3 csillagjegy szerelem

3 csillagjegy, akinek az idei tavasz elhozza a szerelmet

Ahogy ébredezik a természet, úgy érdekel minket egyre inkább a szerelem, a boldog párkapcsolat lehetősége. Ez a 3 csillagjegy készüljön fel és kösse be magát, mert a márciussal együtt a szerelem is bekopogtat, méghozzá nem is akárhogy!

A téli sötét, hideg idő után szép lassan kibontjuk magunkat a takaróinkból és egyre több időt töltünk a természetben, emberek között. Akik tartós kapcsolatban élnek, ilyenkor próbálják izgalmasabbá tenni szerelmi életüket, randevúkat szerveznek párjukkal, eltöltenek egy hosszú hétvégét kettesben. Az egyedülállók vérébe pedig mintha pezsgőt fecskendeztek volna, a virágillatú szellő, a napsütés és az évszakra jellemző hormonális változás szinte leteríti őket.

A legkönnyebb persze azoknak, akik valóban boldog párkapcsolatban élnek, számukra a tavasz igazi kiteljesedést hoz. Ám az elégedetlenek, magányosak (kapcsolaton belül is érezheti magát egyedül valaki) idén tavasszal elfelejthetik a szomorkodást: a szerelem már úton van feléjük – legnagyobb eséllyel a következő három csillagjegy szülöttei számára.

Rák (június 22. – július 22.)

A Hold által uralt Rákok rendkívül érzékenyek, sőt érzelmesek. Nem csoda, hogy könnyen lángra lobbannak, majd elárasztják törődésükkel, figyelmükkel partnerüket. Nagy szívük van, rendkívül hűségesek, nagyra értékelik az őszinteséget. Szinte megszállottan dolgoznak azon, hogy a lehető legjobb partnerei legyenek annak, akit kiválasztanak. Ez a munka pedig nem volt hiábavaló: tavasszal érkezhet az a megnyugtató kisugárzású, játékos, szenvedélyes partner, akire titokban mindig is vágytak. Érdemes elővenni azt az elfeledettnek tűnt sütireceptet, és még időben beiratkozni egy gyertyaöntő szakkörre!

3 csillagjegy szerelem

Ez a 3 csillagjegy tavasszal garantáltan szerelembe esik! (Fotó: Getty Images)

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

A Mérlegeket a Vénusz, azaz a kapcsolatok és a szerelem bolygója uralja, ezért gyakran és gyorsan lesznek szerelmesek, még ha olykor maga az érzés fontosabb is, mint maga a partner. A Mérlegek született romantikusok, gyakran már a beszélgetés vagy a randevúzás korai szakaszában kifejezik vonzalmukat, és aktívan keresik azt a partnert, aki megfelel intellektuális, társadalmi és érzelmi elvárásaiknak. A keresőmunka átmenetileg véget ér a tavasszal, hiszen végre hozzájuk méltó társra akadnak. A romantikus ábrándozás ideje lejárt, helyét a szenvedély veszi át.

Skorpió (október 23. – november 21.)

A Skorpiók nagyon szenvedélyes szeretők, amit mindenkori párjuk is nagyra értékel. Ha kinéztek maguknak valakit, általában meg is szerzik. Fontos megkülönböztetniük a rajongást az igazi szerelemtől, és az intimitást a bizalomtól. Utóbbi elérése nem könnyű feladat a Skorpióknak, ám úgy néz ki, a tavaszi szél még az ő páncéljukon is talál repedést. Társukkal együtt érzelmi fejlődésük magasabb fokozatra kapcsol, s képesek lesznek meglátni, hogy ezúttal egy igazán hűséges, megbízható partnerre leltek.

Van három csilagjegy, aki a legnagyobb káoszban is a nyugalom mintaképe. Tudod, kik ők?

Kiemelt kép: Getty Images