Nehéz kiigazodni az embereken azok alapján, amiket mondanak, ígérnek. Persze mindenki őszinte barátokat szeretne maga körül tudni, sajnos azonban vannak olyan csillagjegyek, akik önzőbbek a többinél. Velük jobb vigyázni és a baráti viszonyt a helyén kezelni.

Nem arról van szó, hogy ezek a csillagjegyek ne lennének képesek őszinte, mély barátságokat kialakítani, de nagyon kevés embert engednek igazán közel magukhoz, a többiekkel pedig csak felszínes a viszonyuk. Nem hoznának áldozatot ezekért a barátságokért és kevésbé hűségesek.

A legérdekesebb, hogy ez a 3 csillagjegy éppen úgy tűnik, mintha hatalmas baráti körrel rendelkezne, holott inkább ez csak ismeretségi kör. Bátran barátkozz velük, csak kezeld fenntartásokkal, hogy valóban olyan odaadó barátok-e, mint amilyennek mutatják magukat. Lássuk, melyik az a 3 csillagjegy, akire sajnos nem mindig számíthatunk barátként, de ettől még kedves és jópofa ismerősök lehetnek.

1. Ikrek (május 21. – június 21.)

Az Ikrek nagyon nyitott, vonzó személyiség, aki könnyen az ujja köré csavar, és remekül ért ahhoz, hogy a bizalmadba férkőzzön, azonban ő nem árul el magáról sokat. Ráadásul az Ikrek nagyon szeret pletykálni, úgyhogy vigyázz, mit osztasz meg vele, mert óvatlanul kikotyog mindent.

Fontos, hogy az Ikreket ilyenkor nem vezérli rossz szándék, egyszerűen csak ilyen a természetük.

Mindemellett az Ikrek jegyűek nagyon féltékenyek is, tehát nem viselik el, ha nem őket tartod a legjobb barátodnak. Hirtelen elkezd játszmázni, hogy rá figyelj jobban, de ha neked van szükséged a támogatására, nem biztos, hogy ott lesz, „ráér” vagy meghallgat.

3 csillagjegy megjátssza barát

Ez a 3 csillagjegy sokszor kétszínű, de azért képesek valódi barátságra is (Fotó: Getty Images)

2. Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

A Mérlegeknek mindig megerősítésre van szüksége mind a párkapcsolatokban, mind a baráti viszonyokban. Sokszor azért gyűjt maga köré sok barátot, hogy dicsérjék, támogassák, mindig a figyelem középpontjában szeretne lenni.

Éppen ezért nem viseli el, ha valaki egy pillanatra is túlragyogja őket, legyen az akár a legjobb barátjuk.

Sokszor versenyt űz a legkisebb dolgokból is. Például kinek lesz előbb nyelvvizsgája, ki főz jobban, társasjátékozni vele igazi háború – de ha ezt kibírja a barátságotok, és elég elnéző vagy, akkor életre szóló barátság lehet belőle. De tudd, ebben a barátságban mindig te leszel a második.

3 csillagjegy, akiknél viszont jó kezekben vannak a titkaid. Ők mindig hűségesek és őszinték lesznek veled.

3. Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Az Oroszlánok igazán hűséges barátok, de először mindenkiről a legrosszabbat feltételezik. Nagyon nehéz a bizalmukba férkőzni és megtartani a barátságot, velük folyamatos munkába kerül a jó kapcsolat fenntartása. Az Oroszlánok viselkedése azért becsapós, mert nagyon nyitottak, beszédesek, könnyen barátkoznak, de a részükről csak felszínes érdeklődés, hogy ott, abban a percben jól érezzék magukat.

És valóban, abban a pillanatban tényleg érdekled őket, nem akarnak becsapni.

Az Oroszlánok mindezek ellenére egy igazi, mély barátságban próbálnak a lehető legtöbbet adni, önzetlenek, csak éppen nagyon csekély számú barátnak adnák oda mindenüket. Ha el tudod fogadni, hogy nem tartozol ebbe az elit körbe náluk, akkor jobb, ha nem hozol túl sok áldozatot egy Oroszlán-barátságért.

Íme 3 csillagjegy, akivel mindenki barátkozni akar. Mit gondolsz, miért?

Kiemelt kép: Getty Images

Szeretnél találkozni a Nők Lapja újságíróival és szakértőivel? Szeretettel várunk a Példakép Díj átadóján! Jegyek már kaphatók!

Nők Lapja Példakép Díj