Vannak emberek, akik belépnek egy térbe és rögtön minden figyelem feléjük irányul, de szinte megfejthetetlenek. Egyik pillanatban nyitottak és játékosak, a másikban bezárkóznak, és nem tudsz kiszedni belőlük semmit. Erre a 3 csillagjegyre éppen igaz mindez.

A titkoztas aura vonzza az emberek, ez olykor előny, máskor teher annak a 3 csillagjegynek, akikre jellemző ez. Sokszor ők maguk sem tudják ezt kezelni, hiszen a titkozatosságukat nem feltétlenül élik meg pozitívumként. Szeretnék megőrizni maguknak a titkaikat, és nem nyílnak meg könnyen. Ez a 3 csillagjegy sokszor introvertált, ezért nem könnyű a közelükbe férkőzni, viszont jó hír, hogy akik áttörik a falat, azokkal nagyon közvetlen, őszinte és hűséges kapcsolata lesz.

Tehát ha a kiszemeltünk is ilyen titokzatos karakter, ne adjuk fel, próbáljuk megismerni, de semmiképp ne erőszakosan. Várjuk ki, hogy a saját tempójukban „mutatkozzanak be”. A következő 3 csillagjegyet nehéz kiismerni, de a zodiákusuk tipikus jellemvonásaival azonban könnyen megérthető a viselkedésük.

1. Rák (június 22. – július 22.)

A Rák nagyon érzékeny, empatikus és rendkívül komplex személyiség. Ezt a sok érzést azonban úgy tudja lelki sérülések nélkül kezelni, hogy igyekszik kicsit távolságot tartani másoktól. Ha ugyanis mindenki rezdülését, bánatát magára venné, akkor ő maga roppanna össze. Tehát vehetjük úgy is, hogy a titokzatos aura egy védekezés a Rákok részéről.

Emellet a Rákok nagyon nehezen bíznak meg másokban, elképesztő nehéz igazán közel kerülni hozzájuk. A titokzatosságuk mögött sokszor bizonytalanság van, de ezt semmiképp sem ismernék be, mert mindig magabiztosnak tettetik magukat.

Ha szeretnél közel kerülni egy Rák csillagjegyűhöz, beszélgess vele sokat, de csak akkor kérdezősködj róla, ha nyitott rá.

3 csillagjegy titokzatos

Ez a 3 titokzatos csillagjegy mindig vonzza az embereket (Fotó: Getty Images

2. Skorpió (október 24. – november 22.)

A Skorpiók karakán személyisége rögtön magával ragadja az embereket, a közelükbe akarnak férkőzni, még akkor is, ha tudják, hogy ez rájuk nézve veszélyekkel járhat. Nagy társaságban sokszor minden figyelem a Skorpiók felé irányul, és ezt ki is használják, de nem játsszák ki rögtön az összes kártyájukat. Imádják elhitetni, hogy milyen titokzatosak, de magukat egyáltalán nem tartják ilyen különlegesnek.

A látszat ellenére a Skorpióknak nincs elég önbizalma.

A Skorpiókkal párkapcsolatban azért kell vigyázni, mert sokszor inkább azt mondják, amit a másik hallani akar, és ez nagyon félreviheti a kommunikációt, sőt az egész kapcsolatot. Hosszú, tartós kapcsolatban is kiderülhet olyan a Skorpióról, amit évekig, évtizedekig titkolt.

3 csillagjegy, akire idén élete nyara vár. Te köztük vagy?

3. Halak (február 20. – március 20.)

A Halak introvertáltsága, szorongása tűnhet titokzatos kisugárzásnak, de ez valójában egy álca. A Halak álmodozó, titokzatos kisugárzása olykor annyira megfejthetetlen, hogy ez távol tartja az embereket. Ez a csillagjegy annyira fél az elutasítástól, hogy inkább megközelíthetetlennek mutatja magát, mert attól tart, ha lehull a lepel, akkor nem lesz elég érdekes, vonzó.

Hagyjuk a Halaknak, hogy akkor tárulkozzanak ki, ha készen állnak rá. Nehezen nyílnak meg, de az arra érdemeseknek előbb-utóbb elárulnak magukról elég sok titkot, és

mindig gondoskodnak arról, hogy maradjon homályban valami érdekesség róluk.

A Halak között sok a művész, akik természetüknél fogva nagy szabadságra vágynak, nem mindig tudják szavakkal kifejezni az érzéseiket, és ez is sejtelmesnek, misztikusnak tűnhet bennük. Velük kapcsolatban a legjobb módszer, ha hagyjuk, hogy a saját módjukon, „nyelvükkel” fejezzék ki az érzéseiket.

Vannak, akik nem titkolóznak, sőt, megjátsszák, hogy jó barátok. Ez a 3 csillagjegy csak tetteti, hogy hű hozzád.

Kiemelt kép: Getty Images

Szeretnél találkozni a Nők Lapja újságíróival és szakértőivel? Szeretettel várunk a Példakép Díj átadóján! Jegyek már kaphatók!

Nők Lapja Példakép Díj