja, akár azért, mert mindig vonzó lesz párkapcsolati szempontból, akár azért, mert olyan segítőkész, hogy mindig rajzanak majd körülötte az emberek.

3 csillagjegy szerelem

Ez a 3 csillagjegy sosem lesz egyedül (Fotó: Getty Images)

Bika (április 21. – május 20.)

A Bika jegy szülöttei szeretnek otthon lenni, otthonos, kényelmes közeget kialakítani maguk körül, de ebben sosem egyedül képzelik el magukat. Az ideális esetben mindig van ott egy társ, akivel mindezt meg lehet osztani, akivel filmet nézni, társasozni, beszélgetni ugyanolyan jó, mint a lakást felújítani.

Mivel a Bikák igen szívósak, és akármilyen csapás után hamar összeszedik magukat, a szerelmi kudarcokon is túl tudnak lépni. Ez pedig garantálja, hogy nem maradnak egyedül idősebb korukra sem. Sosem félnek újrakezdeni, és ezt akár el is tanulhatnánk tőlük.

Rák (június 22. – július 22.)

Megértő és empatikus csillagjegy, aki akkor érzi jól magát, ha segíthet másokon. A párkapcsolatához és a gyerekeihez néha már túlzó módon ragaszkodik, nála családcentrikusabb jeggyel nemigen találkozunk. Ha jól csinálja, a Rák sem marad egyedül, hiszen minimum agyonszeretett gyerekei visszajárnak majd hozzá az unokákkal.

A csillagjegy szülöttei viszont híresen otthonülők, ez pedig nehézzé teszi számukra a távolabb élő barátokkal való kapcsolattartást. Ezért ők a helyi közösségek oszlopaivá válnak, nincs az a kirakodóvásár vagy házi betegápolói hálózat, aminek ne lennének tagjai. Rászorulók mindig is lesznek, a Rákok pedig rohannak nekik segíteni, így valójában sosem maradnak feladat és társaság nélkül.

Mérleg (szeptember 24. – október 23.)

A Mérleg jegyűek egyszerűen utálnak egyedül lenni. Mivel ez kamaszkoruktól így van, kiterjedt baráti körük van, és oda is figyelnek arra, hogy minél több emberrel tartsák a kapcsolatot. Költözések, családi változások nem igazán érdeklik: alkalmazkodik és nem engedi el maga mellől a belső körét, és könnyedén szerez új barátokat is.

A szerelmi életében viszont a magánytól való félelem rossz párkapcsolatokba sodorhatja. Ha sikerül ezen úrrá lennie (márpedig barátai segítségére mindig számíthat), akkor megtalálhatja azt a társat, akivel érdemes együtt megöregedni.

Van azonban 3 olyan csillagjegy, aki társ mellett is magányosnak érzi magát. Kitalálod, kik ők?

Kiemelt kép: Getty Images