3 csillagjegy páros, akik folyton veszekednek, de közben imádják egymást

A viták nem gyengítik, inkább fejlesztik a kapcsolatukat!

Bizonyára mind ismerünk olyan párokat, akik – legalábbis úgy tűnik – folyton veszekednek. Mintha a nap huszonnégy órájában, a hét hét napján szünet nélkül vitatkoznának: családi ünnepeken, telefonon, bevásárlás közben – megállás nélkül. Az ember nem is érti, hogyan jutottak túl az első randin, ahogyan azt sem, miért vannak még mindig együtt.

Vannak viszont olyan személyiségek, és vannak olyan csillagjegyek, akiket a vita éltet és energiával tölt fel, és vannak olyan párosok, akik nem eltávolodnak egymástól a veszekedések végére, hanem inkább közelebb kerülnek. Persze legyen bármennyire is szenvedélyes egy kapcsolat, eljön az a pont, amin túl már nem lehet építő, lelkileg egészséges, ha a felek folyton egymás torkának esnek.

De amíg vigyáznak arra, hogy azt ne lépjék át, a vita lehet kapcsolatuk egyik ínyenc fűszere. Íme 3 csillagjegy páros, akik imádják egymást, annak ellenére, hogy rengeteget vitatkoznak!

Kos (március 21. – április 20.) és Oroszlán (július 23. – augusztus 23.)

Ez egy kettős tűz jegyű szerelmi kapcsolat. A Kos és Oroszlán páros szenvedélyes csapat, de nem mentes a heves vitáktól sem. Bár odavannak egymásért, lángoló szenvedélyük nem jelentik azt, hogy a kapcsolatuk könnyű – gyakran marják egymást. A veszekedésekben azonban mindkét jegy vigaszt talál, hiszen ez azt jelenti, hogy nem söprik a szőnyeg alá a problémákat, és hajlandóak konfrontálódni azért, hogy megoldják a dolgokat, hogy együtt lehessenek.

Szeretik egymásban, hogy mindketten őszinték és szókimondók, még akkor is, ha nem értenek egyet. A pillanat hevében mind az impulzív Kos, mind pedig az arrogáns Oroszlán képes tüzet okádni: egyik jegy sem a visszafogottságáról híres. Ugyanakkor egyik jegy sem haragtartó. Ha a vulkán lecsendesül, a pár visszatér a normális állapotba, amiben közösen törekednek az együttműködésre, és mindketten tesznek a kapcsolatuk boldogságáért.

szakítás vita veszekedés kapcsolat

Fotó: Canva

Ikrek (május 21. – június 21.) és Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Mind az Ikrek, mind a Mérleg levegő jegyek, akik rendkívül jól kiegészítik egymást, és a kapcsolatukban a fő hangsúlyt arra helyezik, hogy párként fejlődjenek. Ugyanakkor az Ikrek jegy szülöttei nagyon következetlenek, pillanatok alatt változtatják meg a véleményüket, míg a Mérlegek stabilak, és nehezen viselik el ezt a fajta bizonytalanságot. Ez sok teret ad a nézeteltéréseknek, vitáknak is.
Mindkettőjükből hiányzik az érzékenység mások iránt, ami brutális veszekedésekhez vezet.

Azt mondják, amit gondolnak, és azt hiszik, hogy csak az ő véleményük számít, így amikor nem értenek egyet, akkor kő kövön nem marad.

Viszont az Ikrek és a Mérlegek mindketten kölcsönös tisztelettel viseltetnek egymás iránt a nézeteltéréseik ellenére, és képesek arra felhasználni a vitáikat, hogy párként tanuljanak – valami olyasmit, ami a jövőben segíthet nekik ezeket a vitákat elkerülni.

Érdekel, melyik az a 3 csillagjegy páros, aki viszont a legrosszabbat hozza ki egymásból? Kattints, és olvasd!

Nyilas (november 23. – december 21.) és Halak (február 20. – március 20.)

Ha egy tűz- és egy víz jegy összejön, érzelmi hullámvasútra szállnak. Ennek magasságai viszont olyan csodálatosak, hogy ha le tudják győzni a különbözőségeiket, akkor megéri az utazást. Ezek a jegyek arról híresek, hogy élvezik az életet, és igyekszenek a lehető legteljesebb formában megélni a pillanatokat. Fantasztikus, milyen szoros szimbiózisba tudnak összekapcsolódni, amikor nem azzal vannak elfoglalva, hogy eltérő véleményeik miatt veszekedjenek.

A jegyek nagyon hasonlóak, ha a személyes érdeklődésről és a kalandok szeretetéről van szó. Az elköteleződés és az érzelmi szükségletek miatt azonban gyakran megütköznek egymással. A Halak jegyűek többet akarhatnak, mint amennyit a Nyilas adni tud, és mindegyiküknek más a véleménye arról, hogy mi teszi boldoggá a kapcsolatot. Ez totális háborút okozhat, amelyben a Halak bőgnek, a Nyilasok pedig nem hajlandóak bocsánatot kérni.

Ám amikor a vihar végre elcsitul, azonnal elfelejtik, még azt is, min csaptak össze ennyire tíz perccel korábban. Ha képesek rálelni valahogy az érzelmi szükségleteik kielégítésének középutas megoldására, akkor ez a kapcsolat szikrázó lesz.

Születési hónapod elárulja, mennyire leszel egészséges. Derítsd ki, olvasd el!

Kiemelt kép: Canva