Bár áprilisban belekóstolhattunk a szikrázó napsütés és a virágillat időszakába, most megint igazi változékony tavasz van. Júniustól viszont tényleg jön a nyár, ami ennek a 3 csillagjegynek élete legjobbja lesz.

Az előttünk álló nyári hónapok igazán izgalmasak lesznek. Koncerteket, fesztiválokat, nyaralásokat tervezgetünk. A természet végre gyönyörű zöld színben várja a túrázókat, a tavak, tengerek vize felmelegszik.

Persze szülőként a gyerek szünidei elhelyezése mindig hatalmas kérdést jelent, de cserébe idén egy héttel később kezdődik az őrület. Aggodalomra viszont e három csillagjegy szülötteinek semmi oka: az idei nyaruk várakozáson felül csodálatos lesz!

Bika (április 21. – május 20.)

Nem véletlenül érzi magát minden Bika magabiztosnak, az optimizmus teljesen indokolt. A múlt, amin oly sokat rágódtak a csillagjegy szülöttei, végre tényleg eltűnni látszik, és egy igazi új kezdet körvonalozódik. Fontos, hogy nyitva tartsák a szemüket az új lehetőségekkel kapcsolatban,

a fantázia, a nyitottság kulcsszerepet játszik majd az újrakezdésben.

A másik szükséges hozzávaló az érzelmi támogatás a család és a barátok részéről, hiszen amikor valami új kezdődik, hajlamosak vagyunk szorongani. Az idei nyár jelszava a Bikák számára egyértelműen a bátorság!

3 csillagjegy nyar

Ez a három csillagjegy élete nyarára készülhet (Kép: Getty Images)

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Az idei nyáron végre tényleg felfigyelnek az Oroszlán csillagjegyűekre. A vágyott rivaldafény kapcsolódhat akár munkahelyhez, akár magánélethez is. Minél több lehetőséget ragadnak meg, annál jobban fogják érezni magukat az Oroszlánok.

Lehet, hogy egy izgalmas munkahelyi utazáson történik meg a fontos előrelépés, ami aztán nagyobb nyilvánosságot biztosít?

Vagy egy fesztiválon, amire nem is akartak elmenni? Júniusban a bolygók együttállása folytán megmutatkozik, mire érdemes odafigyelni. Azt nem állítjuk, hogy a július és az augusztus nem jár majd a szokásosnál több elfoglaltsággal, de mint tudjuk, a hírnévnek ára van!

3 csillagjegy páros, akik folyton veszekednek, de közben imádják egymást

Nyilas (november 22. – december 21.)

A 2024-es nyár arról szól, hogy a Nyilas csillagjegyűek gazdagodjanak. Elsősorban pozitív egészségügyi változás érkezhet, azaz aki régóta küszködik valamilyen betegséggel, annak eljöhet a várt gyógyulás, de minimum a megkönnyebbülés, no és persze az ehhez szükséges anyagi források is megérkeznek.

Ehhez azonban addig is ki kell tartani és megválogatni a megfelelő orvosokat és kezeléseket.

Ha nincs semmi baj, akkor a szűrővizsgálatokra érdemes hangsúlyt helyezni, mert tényleg életet menthetnek. A jobb egészségügyi állapottal látványosan ragyogóbb külső is jár, ennek pedig minden előnye megmutatkozik majd a nyáron. Talán a Nyilasok szerelmi életében is felpezsdülést hoz az újonnan szerzett önbizalom.

3 csillagjegy, amelynek szülöttei nem maradnak egyedül öregkorukra.

Kiemelt kép: Getty Images